Boekhouder nodig?

Ontvang en vergelijk 5 offertes uit jou regio

Gratis boekhouder offertes

Ben je op zoek naar een deskundige boekhouder of administratiekantoor in jou plaats? Vraag eenvoudig en vrijblijvend 5 gratis offertes op van verschillende boekhouders. Overzichtelijk de prijzen en diensten van de boekhouders bij jou in de buurt.100% onafhankelijk en eenvoudig ontvang je binnen 24 uur de offertes in je mailbox.

Direct offertes opvragen

Op zoek naar een boekhouder? Vergelijk 5 offertes!

boekhouder vergelijken en ontdek prijzen

Heb je een boekhouder nodig? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze website kun je offertes van meerdere boekhouders opvragen. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt helemaal zelf de offertes vergelijken zodat je de boekhouder kunt kiezen die het beste bij jou past. We bieden deskundige boekhouders aan bij gekwalificeerde administratiekantoren. Zo kunnen we je van de beste kwaliteit verzekeren. In de offertes vind je een handig overzicht van de diensten en de prijzen van de boekhouders die bij jou in de buurt wonen. Je ontvangt al binnen 24 uur na aanvraag de offertes via de email, zodat je snel een geschikte boekhouder kunt uitkiezen.

Boekhouder nodig: gratis offertes

Een boekhouder heb je nodig om ervoor te zorgen dat de administratie van jouw bedrijf goed wordt bijgehouden. Veel ondernemers houden er niet van om de administratie zelf te doen of zijn bang dat ze fouten maken. Dat is heel begrijpelijk, zeker wanneer je geen opleiding in de boekhouding hebt gedaan. Ook kan de administratie veel tijd kosten. Dit is tijd die veel ondernemers niet over hebben. In zulke gevallen kan het slim zijn om een boekhouder in te schakelen. Dit bespaart jou een hoop tijd en moeite en je weet zeker dat er geen fouten worden gemaakt. Je krijgt dan deskundig advies van een professionele boekhouder wat betreft jouw administratie.

De kwaliteit van de boekhouder

Uiteraard heb jij een boekhouder nodig die goede kwaliteit levert. Alleen zo weet je zeker dat je administratie goed geregeld wordt. Er zit nogal wat verschil in de kwaliteit die boekhouders leveren. Sommige boekhouders en administratiekantoren hebben nu eenmaal niet dezelfde kwalificaties en specialisaties als andere. Wij hebben onze boekhouders met zorg voor je uitgezocht, zodat we zeker weten dat we alleen goede kwaliteit leveren. We hebben onze boekhouders namelijk uitgezocht op basis van de ervaringen van hun klanten. Ook worden ze continu gemonitord, zodat we zeker weten dat ze niet verslappen in kwaliteit. Onze boekhouders beschikken over een ruime fiscale kennis, kunnen goed communiceren en komen hun afspraken na.

Wat doet een boekhouder precies?

Als je een boekhouder nodig hebt, weet je waarschijnlijk wel dat boekhouders zich voornamelijk bezig houden met de administratie van een bedrijf. Maar wat doet een boekhouder nou precies? Een boekhouder heb je nodig om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf de regels van de belastingdienst correct opvolgt. Ook zorgt een boekhouder ervoor dat jouw bedrijf volgens de wet wordt gerund. Je kunt je boekhouder dus om advies vragen over alles wat er gaande is in je bedrijf. De boekhouder biedt deskundig advies op gebied van rechten, fiscale zaken en de bedrijfsvoering. Je hebt dus niet alleen een boekhouder nodig voor de financiële administratie.

Boekhouder: voornaamste werkzaamheden

Een boekhouder voert een heleboel werkzaamheden voor je uit. Denk daarom aan uitgebreide diensten. Een boekhouder kan onder andere de kas- en bankboekingen voor je verwerken. Ook de verkoop- en inkoopfacturen kun je aan een boekhouder geven, zodat hij of zij ze kan administreren. Daarnaast is een boekhouder gespecialiseerd in het bijhouden van de loonadministratie en het regelen van de BTW aangifte. Tevens hebben boekhouders veel kennis over en ervaring met het opstellen van de jaarrekening van het afgelopen jaar en het creëren van de begroting voor het volgende jaar. Tot slot is een boekhouder gekwalificeerd om een liquiditeitsprognose op te stellen, zodat je een idee krijgt van hoe je er voor staat.

