Visma eAccounting review

Eerlijke en onafhankelijke review, kosten

De Visma eAccounting review is een veelgevraagde review waar velen lang op hebben gewacht. Dat is niet zonder reden, want Visma verdient een uitgebreide Visma eAccounting review. Het Visma boekhoudprogramma is groot, uitgebreid en op sommige vlakken complex. Het is daarom een vereiste Visma eAccounting de aandacht te geven dat het verdient. Wat dit voor jou betekent, is dat je een uitgebreid overzicht met alle ervaringen en feiten van Visma eAccounting kunt bekijken. Op basis van dit overzicht, kan jij bepalen of de boekhoudsoftware van Visma boekhouden bij jouw wensen past.

Om in mijn Visma eAccounting review een compleet beeld van Visma eAccounting te kunnen geven, heb ik onderzoek gedaan naar de (1) gebruikservaring, (2) features, (3) innovativiteit, (4) kosten en (5) ervaringen van Visma eAccounting. Naar mijn mening zijn deze vijf onderdelen belangrijk om jou te helpen bij je zoektocht naar het perfecte Visma boekhoudprogramma. De mogelijkheden van de verschillende programma’s lopen dermate uiteen, dat je alle middelen moet gebruiken die bijdragen aan een soepele zoektocht.

Eenvoudig Boekhouden als ondernemer? Visma eAccounting nu 30 dagen gratis uitproberen!

Prijs / kwaliteit 4 sterren review
4,2
Slimme functies 4 sterren review
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review
4,2

Pluspunten Visma

 • Koppeling met vrijwel ieder webshopsysteem mogelijk (Shopify, WooCommerce, Bigcommerce, Magento etc.)

 • Gratis uit te proberen voor 30 dagen

 • Facturatie is vanaf € 8 per maand mogelijk, maar weliswaar beperkt

Minpunten Visma

 • Standaard-pakket is zeer beperkt voor de prijs

 • Veel extra kosten

 • Bankkoppelingen (transacties) kosten geld (€ 1,75 per maand)

Is Visma eAccounting makkelijk te gebruiken?

Ik begin mijn Visma eAccounting review wat anders dan normaal. Met dit boekhoudproduct, dat door velen als complex wordt gezien, wil ik je eerst langs de gebruiksvriendelijkheid meenemen. Want is Visma eAccounting wel echt zo moeilijk om te gebruiken als zovelen beweren? En is het ook te gebruiken door kleinere bedrijven?

Volgens de woordvoerder van Visma is het boekhoudplatform door zowel ZZP’ers en MKB’ers te gebruiken. Ook starters kunnen dus uitstekend gebruik maken van Visma eAccounting, aldus Visma boekhouden. Om echter voor beide groepen relevant te zijn, kan je verwachten dat er een overload aan functies beschikbaar is dat het product juist minder overzichtelijk maakt.

De werkelijkheid leert mij dat dit niet het geval is. Het programma is weliswaar zeer uitgebreid maar niet onoverzichtelijk. Bij het opstarten van de Visma eAccounting client (in de browser) kreeg ik direct een scherm te zien waarmee mijn ervaring werd afgekaderd tot dat wat relevant voor mijn bedrijf is. Tijdens het aanmaken van mijn account binnen dit platform is mij namelijk gevraagd wat voor bedrijf ik heb, hoeveel mensen er werken en wat voor functies ik nodig heb. Deze antwoorden zijn gebruikt om mijn ervaring zo goed mogelijk te maken.

Daar zie ik het resultaat van als ik eenmaal door het inlogproces heen ben gegaan. Ik kan namelijk de complete boekhoudsoftware van Visma eAccounting testen met een fictief bedrijf. Alle relevante gegevens zijn ingevuld wat het maken van mijn Visma eAccounting review een stuk eenvoudiger maakt.

Tijdens deze test kan ik direct door alle rapportages en functies van dit Visma boekhoudprogramma heengaan. Het valt mij op dat het verrassend eenvoudig is om van rapportage naar rapportage te gaan. Binnen een handomdraai maak ik een factuur, net als het versturen hiervan. Het factuurbedrag wordt direct in de administratie verwerkt. Een automatische mutatie, dat klinkt als muziek in de oren.

visma eaccounting boekhoudsoftware

Features

Maar wat kan dit programma dan allemaal? Wat zijn de features van Visma eAccounting en zijn deze functies ook echt relevant voor kleine ondernemers?

