Top 10 Beste Debiteurenbeheer Software 2024

12 Maanden getest

Debiteurenbeheer software is onmisbaar als je wil dat klanten sneller betalen en je geen inkomsten wil mislopen. Het kost alleen veel tijd om onderzoek te doen welk programma het beste is voor het beheer van debiteuren voor jouw onderneming. Gelukkig heb ik dit voor jou gedaan en in dit artikel vind je de beste 10 debiteurenbeheer softwareprogramma’s van 2024. Sommige zijn onderdeel van een boekhoudprogramma en andere losse modules die je kunt koppelen aan je boekhoudpakket. Bij iedere oplossing staat ook aangegeven wat voor soort onderneming er baat bij heeft, zoals starters, ZZP’ers of het MKB. Er komen basisoplossingen aan bod tot geavanceerde slimme software. Bespaar jezelf een hoop tijd en ontdek welke debiteurenbeheer software past bij jouw onderneming.

Kort samengevat is dit de Top 3 beste debiteurenbeheer software van dit moment:

payt debiteurenbeheer

 • Beste prijs/kwaliteit
 • Veel positieve beoordelingen
 • Koppeling met veel boekhoudprogramma’s
 • IDEAL betaalknop
 • Klantwaardering: 8,9
Meer informatie

snelstart

 • Gratis proefabonnement
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Mobiele app voor IOS/Android
 • Inclusief bankkoppeling met veel Ned. banken
 • Klantwaardering: 8,3
Meer informatie

exact home

 • Geschikt voor het MKB
 • Goede helpdesk
 • Gebruiksvriendelijke en moderne software
 • Koppelingen met externe apps
 • Klantwaardering: 8,1
Meer informatie

Winnaars van de Debiteurenbeheer Software Test

Natuurlijk zijn er een aantal debiteurenbeheer programma’s die met vlag en wimpel boven de andere uitsteken, dus laat ik beginnen met de beste 3 debiteurenbeheer tools:

 • Payt – Gespecialiseerde software voor iedere ondernemer
  Payt specialiseert zich in de ontwikkeling van debiteurenbeheer software en is te koppelen met tal van bestaande boekhoudpakketten. De gebruiksvriendelijke software is geschikt voor diverse soorten ondernemers, van ZZP’ers tot grote ondernemingen met tal van werknemers en duizenden debiteuren. Je betaalt op basis van het aantal facturen per maand en het goedkoopste pakket kost €29,95, waardoor je voor een eerlijk bedrag al geniet van het totale aanbod aan functionaliteiten. De beoordelingen van bestaande gebruikers zijn goed en ze ontvangen zelfs 4,7 van de 5 sterren op het onafhankelijke platform Trustpilot, voor hun software en klantenservice.
 • SnelStart – Een totaaloplossing voor ZZP’ers inclusief debiteurenbeheer
  SnelStart biedt geen losse debiteurenbeheer software aan zoals Payt, maar de software is onderdeel van hun totaalpakket. Dit maakt het een mooie oplossing voor ZZP’ers met een beperkt budget. SnelStart biedt behoorlijk wat mogelijkheden om ervoor te zorgen dat klanten sneller betalen, evenals het opvolgen van uitblijvende betalingen en dossiervorming. De software geeft inzicht in de betaalhistorie van klanten, evenals andere handige inzichten. Als je in de toekomst behoefte hebt aan meer opties, kun je dit boekhoudprogramma koppelen aan de nummer 1 van deze top 10, namelijk Payt.
 • Exact – Uitgebreide debiteurenbeheer software voor het MKB
  Exact mag niet ontbreken in deze top 3 van debiteurenbeheer software en het is één van de beste opties voor het MKB. Exact biedt twee verschillende mogelijkheden aan, namelijk een boekhoudprogramma inclusief debiteurenbeheer en een losse debiteurenbeheermodule met specifieke functies die je extra kunt afnemen. Natuurlijk kun je ook Exact Online, net zoals SnelStart en andere software die later in de lijst aan bod komen, koppelen met Payt. Exact is een betrouwbare ondernemer met een lange historie op het gebied van financiële software. In combinatie met de grote hoeveel support opties, heeft dit Exact een welverdiende derde plek opgeleverd. 

Hoe ik debiteurenbeheer software bij Zelfboekhouden.com test

Ieder programma is meer dan een jaar getest, om erachter te komen wat de kwaliteit is van de software op de langere termijn. Uiteraard heb ik in die tijd ook contact opgenomen met de klantenservice, om erachter te komen of deze kundig en klantvriendelijk is. Bij het testen van debiteurenbeheer software komen de belangrijkste functies aan bod, zoals het versturen van herinneringen en het maken van betaalafspraken. Maar ook andere opties komen voorbij, zoals de onderlinge communicatie tussen teamleden en de mogelijkheden waarop klanten facturen kunnen betalen.

Hieronder een overzicht van alle aspecten waar tijdens het testen van debiteurenbeheer software op is gelet:

Functionaliteiten: De mogelijkheden voor het beheren van debiteuren variëren behoorlijk bij de verschillende aanbieders. Dit is vrij logisch, aangezien een startende ZZP’er heel andere behoeften heeft dan een multinational met meerdere vestigingen. Ik heb bij het beoordelen van de software niet alleen gekeken naar de aangeboden functies zelf, maar ook naar het gebruiksgemak. Want een programma dat alle benodigde functies biedt maar niet efficiënt werkt, is jouw geld uiteindelijk niet waard.

Gebruiksvriendelijkheid: Zoals ik net al even heb genoemd, is de gebruiksvriendelijkheid van de software uiterst belangrijk. Het is aan te raden om dit ook zelf te testen, bijvoorbeeld door het afnemen van een gratis proefabonnement. Met name als de software gebruikt gaat worden door meerdere mensen, is het belangrijk dat deze  intuïtief werkt. Wat inhoudt dat je ook zonder voorkennis functies kunt vinden en handelingen kunt verrichten.

Integraties: Voor het beheren van debiteuren heb je de keuze uit een totaaloplossing (waarbij de debiteurenbeheer software veelal onderdeel is van een boekhoudpakket) en een gespecialiseerde oplossing die je kunt koppelen aan andere software. Met name in het laatste geval is het belangrijk dat er voldoende integraties mogelijk zijn, omdat je niets hebt aan de software op zichzelf.