Als journalist heb ik een kleine administratie. Voorheen zat ik bij een veel te duur accountantskantoor, totdat ik via zelfboekhouden.com offertes van boekhouders kon vergelijken. Gelukkig zit ik nu bij een heel deskundig administratiekantoor voor een goede prijs.

Lieke de Graaf | journalist
Direct offertes aanvragen

Hoe kies je de beste boekhouder?

De beste boekhouder kies je uit door meerdere offertes op te vragen. Zo zie je al snel welke boekhouders geschikt zijn voor jouw bedrijf. Let daarbij vooral op het boekhoudprogramma dat de boekhouder gebruikt. Het is essentieel dat de boekhouder een online systeem gebruikt, zodat jij altijd kunt meekijken met jouw financiën. Vaak gaat dit heel handig via een applicatie. Je kunt zo precies zien wat de boekhouder doet en hem of haar eventueel laten controleren. Zo weet je zeker dat er geen fouten worden gemaakt. Ook kun je zo altijd direct zien hoe je bedrijf er voor staat en of je winst of verlies maakt. Bovendien kun je in deze app zien of er nog facturen zijn die betaald moeten worden.

De kosten van een boekhouder

De meeste boekhouders zijn gespecialiseerd in dezelfde werkzaamheden. De kwaliteit van de boekhouders kan wel wat variëren, maar de precieze diensten die ze aanbieden verschillen niet veel. De prijs kan echter wel erg verschillen. Sommige boekhouders werken al voor 30 euro per uur, anderen voor wel 125 euro per uur. Het is daarom essentieel dat je van tevoren al afspreekt hoeveel de diensten van de boekhouder gaan kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je kunt het beste van tevoren een vaste prijs afspreken voor bepaalde diensten. De boekhouder maakt dan een schatting van hoe lang hij of zij met de diensten bezig gaat zijn en biedt zo een passende prijs aan.

Kosten boekhouder terugverdienen

Een boekhouder heb je nodig om jouw financiële zaken te regelen. Ook kun je een boekhouder om juridisch en fiscaal advies vragen over alle bedrijfszaken. Een boekhouder zorgt ervoor dat je aan het einde van het jaar zo min mogelijk belasting en btw betaalt. Boekhouders zijn er namelijk in gespecialiseerd om gebruik te maken van alle handige regels omtrent de belasting. Zo kunnen ze vaak gebruik maken van speciale regelingen zodat je daar een flink belastingvoordeel uithaalt. De kosten van een boekhouder kun je daarom zeker terugverdienen doordat je waarschijnlijk minder belasting hoeft te betalen.

De werkwijze van boekhouder offertes vergelijken

Stap 1: vul je gegevens in

boekhouder offerte werkwijzeNadat je op onderstaande blauwe knop hebt geklikt kun je de gegevens van je bedrijf invullen. Daarnaast worden er nog een paar eenvoudige vragen gesteld over de werkzaamheden die je wil uitbesteden aan een boekhouder. Hierdoor krijg je relevante offertes specifiek voor jou situatie.

Stap 2: offertes ontvangen

Boekhouder offerte per mailZodra de aanvraag is ingediend ontvang je binnen 24 uur de offertes van de boekhouders uit je regio. Hierop zullen overzichtelijk alle diensten met de prijzen staan die voor jou situatie van belang zijn.

Stap 3: offertes vergelijken

boekhouder werkwijze offerteNa ontvangst van de offertes kun je deze met elkaar vergelijken op basis van de diensten en prijzen. De betreffende boekhouders zullen contact met je opnemen om de offertes door te nemen. Hierna kun je met de boekhouder van jou keuze een afspraak inplannen.

Wat doet een administratiekantoor?