Laten we beginnen met de basisfuncties, namelijk het maken, versturen en ontvangen van facturen. Je kunt via Visma eAccounting gemakkelijk deze taken voltooien. Alles wat je doet, wordt real-time in de administratie verwerkt. Datzelfde is van toepassing op het bijhouden van een adresbestand. Door de koppeling met de database van de KvK kunnen factuuradressen automatisch worden gematched met KvK-entries. Hartstikke handig als je jouw adresbestand up-to-date wilt hebben.

Je kunt de Visma eAccounting factureren én offertes opmaken naar eigen wens, met je eigen logo, kleuren en lettertype. Hierdoor is het programma volledig naar eigen huisstijl in te richten. Wel zo fijn als jouw bedrijf zich in een uniforme stijl wilt presenteren.

Voor veel ondernemers spelen dashboard een belangrijke rol. Een enkel dashboard is in staat een compleet overzicht te geven van de financiële status van een bedrijf. Hoe staat het met de omzet en de kosten? Wat is de liquiditeitsprognose en het verloop van de crediteuren?

Je hebt de keuze om tientallen rapportages te bekijken, alleen of met je accountant of collega. Als ondernemer moet je dagelijks veel keuzes maken. Dit soort dashboards kunnen je helpen sneller betere keuzes te maken. Daarnaast kun je door Visma eAccounting contact hulp krijgen.

De trainingen zijn onmisbaar

Ik zie dat Visma boekhoudprogramma’s voor een van de twee methoden kiezen om gebruikers wegwijs te maken in het systeem. Of ze kiezen voor een rondleiding door de software, bijvoorbeeld met tooltips en popups, of er worden videotrainingen aangeboden. In het geval van Visma eAccounting is het laatstgenoemde van toepassing. Je wordt namelijk middels video’s rond de mogelijkheden van de boekhoudsoftware geleid. En dat is niet voor iedereen even prettig.

Vrijwel iedere functie wordt uitvoerig in de video’s van Visma online uitgelegd. Van het opmaken van een factuur tot het inzien van rapportages en het versturen van elektronische facturen. Je bent echter veel tijd kwijt aan het bekijken van al deze video’s, waardoor een digitale rondleiding mogelijk handiger (en efficiënter) zou zijn.

Het heeft mij persoonlijk enkele uren gekost om het programma echt goed te begrijpen. Ik heb een tiental video’s moeten kijken om iedere functie te kunnen benutten. Maar als je eenmaal door deze video’s heen bent, kan je ook wel meteen van Visma eAccounting nederland gebruik maken zoals dat bedoelt is.

Voor het bedrijf dat continu wil groeien

Een van de belangrijkste redenen om voor Visma eAccounting te gaan, is toch wel de veelzijdigheid van het programma. Het is een van de weinige boekhoudprogramma’s waarbij de nadruk gelegd is op een brede variatie aan bedrijfsvormen. Het begint bij de zzp’er die voor het eerst met een eigen boekhouding begint tot de mkb’er die de boekhouding aan een boekhouder overlaat.

Doordat veel boekhouders steevast voor Visma eAccounting als boekhoudprogramma kiezen, weet je vanaf het begin dat je al goed zit. Wie na de oprichting verwacht wel wat jaren in bedrijfsvormen door te kunnen groeien, doet er goed aan om voor Visma te kiezen. Al is het alleen al omdat je jouw gegevens gemakkelijk binnen Visma kunt blijven bewaren.

Overal toegankelijk

Het nieuwe ondernemen voelt tegenwoordig al helemaal niet zo nieuw meer. We zijn allemaal gewend aan het gebruik van apps en de cloud is het nieuwe kantoor. Onze voorraadkast waar we al onze belangrijke bestanden opslaan. Dat is bij Visma eAccounting niet anders. Hier vind je al je gegevens, veilig en wel, in de cloud. Dit zorgt ervoor dat je overal op de wereld bij je boekhouding kunt komen.