Prijs en prijsstructuur: Bij het maken van een keuze voor software, is het eerste waar wij als ondernemers meestal naar kijken de kosten. Uiteraard is het belangrijk om te kiezen voor een oplossing die past binnen het budget van je onderneming, maar het is ook belangrijk om een optie te kiezen met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Zodat je uiteindelijk niet te veel betaalt voor hetgeen dat je ontvangt.

Klantenservice en ondersteuning: De klantenservice, een kennisbank en video tutorials zijn allemaal dingen die het gemak van de software bevorderen. Het is een goed teken als een maker van debiteurenbeheer software meerdere mogelijkheden aanbiedt waarop klanten contact kunnen opnemen en informatie kunnen opzoeken. Mocht je namelijk tegen problemen aanlopen, dan ben je ervan gegarandeerd dat deze zo snel mogelijk worden opgelost. En kun je verder met het ondernemen zelf.

Beveiliging en privacy: De veiligheid van software is een cruciaal onderdeel en in deze top 10 behandel ik enkel betrouwbare aanbieders. Bedrijven die begrijpen hoe belangrijk het is om gevoelige data te beveiligen en die zich houden aan de laatste wet- en regelgevingen.

Wil je meer weten over hoe het onderzoek tot stand is gekomen? Bekijk hier de complete onderzoeksmethode.

Populairste debiteurenbeheer software van dit moment

 

Bekijk hier alle debiteurenbeheer software

Waar je op moet letten bij het kiezen van debiteurenbeheer software

Bij het doorlezen van onderstaande top 10 debiteurenbeheer software is het goed om te weten op welke aspecten je zelf moet letten. Niet iedere oplossing is namelijk geschikt voor iedere soort ondernemer. En dit betekent ook dat de nummer 1 van deze top 10 wellicht niet de beste keuze is voor jouw bedrijf. Ik heb hieronder een aantal dingen op een rij gezet waar je zelf op kunt letten bij het maken van een keuze, zodat je er zeker van bent dat je kiest voor de oplossing die het beste aansluit op de wensen en behoeften van jouw onderneming.

Wie gaat de debiteurenbeheer software gebruiken: Ben jij zelf de hoofdgebruiker van de software, of gaat deze juist gebruikt worden door werknemers? Het is belangrijk om dit mee te laten wegen in jouw keuze, want hoe meer mensen het programma gaan gebruiken, hoe belangrijker het is dat deze zo eenvoudig mogelijk werkt. Controleer ook of de software alle mogelijkheden biedt om jouw debiteuren efficiënter en beter te beheren, zowel nu als in de nabije toekomst.

Integraties: Als je al een boekhoudprogramma, webshop of facturatie software gebruikt, is het essentieel dat deze te koppelen is met de debiteurenbeheer software. Andersom geldt hetzelfde, want ook de debiteurenbeheer moet voldoende integraties bieden. Op deze manier kun je jouw gehele administratie zo efficiënt mogelijk regelen, vanuit één centrale omgeving.

Complexiteit van je bedrijf: Hoe complexer jouw onderneming; hoe meer opties en mogelijkheden je waarschijnlijk nodig zult hebben. Denk aan: meerdere mogelijkheden voor het opvolgen van facturen op basis van verschillende klantprofielen, het overdragen van wanbetalingen aan incassobureaus en de mate van inzicht. Zo zijn BUNNI en e-Boekhouden geschikt voor starters, maar ben je met een MKB aan het juiste adres bij Exact en Payt.

Omvang van je bedrijf: Net zoals de complexiteit van je onderneming bepaalt ook de grootte ervan wat voor debiteurenbeheer software je nodig hebt. Denk niet alleen aan de grootte op dit moment, maar ook op basis van de verwachte groei in de nabije toekomst.

Budget: De kosten voor debiteurenbeheer software varieëren behoorlijk. Dit is mede afhankelijk van het feit of het programma onderdeel is van een totaalpakket, of dat het een losse module is. Daarnaast beïnvloedt ook het aantal mogelijkheden de prijs, waarbij je over het algemeen meer betaalt als je kiest voor een specifieke oplossing. Ook hanteren de aanbieders in deze top 10 verschillende prijsstructuren. Bij Payt ontvang je alle functionaliteiten en ga je pas meer betalen bij intensiever gebruik, terwijl je bij andere aanbieders meer kwijt bent in ruil voor een grotere set aan functies.

Volledige Top 10 Beste Debiteurenbeheer Software

 1. Payt – Beste prijs / kwaliteit
 2. Snelstart – Beste voor starters en kleine bedrijven
 3. Exact – Beste voor bedrijven met personeel
 4. e-Boekhouden – Beste gebruikerservaringen
 5. BUNNI – Beste debiteurenbeheer software in team verband
 6. Debiteurnet – Beste voor MKB bedrijven
 7. Debiteurenportaal – Beste voor dienstverleners
 8. ZP App – Beste koppelingen met externe software
 9. Reeleezee – Beste voor ZZP
 10. Outstanding24 – Beste voor middelgrote bedrijven

Update: Januari 2024

#1 Payt – Een uitstekende en gespecialiseerde oplossing voor alle ondernemers

Payt verdient een eerste plek in deze top 10, aangezien ze beschikken over kwalitatieve en gespecialiseerde software, in combinatie met lovende reviews van gebruikers op diverse platforms. De software is ook nog eens geschikt voor kleine tot grote ondernemers, en je betaalt op basis van het aantal facturen per maand. Hun programma zorgt ervoor dat facturen gemiddeld 30% sneller worden betaald. Payt maakt gebruik van slimme technologieën om het beheer van debiteuren zo eenvoudig mogelijk te maken en zo veel mogelijk inzicht te geven. De onderneming is al 10 jaar actief en werkzaam in de hele Benelux.

payt debiteurenbeheer software

Functies

 • Het automatisch opvolgen van facturen
 • Een online dashboard
 • Koppelingen mogelijk met boekhoudsoftware
 • Meerdere betaalmogelijkheden
 • iDEAL betaalknop en QR code in de factuur
 • Dagelijkse beoordeling van de kredietwaardigheid van zakelijke debiteuren
 • Kredietwaardigheidsrapporten
 • Controles mogelijk over nieuwe klanten
 • Notities per factuur
 • Facturen toewijzen aan medewerkers
 • Communicatie via klantenportaal
 • Herinneringen via verschillende kanalen over openstaande facturen
 • Betalingsregelingen, inclusief een minimum bedrag en aan/uitzetten
 • Real-time rapportages
 • Klantenservice via e-mail en chat

Prijzen

PakketDebiteurenbeheerMax. aantal facturen
Startpakket€29,95 per maand30 per maand
Regelmatig factureren€67,95 per maand75 per maand
Veel factureren€149,95 per maand250 per maand
Op maatOp aanvraag

Hoe duurder het pakket; hoe meer extra functionaliteiten. Denk aan: meerdere administraties, incassozaken en officiële herinneringen.