Als je een boekhouder nodig hebt, kun je ook eens kijken bij een administratiekantoor. Een administratiekantoor wordt ook wel een boekhoudkantoor genoemd. Dit is een kantoor dat de administratie van meerdere ondernemers regelt. Denk daarbij aan alle taken die boekhouders ook uitvoeren, zoals BTW aangifte doen, de jaarrekening of begroting opstellen, of de loonadministratie verzorgen. Ook kan het administratiekantoor je verkoop- en inkoopfacturen verwerken. Hiervoor wordt een handig boekhoudprogramma gebruikt. De mensen die op het administratiekantoor werken zijn de boekhouders. Het kan slim zijn om te kiezen voor een administratiekantoor in plaats van een individuele boekhouder, omdat een administratiekantoor vaak meer ervaring heeft.

Voordelen van een boekhouder inschakelen

Er zitten veel voordelen aan het inschakelen van een boekhouder. Ten eerste bespaart het je een hoop tijd en moeite, omdat je zelf niet meer alle boekhouding hoeft bij te houden. Op de tweede plaats weet je zeker dat de boekhouding volledig correct wordt gedaan, omdat een deskundige boekhouder veel ervaring en kennis heeft in dit vakgebied. Ten derde heeft een professionele boekhouder veel kennis van belastingvoordeel, zodat je waarschijnlijk minder belasting en btw betaalt dan wanneer je zelf de boekhouding zou doen. Ten vierde kun je met vele juridische en fiscale vragen bij de boekhouder terecht, zodat je altijd precies weet wat de beste manier is om je bedrijf te runnen. Tot slot houd je zelf meer tijd over om aan je bedrijf te werken, zodat je bedrijf sneller en efficiënter kan groeien.

Boekhouder nodig? Vraag offertes aan

Heb je direct een boekhouder nodig? Vraag dan vandaag nog offertes aan via deze website. Je hoeft alleen wat gegevens in te vullen en je ontvangt binnen 24 uur al de offertes van verschillende boekhouders. Je kunt de offertes zelf vergelijken. Zo kun je rustig kijken welke boekhouder het beste bij jouw bedrijf past. Als je vragen hebt, kun je natuurlijk ook een boekhouder bellen of mailen. Zo krijg je persoonlijk advies dat perfect bij jouw bedrijf past. Ook krijg je bij de offertes natuurlijk de prijzen van deze boekhouders te zien. Je kunt op deze manier een boekhouder uitkiezen die goed bij jouw budget past. Heb je een geschikte boekhouder gevonden? Je kunt diegene direct bellen of mailen om een afspraak te maken.

Een persoonlijke aanpak voor elk bedrijf

Elk bedrijf is anders en daarom is het essentieel dat de boekhouder een persoonlijke aanpak hanteert. Daarom is het belangrijk om goed met de boekhouder die je hebt gekozen in gesprek te gaan. Je kunt dan bespreken wat jij precies nodig hebt en wat de boekhouder je kan bieden. Zo kun je samen een plan opstellen van welke diensten de boekhouder voor je gaat doen, hoe en wanneer. Laat daarom goed weten wat voor boekhouder jij nodig hebt. Uiteraard komt de boekhouder zelf ook met suggesties van hoe hij of zij je het beste kan helpen. Hierbij moet de boekhouder wel inzicht hebben in je financiën. Anders weet de boekhouder niet waarmee er allemaal rekening moet worden gehouden.

Hoe werkt de offerte service?

Heb je een boekhouder nodig? Vraag dan direct offertes aan. Deze service werkt erg eenvoudig. Je hoeft slechts een aantal gegevens in te vullen, bijvoorbeeld waarnaar je op zoek bent en waar je vandaan komt. Vervolgens ontvang je offertes van geschikte boekhouders die bij jou in de buurt wonen. We hebben namelijk een breed netwerk van boekhouders door heel Nederland. Zo hebben we altijd wel een geschikte boekhouder die in jouw regio woont. Zo is het veel handiger om een afspraak te maken met deze boekhouder. Onze offerte service is helemaal gratis en vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast. Als geen van de offertes je bevallen, kun je ons ook even bellen. Dan kunnen we kijken of we wel een geschikte boekhouder voor je kunnen vinden.

Sinds vorig jaar heb ik een tandartspraktijk aan huis. Ik had als snel besloten om de boekhouding uit te besteden. Zodoende heb ik meerdere offertes opgevraagd via deze website. Al snel kwam ik in contact met een zeer deskunge boekhouder die alles voor mij regelt.

Cindy Dekker | tandarts
Direct offertes opvragen