In de praktijk zorgt dit ervoor dat je met je collega’s op afstand kunt blijven werken. In het geval van een pandemie of een werknemer die op vakantie is, stel je iedere geverifieerde gebruiker in staat om de boekhouding te betreden. Wat makkelijker dan een werknemer die de archiefkasten moet afspeuren.

Extra gebruikers? Geen probleem

Wie groeit, groeit vaak niet alleen. Daar komen collega’s en dus ook meer gebruikers voor Visma eAccounting bij kijken. Om deze transitie zo makkelijk mogelijk te maken, is het niet meer nodig dit bij Visma eAccounting aan te geven. Met een paar klikken op de knop heb je een nieuwe gebruiker aangemaakt. En je kunt ze zelfs opnieuw door de volledige onboarding laten gaan.

De eerder aangegeven trainingen die je kunt volgen, kun je ook door je collega’s of je boekhouder laten afnemen. Hierdoor weet je zeker dat iedereen voldoende kennis heeft van Visma eAccounting.

Losse projecten aanmaken en beheren

Dat Visma eAccounting serieus is met de belofte dat haar Visma boekhoudprogramma ook ontwikkeld is voor ZZP’ers is terug te zien aan diverse belangrijke functies. Ten eerste kunnen gebruikers projecten aanmaken en beheren in Visma eAccounting. Alhoewel het registreren van uren wat onhandig gaat, kunnen projecten worden gestuurd met debiteuren, statusbepalingen en events. Het bijhouden van uren is alleen mogelijk met het extra product van Visma (Visma Uren) dat € 9,- per maand extra kost. Als je veel met projecten werkt, is dit een absolute must. Je kunt echter ook kiezen om gebruik te maken van TimeChimp, een populaire urenregistratie app die helemaal losstaat van het Visma eAccounting ecosysteem maar wel met het programma kan samenwerken. Goedkoper en handiger.

visma eaccounting app

Sterke rapportage mogelijkheden voor de kleine en grote ondernemer

Als we naar de categorie boekhouding gaan, verschijnt een groot aanbod van rapporten en analyses die je kunt gebruiken om meer inzicht in je bedrijfsresultaten te krijgen. En dat zijn een stuk meer rapportages dan we bij andere boekhoudprogramma’s zien.

Tijdens het testen van Visma eAccounting voor mijn review, kon ik maar liefst 15 verschillende rapportages en analyses inkijken;

 • Balans

 • Boekstukoverzicht

 • Crediteurenmutaties

 • Debiteurenmutaties

 • Gebruikshistorie

 • Grootboek

 • Lijst vaste activa

 • Openstaande inkoopfacturen

 • Openstaande verkoopfacturen

 • Rapport kostenverdelingen

 • Rekeningschema

 • Resultatenrekening

 • Saldilijst

 • Verkoopfacturenboek

 • Verkoopstatistieken

Ook ik was onder de indruk van dit enorme aantal rapporten waar je de beschikking over hebt als je voor Visma eAccounting kiest. Maar of je als ZZP’er ieder rapport nodig hebt? Dat is maar de vraag. Daarom is het vooral interessant voor ondernemers met meer mutaties en middelen deze rapportages in te zien. Het fictieve bedrijf dat voor mijn eigen ervaring als test werd gebruikt, leverde interessante rapportages op.

Digitaal btw aangifte doen en bankkoppelingen

Dat innovatie bij Visma eAccounting een belangrijke rol speelt is snel duidelijk als ik de koppelingen van Visma online bekijk. Met slechts een paar klikken op de knop kan je namelijk jouw complete BTW-aangifte maken en versturen. Je hoeft alleen de bedragen te controleren en Visma ‘pusht’ jouw BTW-gegevens rechtstreeks naar het systeem van de Belastingdienst.

Op dagelijkse basis wordt gecontroleerd of er op jouw zakelijke bankrekening nog nieuwe betalingen zijn binnengekomen of uitgegaan. De boekhoudsoftware van Visma probeert vervolgens deze betalingen te koppelen met inkomende of uitgaande facturen. Hierdoor hoef jij niet meer handmatig betalingen te controleren!

visma aangifte btw

En er is zelfs een Visma eAccounting app!