Pluspunten Payt

 • Geschikt voor alle soorten ondernemers

 • Klantenservice bereikbaar via mail, chat en telefonisch, plus hulp op afstand

 • Gespecialiseerde software met veel mogelijkheden

 • Te koppelen aan diverse boekhoudprogramma’s, zoals e-Boekhouden, Moneybird, Twinfield, SnelStart, Reeleezee en Exact Online

 • Gebruiksvriendelijke software

Minpunten Payt

 • Payt biedt geen eigen boekhoudsoftware aan

 • Niet los te gebruiken, zonder een koppeling met een boekhoudprogramma

Reviews

Payt is gebruiksvriendelijke debiteurenbeheer software die tijds- en kostenbesparend werkt. Het programma maakt de financiële administratie inzichtelijk en vermindert het aantal dubieuze debiteuren. Gebruikers zijn tevreden over de snelheid van de klantenservice en het gemak van declareren en clearen naar zorgverzekeraars. Ook de duidelijke implementatie bevalt goed. Daarnaast zorgt Payt voor snellere betaling van facturen, beter onderling contact met klanten en kunnen er gemakkelijk betalingsregelingen worden afgesloten. Voornamelijk de communicatie wordt als prettig ervaren en eventuele verbeterpunten worden opgepakt en aangepast.

Prijs / kwaliteit 5 sterren review
5
Slimme functies 5 sterren review
5
Gebruiksgemak 5 sterren review
5

Conclusie

Payt heeft de eerste plek gekregen in deze top 10 van debiteurenbeheer software omdat ze zich specialiseren in deze categorie. Ze bieden een extra module aan die is te koppelen met veel Nederlandse boekhoudpakketten, als je op zoek bent naar een beter beheer van jouw debiteuren. De mogelijkheden zijn dan ook groot, zoals de afspraken per klant en de onderlinge communicatie binnen het team. De prijzen zijn op basis van het aantal facturen per maand, waardoor je ook al startende ondernemer gebruik kunt maken van hun diensten tegen een aantrekkelijke prijs inclusief alle functionaliteiten. Je bent dus niet gedwongen om een duurder pakket af te nemen, als je behoefte hebt aan een specifieke functie. De uitstekende beoordelingen die Payt ontvangt van bestaande gebruikers bevestigen de reputatie van deze Europese onderneming.

#2 SnelStart – Totaaloplossing voor ZZP’ers en starters inclusief debiteurenbeheer

SnelStart richt zich op verschillende soorten ondernemers en met hun facturatie- en boekhoudpakketten kun je ook je debiteurenbeheer regelen. De pakketten inBalans, inZicht en InControle maken het mogelijk om een strak debiteurenbeheer te bewerkstelligen, zodat openstaande facturen zo snel mogelijk worden betaald. Houd er rekening mee dat dit complete boekhoud- en facturatiepakketten zijn en je dus niet enkel betaalt voor het beheren van debiteuren. Daarnaast zorgt de debiteurenbeheer software voor inzicht, zodat je van iedere klant een duidelijke betalingshistorie hebt. Gebruikers zijn over het algemeen tevreden over het gemak van de debiteurenbeheer software en de SnelStart klantenservice. Samen met het feit dat dit bedrijf  inmiddels al 40 jaar actief is in het aanbieden van financiële software, krijgen ze van mij dan ook een uitstekende score.

snelstart debiteurenbeheer

Functies m.b.t. debiteurenbeheer

 • Samenwerken met accountant
 • Financieel dashboard, inclusief betaalhistorie klanten
 • Onbeperkt aantal bankkoppelingen
 • Betaallink in de factuur (iDEAL)
 • Het versturen van betalingsherinneringen en aanmaningen
 • Dossiervorming
 • Verzamelfacturen per relatie
 • Prijsafspraken
 • Mogelijkheid tot het toevoegen van extra gebruikers en/of administraties
 • Gratis klantenservice

Prijzen

PakketPrijs
inBalans€30 per maand
inZicht€40 per maand
inControleOp aanvraag

Pluspunten Snelstart

 • Geschikt voor alle soorten ondernemers

 • Inclusief facturatie en boekhoudsoftware

 • Onbeperkt aantal bankkoppelingen

 • Voor extra opties is SnelStart te koppelen aan Payt

Minpunten Snelstart

 • Je kunt de debiteurenbeheer software niet los afnemen

 • Niet alle pakketten zijn inclusief debiteurenbeheer

 • Geen specifieke mogelijkheden per klant met betrekking tot herinneringen en aanmaningen

 • Klantenservice is in het weekend gesloten

Reviews

De recensies over Snelstart zijn gemengd. Gebruikers zijn blij met de mogelijkheid om gemakkelijk offertes en facturen te maken en inkoopfacturen automatisch te verwerken en ook de debiteurenbeheer functionaliteit komt er niet smetteloos van af. De klantenservice wordt geprezen om hun vriendelijkheid en deskundigheid. Negatieve beoordelingen noemen de traagheid van het debiteurenbeheer  programma, beperkte functionaliteit in goedkopere versies, problemen met updates en storingen. Een gebruiker meldde dat de webomgeving niet alle functionaliteit bevat die hij nodig heeft. Nog een gebruiker klaagde over de traagheid van het programma en het ontbreken van bepaalde functies. Over het algemeen kan worden gezegd dat Snelstart een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk debiteurenbeheer programma is, met gemengde reviews.