Ten slotte kunnen gebruikers van de Visma eAccounting boekhoudsoftware rekenen op een iOS en Android app waarmee vrijwel alle rapporten en facturen kunnen worden ingezien. De eerder besproken extra urenregistratie is ook vanaf je smartphone te beheren, weliswaar in een losse Visma eAccounting app.

Met de algemene Visma eAccounting app kan je bonnetjes inscannen en versturen, facturen inzien en controleren maar ook rapportages doornemen. Hierdoor heb je alle functies van de Visma eAccounting boekhoudsoftware altijd in je broekzak.

Wat zijn de tarieven en kosten van Visma eAccounting?

Na het lezen van de bovenstaande Visma eAccounting review en ervaringen verwacht je hier waarschijnlijk een hoog prijskaartje te zien. Hoewel Visma een stuk goedkoper is dan Exact, vooral als je kiest voor een jaarabonnement, is de prijs ongeveer de helft minder. Terwijl Visma eAccounting met al haar functies in de buurt komt van het prijzige Exact Online. Wat betekent dat Visma een boekhoudpakket aanbiedt met een goede prijs-kwaliteitverhouding, als je op zoek bent naar een programma waar je alle kanten mee op kunt.

Vanaf €21 per maand kun je al gebruik maken van de facturatie en boekhoud module van Visma eAccounting. Het kwartaalabonnement is een paar euro duurder, maar nog steeds erg betaalbaar. Dit is ook meteen het pakket dat door de meeste ondernemers wordt gekozen. Er bestaat ook een Pro pakket, dat €29 of €32 per maand kost, waarbij de module Visma Financial Overview (voor loonjournaalposten, kasmutaties en verkoopmutaties) zit inbegrepen. Wil je alleen factureren, dan kost dit je slechts €8 per maand bij Visma. 

Houd wel rekening met extra kosten, zoals €2,50 per maand voor een extra gebruiker. Iets waarvoor veel aanbieders van boekhoudpakketten extra kosten rekenen, met uitzondering van e-Boekhouden. Overige kosten van Visma eAccounting zijn die voor de bankkoppeling van €1,75 per maand, en voor Scan & Herken opties.

Vanaf slechts € 21,- per maand kan je al gebruik maken van Visma eAccounting. Dit is het meest gekozen pakket en voorziet je van de belangrijkste functies. Met dit facturatie- en boekhoudpakket heb je toegang tot bijna alle opties in dit programma.

Visma eAccounting ervaringen

Er zijn wisselende ervaringen van klanten met Visma eAccounting. In tegenstelling tot boekhoudprogramma’s als Rompslomp en E-Boekhouden, is de tendens veelal richting het negatieve. Dat terwijl Visma eAccounting er zonder twijfel alles aan doet om klanten tevreden te houden.

Een deel van de onderstaande ervaringen zal dus Visma eAccounting moeten laten zien dat het anders kan en moet. Klanten worden niet zonder reden ontevreden. Alhoewel er voldoende positieve ervaringen te delen zijn, heb ik hieronder vier ervaringen gedeeld waarvan de helft positief en de andere helft negatief is.

Rogier uit Utrecht

Het resultaat van ouderwetse complexe boekhoudsoftware online beschikbaar maken. Groot contrast met de huidige markt waarin software meer gebouwd wordt met kennis van de eindgebruiker. Met dit soort pakketjes is er vaak minder boekhoud kennis, en dan is een factuur aanmaken en een betaling eraan matchen een stuk makkelijker dan de 20 kliks die Visma van je vraagt voor exact het zelfde resultaat. Daarnaast zeer beperkte manieren om de facturen te wijzingen naar je huisstijl (kunt achtergrond aanpassen). Geen CSS (kleur) opties bijvoorbeeld. Kortom als je altijd al Visma gebruikt is het wellicht prima. Als je een eenvoudige manier zoekt om je boekhouding te doen, kijk dan echt verder. Het kan zoveel makkelijker en beter dan dit.