Prijs / kwaliteit 5 sterren review
5
Slimme functies 5 sterren review
5
Gebruiksgemak 5 sterren review
5

Conclusie

Met de software van SnelStart kun je op een eenvoudige manier zorgen voor een gestructureerd debiteurenbeheer. Dit is echter niet onderdeel van alle SnelStart abonnementen. Mochten de mogelijkheden van SnelStart niet voldoende zijn, aangezien het geen onderneming is die enkel een module voor debiteurenbeheer levert, kun je de boekhoudsoftware nog koppelen aan specifieke apps van partners zoals Payt. SnelStart is echter een goede oplossing voor startende ondernemers en ZZP’ers, die op zoek zijn naar een totaalpakket van boekhoudsoftware, facturatie software, relatiebeheer, en debiteurenbeheer.

#3 Exact – Uitgebreide debiteurenbeheer software voor het MKB

Exact Online richt zich op het MKB, maar is ook geschikt voor ZZP’ers die hard aan de weg timmeren. Ze bieden twee mogelijkheden aan, debiteurenbeheer als onderdeel van hun boekhoudsoftware Exact Online, maar ook een extra debiteurenbeheer module. Deze module maakt gebruik van slimme software die op basis van de betaalhistorie van de klant een eigen communicatie scenario uitkiest, inclusief een verschillende toon en herinneringsschema. Exact zorgt ervoor dat zodra jouw onderneming behoefte heeft aan meer functionaliteiten, je niet hoeft over te stappen van aanbieder. Exact bestaat zelf al sinds 1984 en je kunt er dus vanuit gaan dat het gaat om een betrouwbare partner. Het kost even wat tijd om met de software uit de voeten te kunnen (mede door het uitgebreide aantal opties), maar ze verstrekken ook veel mogelijkheden voor het opdoen en bijspijkeren van je administratieve kennis.

exact debiteurenbeheer

Functies m.b.t. debiteurenbeheer in Exact Online

 • Herinneringen en aanmaningen
 • Betaallink bij factuur
 • Automatische verwerking van facturen en herinneringen
 • Automatische bankkoppeling
 • Voorspellen van betaaldatum
 • Automatische incasso’s
 • Financieel overzicht
 • Samenwerken met accountant
 • Klantenservice en toegang tot de kennisbank

Functies losse debiteurenbeheer module

 • Automatische herinneringen versturen
 • Verschillende communicatie scenario’s
 • Betaallinks toevoegen
 • Betalingsregelingen (op het moment van schrijven nog niet beschikbaar)

Prijzen

Exact OnlineTotaalpakket
Boekhouden Essentials€42 per maand
Boekhouden Plus€82 per maand
Boekhouden Professional€122 per maand
Boekhouden PremiumVanaf €212 per maand
Debiteurenbeheer moduleExtra module
Online Debiteurenbeheer€44 per maand

Pluspunten Exact Online

 • Gericht op het MKB, maar mogelijkheden voor ZZP’ers

 • Keuze uit een totaalpakket, indien gewenst plus een extra debiteurenbeheer module

 • Veel mogelijkheden tot uitbreiding

 • Slimme software

 • Gratis proefabonnement

Minpunten Exact Online

 • Je kunt de debiteurenbeheer software niet los afnemen

 • Minder geschikt voor starters

 • Hoe duurder het abonnement; hoe meer mogelijkheden

Reviews

Uit de reviews blijkt dat Exact over het algemeen als stabiel en makkelijk in gebruik wordt ervaren als het om de debiteurenbeheer omgeving gaat. De klantenservice krijgt wisselende beoordelingen, waarbij er vaak klachten zijn over lange wachttijden en onpersoonlijkheid. Ook wordt er regelmatig geklaagd over de aftersales en de slechte afhandeling van klachten. Sommige gebruikers vinden dat Exact achterhaalde debiteurenbeheer software gebruikt en een onduidelijke, niet gebruiksvriendelijke interface heeft. Ook worden extra functionaliteiten als betalend ervaren en kan de software soms traag reageren.

Prijs / kwaliteit 5 sterren review
5
Slimme functies 5 sterren review
5
Gebruiksgemak 5 sterren review
5

Conclusie

Exact is een betrouwbare aanbieder met een jarenlange reputatie op het gebied van financiële software. Ze bieden zowel software aan voor boekhouden, facturatie, debiteurenbeheer en veel meer. Dit betekent dat je gewoon kunt uitbreiden zonder afhankelijk te zijn van andere aanbieders, al is dit ook mogelijk. Ze bieden echter geen losse debiteurenbeheer software aan, want ook de extra module dient te worden gebruikt met de online boekhoudsoftware. Het is een geschikte keuze voor ondernemers binnen het MKB die op zoek zijn naar een totaaloplossing, inclusief uitgebreide mogelijkheden tot het beheer van debiteuren. De slimme software zorgt ervoor dat je jouw debiteurenbeheer (indien gewenst) specifiek kunt instellen op iedere klant.

#4 e-Boekhouden – Gratis debiteurenbeheer voor starters

Een van de grootste voordelen van e-Boekhouden is dat de software 15 maanden lang gratis is voor startende ondernemers en ze zeer schappelijke prijzen hanteren. Hoewel de software niet specifiek gericht is op enkel het beheren van debiteuren, maar onderdeel is van hun boekhoud en facturatie modules, biedt het vele ondernemers een uitstekende oplossing voor het beheren van alles dat de maken heeft met openstaande rekeningen. Mijn ervaring is dat je bij e-Boekhouden altijd kunt rekenen op vriendelijke en professionele hulp. Dit maakt het feit goed dat de software ietwat gedateerd is, maar desalniettemin gebruiksvriendelijk.

e-boekhouden debiteurenbeheer

Functies

 • Facturatie in eigen huisstijl, ook voor herinneringen, creditfacturen en meer
 • Koppeling met Mollie voor een iDEAL betaallink
 • Automatische bankkoppeling
 • Debiteurenbeheer voor leden, inclusief automatisch incasso en losse facturen
 • Mobiele app voor iOS en Android
 • Samenwerken met je financieel adviseur

Prijzen

PakketPrijsToelichting
Startende ondernemersGratis15 maanden vanaf inschrijving KvK
ZZP Mini (boekhouden + facturatie)€9,95tot 240 boekingen per jaar
Standaard Facturatiemodule€9,50> 240 boekingen per jaar
Standaard Boekhoudmodule€14,50> 240 boekingen per jaar

Pluspunten e-Boekhouden

 • Gratis proefabonnement van 14 dagen

 • 15 maanden gratis software voor starters

 • Totaalpakket inclusief debiteurenbeheer

 • Uitstekende klantenservice

 • Gebruiksvriendelijke software

Minpunten e-Boekhouden

 • Minder geschikt voor grote ondernemingen

 • Weinig opties om uit te breiden, wel koppelingen mogelijk met externe apps

 • Ietwat gedateerde software

Reviews

Gebruikers zijn over het algemeen tevreden over debiteurenbeheer bij e-Boekhouden, met name over de intuïtieve interface en goede klantenservice. Het debiteurenbeheer programma wordt gezien als een optie die geschikt is voor het mkb met een goede backup mogelijkheid, koppelingen met andere systemen, snel inzicht in cijfers, en meer. Enkele gebruikers hebben echter negatieve ervaringen gedeeld, zoals het bijbetalen voor bepaalde modules en problemen met de klantenservice voor webshop ondernemers. Over het algemeen wordt e-Boekhouden beschouwd als betrouwbare en gebruiksvriendelijke debiteurenbeheer software die flexibel en accuraat is.

Prijs / kwaliteit 5 sterren review
5
Slimme functies 5 sterren review
5
Gebruiksgemak 5 sterren review
5

Conclusie

e-Boekhouden is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een solide basis, voor zowel het regelen van de boekhouding als het beheren van debiteuren. De software is gratis voor starters en ook de betaalde abonnementen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De software is echter minder modern en uitgebreid dan een aantal andere aanbieders in deze top 10, waardoor het een minder logische keuze is voor gevestigde en grote ondernemingen. Toch verdient e-Boekhouden een plek in de top 5, aangezien ze een zeer betrouwbare partner zijn, gebruikers lovend zijn over de dienstverlening en ze een professionele klantenservice aanbieden.

#5 BUNNI – De makkelijkste manier om debiteuren te beheren als ZZP’er

BUNNI biedt net zoals e-Boekhouden en SnelStart een totaaloplossing aan. Ze richten zich specifiek op ZZP’ers die geen zin hebben om de administratie te doen. Hun pakket helpt je om dit zo snel en efficiënt mogelijk te doen, inclusief het beheer van debiteuren. Verwacht dus geen ingewikkelde interface en uitgebreide mogelijkheden, maar een eenvoudige manier voor alle basisbehoeften voor nog geen tientje per maand. BUNNI is een nieuwe ondernemer op de markt van fintech software, maar de klanten die ze hebben zijn erg te spreken over hun aanbod. Als je toch vragen hebt kun je een beroep doen op de klantenservice, die zowel telefonisch, per e-mail als via WhatsApp bereikbaar is.

bunni debiteurenbeheer

Functies, met betrekking tot debiteurenbeheer

 • Facturatie in eigen huisstijl, met behulp van de ontwerptool
 • Facturen mailen via eigen e-mailadres
 • Facturen inclusief betaalverzoek (iDEAL, creditcard en meer)
 • Periodieke facturen en UBL
 • Waarschuwingen en herinneringen
 • Klantenservice

Prijzen

PakketPrijs
Vroegboek pakket€9 per maand
Pakket€12 per maand

Pluspunten BUNNI

 • Gratis proefabonnement

 • Korting als je in een vroeg stadium lid wordt (levenslang)

 • Simpele software

 • Totaalpakket voor starters en ZZP’ers

Minpunten Bunni

 • Nieuwe aanbieder, software bevat nog wat schoonheidsfoutjes

 • Weinig opties tot uitbreiding

 • Slechts één pakket

 • Niet geschikt voor het MKB

Reviews

De recensies over BUNNI zijn overwegend positief. Gebruikers zijn tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid en uren- en kilometerregistratie. Daarnaast wordt de klantenservice geprezen om hun vriendelijkheid, snelle reacties en persoonlijke benadering. Het programma is geschikt voor zowel kleine ondernemers als zzp’ers. Sommige gebruikers zijn overgestapt vanwege de verouderde software van andere debiteurenbeheer programma’s. Gebruikers vinden ook dat BUNNI humeur toevoegt aan boekhouden en dat de humorvolle en persoonlijke benadering hen gemotiveerd houdt om bij te blijven. Negatieve kritiek is er niet genoemd. In het kort, BUNNI is een eenvoudige, toegankelijke en klantvriendelijke debiteurenbeheer software voor kleine ondernemers en zzp’ers.

Prijs / kwaliteit 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Slimme functies 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2

Conclusie

BUNNI is de nieuwste aanbieder van debiteurenbeheer software in deze lijst en is onderdeel van hun totaalpakket. Ze richten zich op eenvoud en bieden dan ook maar één pakket aan, dat geschikt is voor ZZP’ers. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want op het moment van schrijven betaal je maar 9 euro per maand. En dit is voor boekhoudsoftware, urenregistratie en debiteurenbeheer. BUNNI heeft ook een paar nadelen. Zo bevindt de software zich nog in de beginfase en vertoont hier en daar nog wat foutjes. Ook is het geen geschikte optie voor het MKB of bedrijven die op zoek zijn naar gespecialiseerde debiteurenbeheer software met tal van mogelijkheden.

#6 Debiteurnet – Een specialistische online tool inclusief een uniek incassoproces

Debiteurnet is gemaakt door ondernemers, en richt zich net zoals Payt specifiek op het bevorderen van betalingen. Ze bieden verschillende opties aan, die zowel geschikt zijn voor starters tot grote ondernemingen, inclusief een klantenservice die bereikbaar is per e-mail, telefonisch en chat. Het mooie is dat starters gebruik kunnen maken van de gratis debiteurenbeheer software, waarbij je naarmate het aantal debiteuren stijgt over kunt stappen op een betaalde oplossing. In ruil voor extra kosten kun je via de software zelf ook een incasso project opstarten. Als je een duurder pakket afneemt, betaal je voor dit laatste minder.

debiteurnet debiteurenbeheer

Functies

 • Onbeperkt facturen versturen (ook bij het gratis pakket)
 • Herinneringen en 14-dagen brieven
 • Incassotrajecten opstarten en deurwaarders inschakelen (extra kosten)
 • Facturen zowel als bijlage en link
 • Goedkeuringsflow
 • E-mailnotificaties, per dag of week
 • Klantenservice

Prijzen

PakketPrijsMax. aantal debiteurenExtra kosten
BasisGratis3Incassotraject €75, Deurwaarder €165
Extra€24,95 per maand100Incassotraject €30, Deurwaarder €135
Pro€39,95 per maandn.v.t.Incassotraject €20, Deurwaarder €125

Pluspunten Debiteurnet

 • Gratis debiteurenbeheer software voor starters

 • Specifieke oplossing

 • Gebruiksvriendelijke software

 • Mogelijkheden tot het opstarten van een incassotraject en/of het inschakelen van een deurwaarder. Kortingen bij een duurder pakket.

 • Kosten op basis van aantal debiteuren

Minpunten Debiteurnet

 • Beperkte mogelijkheden om te koppelen aan andere software

 • Relatief onbekende aanbieder, in vergelijking met de andere bedrijven in deze top 10

 • Weinig recensies te vinden van gebruikers

Reviews

Opvallend genoeg zijn er over Debiteurnet momenteel geen recensies te vinden. Des te meer reden om deze review nog eens goed door te nemen, aangezien het de eerste over Debiteurnet is!

Prijs / kwaliteit 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Slimme functies 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2

Conclusie

Het mooie van Debiteurnet is dat ze een specialistische oplossing bieden voor iedere onderneming, ongeacht de omvang en complexiteit van jouw bedrijf. Je betaalt op basis van het aantal debiteuren en tot 3 stuks is de software zelfs helemaal gratis. Debiteurnet biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding aan voor hun betaalde pakketten, waarbij je korting krijgt bij het inschakelen van optionele diensten. De reden dat deze aanbieder niet in de top 5 is geëindigd is, omdat ze nog wat harder kunnen werken aan hun reputatie. Er is vrij weinig te vinden wat betreft recensies van bestaande gebruikers en hun ervaringen met de software.

#7 Debiteurenportaal – Credit management software voor het MKB

Debiteurenportaal biedt debiteurenbeheer software aan voor ondernemers met een behoorlijk aantal debiteuren per jaar. Hoewel de onderneming zich ook richt op kleinere ondernemers is dit voor veel ZZP’ers niet haalbaar, aangezien het goedkoopste pakket nog €160 per maand kost. Exclusief de standaard configuratie van bijna €1.000. De software zelf is wel behoorlijk uitgebreid en richt zich specifiek op debiteurenbeheer, waar extra optionele modules aan toegevoegd kunnen worden.

debiteurenportaal

Functies

 • Centraal dossier voor meer inzicht
 • Risicoherkenning
 • Debiteurenbeheer op groepsniveau
 • Gegroepeerd aanmanen
 • Samenvoegen van debiteuren op KvK of registratie nummer
 • Debiteurenportaal; self service klanten voor het wijzigen van gegevens, verrichten van betalingen met iDEAL, downloaden van faturen en meer
 • Klachtendossier
 • Mail integratie
 • Workflows

Prijzen

Facturen per jaarPrijs
<5.000€160 per maand
5.001 – 9.999€225 per maand
9.999 – 14.999€290  per maand
15.000 – 20.000€350 per maand
>20.000Op aanvraag
Let op: de standaard configuratie kost eenmalig €999, uitgebreide configuratie mogelijk

Pluspunten Debiteurenportaal

 • Demo aan te vragen

 • Je betaalt op basis van de grootte van je onderneming

 • Veel specifieke oplossingen voor debiteurenbeheer

 • Geschikt voor grote ondernemingen

Minpunten Debiteurenportaal

 • Niet geschikt voor starters, ZZP’ers en kleine ondernemingen

 • Hoge opstartkosten

 • Hoog prijssegment

 • Weinig rescencies van bestaande gebruikers

Reviews

De recensies voor Debiteurenportaal zijn gemengd. Er zijn klachten over de communicatie en benadering van het bedrijf. Er zijn ook negatieve opmerkingen over foutieve informatie en onduidelijkheid over de bronnen. Aan de andere kant zijn er positieve recensies die de betrouwbaarheid van de risicodata en het goede advies benadrukken. Over het algemeen lijkt het bedrijf gemengde ervaringen op te roepen, waarbij sommige klanten tevreden zijn en anderen klachten hebben over communicatie en service.

Prijs / kwaliteit 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Slimme functies 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2

Conclusie

Debiteurenportaal is een oplossing voor grote ondernemingen, die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing voor onder meer het aanmanen in batch formaat. De software beschikt over een klantportaal, zodat klanten zelf gegevens kunnen wijzigen en meer. Aan deze uitgebreide mogelijkheden hangt ook een prijskaartje, waar je zowel eenmalige kosten als een bedrag per maand voor betaalt. Er zijn echter weinig reviews te vinden van gebruikers over Debiteurenportaal of de overkoepelende organisatie CreditDevice en tesamen met de hoge prijs komt Debiteurenportaal daardoor op een 7e plaats terecht in deze top 10.

#8 ZP App – Zelf samen te stellen software, waaronder debiteurenbeheer

ZP App is gemaakt door een enthousiaste Nederlandse ondernemer en zoals de naam het al zegt volkomen gericht op ZZP’ers. Naast het basisbedrag bepaal je zelf welke modules je afneemt en je betaalt hiervoor een extra bedrag per maand. Je hoeft dus geen functies af te nemen die je niet gebruikt. Het is een kleine onderneming wat zowel voor- als nadelen kent. De klantenservice is een voordeel. Je kunt rekenen op een persoonlijke service en je kunt contact opnemen per e-mail, ook in de avonden en op zaterdag. De nadelen van deze kleinere aanbieder zijn de beperkte opties qua koppelingen en het gebrek aan een mobiele app.

zp app debiteurenbeheer

Functies

 • Facturering (standaard)
 • Aanmaningen (extra)
 • Verkoop (standaard)
 • Bank import (standaard)
 • Rapporten en overzichten (gratis)
 • Klantenservice (gratis)

Prijzen

PakketPrijs
Basis bedrag€7,50 per maand
Standaard modules€1,25 per maand
Extra modules€2,50  per maand

Mocht je alle bovengenoemde modules afnemen plus het basisbedrag, dan kom je uit op een maandbedrag van €13,75.

Pluspunten ZP App

 • Zelf samen te stellen

 • Persoonlijke service

 • Gratis proefabonnement

 • Hulp op afstand mogelijk

Minpunten ZP App

 • Geen koppelingen

 • Risicovoller dan een partnerschap met een grote onderneming

 • Beperkt op het gebied van debiteurenbeheer

 • Niet geschikt voor het MKB

Reviews

De ZP-app ontvangt overwegend positieve recensies. Gebruikers kunnen van alles in de debiteurenbeheer software aanpassen en er zijn oplossingen voor specifieke gebruiksvriendelijkheidswensen. De afdeling support wordt geprezen vanwege persoonlijk contact en gedrevenheid. Soms kan de snelheid van de app beter, maar desondanks wordt de ZP-app aanbevolen. Andere gebruikers prijzen het als een handig, compleet en betaalbaar boekhoudpakket voor ZZP’ers. De flexibiliteit van de app en de snelle probleemoplossing worden gewaardeerd. Al met al lijkt de ZP-app een goede keuze te zijn voor ZZP’ers.

Prijs / kwaliteit 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Slimme functies 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2

Conclusie

Hoewel de software van ZP App niet slecht is, biedt het een beperkt aantal mogelijkheden voor het beheer van debiteuren. Het is een geschikte keuze voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een totaaloplossing, zonder dat hun behoeften binnen de korte termijn zullen veranderen. Het voordeel is wel dat de software zelf samen te stellen is, zodat je enkel betaalt voor de modules die je daadwerkelijk gebruikt en je kunt dit gratis uitproberen. Het is ook iets risicovoller om te kiezen voor een kleinere aanbieder, maar daartegenover staat wel een persoonlijke service.

#9 Reeleezee – In theorie een goede keuze voor ZZP’ers, maar in praktijk blijft er veel te wensen over

Reeleezee of Exact Reeleezee, want inmiddels behoort deze onderneming bij deze gerenommeerde ontwikkelaar, richt zich op ZZP’ers. In tegenstelling tot Exact, die zich richt op het MKB. Reeleezee biedt een totaaloplossing aan die erg uitgebreid is en dit geldt ook voor de bijbehorende mogelijkheden voor het beheren van debiteuren. Daarnaast krijg je, net zoals bij Exact Online, toegang tot meer functies naarmate je kiest voor een duurder pakket. Niet alle functies die ik hieronder noem, zijn dus onderdeel van ieder pakket. Een andere overeenkomst met Exact is de toegang tot de kennisbank, de klantenservice en het gratis proefabonnement van 30 dagen. In theorie biedt Reeleezee een goede deal, maar in de praktijk blijkt dit helaas niet zo te zijn.

reeleezee debiteurenbeheer

Functies, met betrekking tot debiteurenbeheer

 • Facturatie, inclusief iDEAL betaallink
 • Betalingen registreren op facturen
 • Debiteurenoverzicht
 • Crediteren en gedeeltelijk crediteren van facturen
 • Herinneringen versturen, ook in batch
 • Herinneringsschema’s
 • Deelbetalingen koppelen
 • Incasso opdrachten
 • Betalingen goedkeuren
 • Automatische bankkoppeling
 • Klantenservice en kennisbank

Prijzen

PakketPrijs
Slim Boekhouden Start€15 per maand
Slim Boekhouden€33 per maand
Slim Boekhouden +€66  per maand

Mogelijkheden tot optionele opties in ruil voor extra kosten, zoals periodiek factureren en extra gebruikers.

Pluspunten Reeleezee

 • Debiteurenbeheer is onderdeel van een totaaloplossing (boekhoudprogramma)

 • Veel mogelijkheden en koppelingen

 • Gratis proefabonnement

 • Theoretisch gezien een goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten Reeleezee

 • Niet geschikt voor het MKB

 • Geen losse module voor debiteurenbeheer

 • Slechte score van gebruikers

Reviews

De reviews over Reeleezee zijn gemengd. Sommige gebruikers vinden het debiteurenbeheer programma te duur en klagen over de fouten en trage prestaties, terwijl anderen de software juist handig en gebruikersvriendelijk vinden. Het debiteurenbeheer programma maakt het boekhouden eenvoudiger en heeft een goede helpdesk. Er zijn echter ook elementen die ontbreken, zoals de mogelijkheid om facturen te wijzigen en het onvermogen van de software om door te groeien met een bedrijf. Bovendien kan het opzeggen van het programma problematisch zijn. Al met al lijkt Reeleezee geschikt voor sommige ondernemers, maar andere gebruikers raden het programma af.

Prijs / kwaliteit 3 sterren review
3
Slimme functies 3 sterren review
3
Gebruiksgemak 3 sterren review
3

Conclusie

Reeleezee biedt in principe alles wat je nodig hebt voor het bijhouden van je zakelijke boekhouding waaronder de basis voor je debiteurenbeheer. De prijzen zijn reëel, de klantenservice is uitgebreid en de software is te integreren met tal van externe koppelingen. Je hebt al een pakket van 15 euro per maand, en naarmate je kiest voor een duurder pakket, profiteer je van meer opties. Toch zijn gebruikers ontevreden over de software en dit heeft ervoor gezorgd dat Reeleezee niet hoger is geëindigd in deze top 10. Inmiddels is de onderneming onderdeel geworden van Exact, wat kan betekenen dat gebruikers in de toekomst positiever zullen reageren. Maar dit is iets dat de tijd zal moeten uitwijzen.

#10 Outstanding24 – Hoge implementatiekosten voor standaard debiteurenbeheer software

Outstanding24 is een bedrijf van Visma, met een vestiging in Amsterdam. Ze bieden naar eigen zeggen betaalbare debiteurenbeheer software aan, maar hanteren daarentegen wel behoorlijk prijzige implementatiekosten. De software richt zich op het MKB en heeft een speelse uitstraling. Hoewel je er zeker je debiteuren mee kunt beheren en je de software kunt koppelen aan 800 boekhoudpakketten, zijn er naar mijn mening betere opties.

outstanding24 debiteurenbeheer software

Functies

 • Betalingsherinneringen
 • Communicatie op factuurniveau
 • Bellijst
 • Dossiervorming
 • Real-time dashboard
 • Koppelingen
 • Incassotraject en gerechtsdeurwaarder
 • Factuur financiering (Rabobank)

Prijzen

PakketPrijsImplementatiekosten
Basic€24,95 per maand€250
Advanced€62 per maand€499
Pro€125  per maand€750

Pluspunten Outstanding24

 • Support via meerdere kanalen, telefonisch en per mail

 • Speciefieke oplossing voor debiteurenbeheer

 • Gratis demo

 • Kleine korting als je kiest voor een jaarabonnement

Minpunten Outstanding24

 • Niet geschikt voor starters en ZZP’ers

 • Hoge implementatiekosten, die oplopen naarmate je een duurder pakket afneemt

Reviews

Outstanding24 ontvangt overwegend positieve recensies. Gebruikers zijn enthousiast over het debiteurenbeheerprogramma. Het wordt beschouwd als een uitstekend pakket dat zorgen uit handen neemt. Het systeem wordt als helder en strak ervaren, waarbij het debiteurenbeheer moeiteloos verloopt. De gebruikers waarderen de functionaliteit en de efficiëntie van het systeem. Al met al lijkt Outstanding24 een fijne partner te zijn met een fantastisch systeem voor effectief debiteurenbeheer.

Prijs / kwaliteit 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Slimme functies 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review debiteurenbeheer software
4,2

Conclusie

Deze hekkensluiter biedt voor- en nadelen. Laat ik beginnen bij de pluspunten, want de software biedt voldoende functies voor het beheren van debiteuren en een goede klantenservice. De kosten zijn echter aan de hoge kant, met name als het gaat om de implementatiekosten. Hoewel dit een eenmalige kostenpost is, betaal je meer bij het afsluiten van een duurder abonnement. Dit maakt de software ongeschikt voor kleinere ondernemers en er zijn andere aanbieders die een betere prijs-kwaliteitverhouding hanteren.

Meest gekozen debiteurenbeheer software van dit moment

 

Bekijk hier alle debiteurenbeheer software

Veelgestelde vragen over debiteurenbeheer software

Hoe weet ik welke debiteurenbeheer software geschikt is voor mijn type bedrijf?

Als eerste is het goed om een inschatting te maken van de functies waar jouw onderneming behoefte aan heeft, als het gaat om het beheren van debiteuren en het vaststellen van het budget. Vervolgens dien je te bepalen of je op zoek bent naar een totaaloplossing (zoals een boekhoudprogramma inclusief debiteurenbeheer) of dat je juist aparte software nodig hebt waaraan je jouw boekhoudprogramma kunt koppelen.

Wat is de beste debiteurenbeheer software?

Het is onmogelijk om één debiteurenbeheer programma als beste aan te wijzen voor alle soorten ondernemers, maar ik heb wel de beste drie debiteurenbeheer programma’s uitgekozen. Zo is Payt de beste algemene oplossing die je kunt koppelen aan een boekhoudpakket. Is SnelStart de beste totaaloplossing voor het MKB en e-Boekhouden de beste totaaloplossing voor ZZP’ers. Exact en BUNNI behoren ook tot zeer goede oplossingen, en in dit artikel ga ik in op alle voor- en nadelen.

Is debiteurenbeheer software eenvoudig te gebruiken en te begrijpen voor beginners?

Over het algemeen is de software redelijk makkelijk en snel te begrijpen. Houd er wel rekening mee dat hoe uitgebreider de mogelijkheden; hoe meer tijd je nodig hebt om de software tot in de puntjes te leren kennen. Vrijwel alle aanbieders in deze top 10 bieden extra informatie aan voor het leren omgaan met hun software.

Kan ik een debiteurenbeheer programma integreren met andere software, zoals boekhoudsoftware, webshops of kassasystemen?

Jazeker, het is zelfs aangeraden om een debiteurenbeheer programma te koppelen met je boekhoudsoftware. Veel aanbieders bieden koppelingen aan met externe software en het is aanbevolen om voor het afsluiten van een betaald abonnement de mogelijkheden te bekijken.

Hebben debiteurenbeheer programmas proefperiodes voor startende ondernemers?

Ja, e-Boekhouden geeft startende ondernemers 15 maanden lang gratis toegang tot hun software en dit is met inbegrip van debiteurenbeheer. Ook Debiteurnet biedt gratis debiteurenbeheersoftware aan, tot een maximum aantal van 3 debiteuren. De meeste andere aanbieders op deze lijst bieden een gratis proefperiode aan voor alle ondernemers, om hun software zonder betaalverplichting uit te proberen.

Hoe zit het met de beveiliging en privacy van mijn financiële gegevens in de software?

Debiteurenbeheer software moet voldoen aan de strenge wet- en regelgevingen van Nederland en sommige van de aanbieders in deze lijst bevatten zelfs een officieel keurmerk om de beveiliging van data te garanderen.

Kan debiteurenbeheer software ervoor zorgen dat klanten sneller betalen?

Ja, veel software helpt jou bij het sneller laten betalen van facturen door klanten. Denk aan een handige betaallink zodat klanten direct kunnen betalen met iDEAL of via een QR-code. Of door contact op te nemen met klanten via verschillende kanalen, het aangaan van een betalingsregeling en in het ergste geval het overdragen van een debiteur aan een incassobureau.

Gerelateerde artikelen

Debiteuren en crediteuren: verschil, uitleg en beheer voor je boekhouding

Wat is het verschil tussen debiteuren en crediteuren? Hoe werkt het beheer en wat moet jij precies weten over beide posten? Ik leg het je uit aan de hand van mijn boekhoudervaring.

Exact voor Debiteurenbeheer | Alle Opties Uitgelegd

Exact gebruiken voor Debiteurenbeheer of koppelen met Debiteurenbeheer software? Ik leg je er alles over uit.

Top 10 beste facturatie software

Welke facturatie software komt het beste uit de test? Dit zijn de 10 beste facturatie tools, voor het besparen van geld en tijd als ondernemer

Over mij

ZelfBoekhouden is een platform dat vanuit veel passie voor het accountancy vak is ontstaan. Oprichter Mark Rosbergen startte het platform met als doel om mensen te helpen met hun ondernemersvragen, met name op het gebied van boekhouden. Met meer dan 20 jaar ervaring in accountancy worden ondernemers dagelijks geholpen om verder te komen met hun onderneming. Hoe? Oplossingen bieden voor alle ondernemersvraagstukken in de vorm van vergelijkingstools, templates, rijkgevulde artikelen en tips! Wij helpen jouw onderneming verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek je gratis debiteurenbeheer software?