Toen ik ervanaf wilde werd ik nog verrast door het feit dat ze net als ieder prehistorisch bedrijf werken met jaarcontracten die stilzwijgend worden verlengd en opgezegd moeten worden via een formuliertje waar je alleen via Google bij komt. Niet echt in lijn met het jaar waarin we leven waarin het maandelijks zou zijn met een simpel knopje in instellingen.

Maura uit Vijfhuizen

Met Visma gestart, omdat mijn huidige boekhouder hiermee wilde werken.Heb het 2 jaar geprobeerd, vind het een lastig programma. Als je geen enkele boekhoud kennis hebt.En wil er nu vanaf. Omdat ik inmiddels ben overgestapt. Heb je gewoon 1 jaar opzeg termijn!!! Maar ze geven geen herinnering als het nieuwe jaar ingaat!

Bas uit Haarlem

De facturering gaat met artikelen maar je kan ook de bedragen met een beschrijving invoeren inclusief of exclusief btw-tarief. Vervolgens ineen factuur het bedrag gebruiken en de beschrijving aanpassen. Zo kan een artikel ook een dienstverlening zijn. De afspraken kan je in een kolom erbij plaatsen. Zodat die elke keer na te lezen zijn. Je kan aangeven of het een particulier of zakelijke klant is. Probleem bij zakelijke is de afronding van de btw-tarief als je afgeronde bedragen in de offerte gebruikt de 2 decimalen die visma hanteert geven bij oa 38€ een afronding van centen naarboven bijvoorbeeld 38,01€. Dus zet ik alle klanten op particulier. De btw staat toch bij het totaal. Na meer dan 8 contacten met visma in 2 jaar tijd of men er 3 decimalen van kan maken is dat nog niet gebeurd. Ik gebruik het op Apple pc’s. Tijdens invoeren en verzenden slaat de boeking Vaak vast. Dat is ook lastig. Maar de tijdswinst en het gemak van het programma maken dat ik minder tijd kwijt ben aan bonnen schrijven ook omdat de afspraken op elke factuur staan Ik gebruik de vorige factuur kopiëren eventueel aanpassen.

Teun uit Schipluiden

Top bedrijf! Software werkt goed maar vooral de service is duidelijk en zeer professioneel!

Gebruikerservaring

Het platform van Visma eAccounting heeft een zakelijke uitstraling en werkt naar mijn mening erg prettig. Het is vrij eenvoudig om standaardfuncties te vinden, en ook over minder voorkomende opties kun je vaak informatie vinden in de kennisbank. Het enige dat ik jammer vind, is dat er minder video tutorials zijn dan ik had verwacht.

Facturen maken is een goed voorbeeld van de eenvoud van de software, waarbij je binnen mum van tijd een factuur hebt die voldoet aan alle eisen. Deze eenvoud komt echter ook met een klein gebrek, en dat is dat er op het gebied van vormgeving minder mogelijkheden zijn dan bij andere facturatie software.

Het fijne van dit programma in vergelijking met andere uitgebreide boekhoudpakketten, is dat je niet lang hoeft te zoeken. Dit komt onder andere door de intuïtieve werking van de software. Waarbij de app minstens en zelfs in veel gevallen nog makkelijker werkt. En als je toch ergens niet uitkomt, kun je rekenen op de Visma eAccounting klantenservice.

Klantenservice

Uiteraard heb ik de klantenservice van Visma eAccounting zelf meerdere keren getest en ik ben geen enkele keer teleurgesteld. Ook uit reviews van gebruikers op Trustpilot (een onafhankelijk platform) zijn de meeste erg positief over de geboden service. Waarbij de medewerkers van eAccounting vaak een stapje extra doen om een probleem op te lossen. Zelfs als het gaat over problemen met betalingen. Volgens Visma zelf is de support 24/7 beschikbaar, maar dan gaat het echt om de online informatie, zoals de kennisbank en het forum. Telefonische assistentie of per e-mail is mogelijk op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 en via het online contactformulier.

Telefoonnummer Visma eAccounting: 020-262 6926
E-mail Visma eAccounting: support.eaccounting@visma.com

visma eaccounting koppelingen

Integraties

Hoewel ik Visma eAccounting eerder heb vergeleken met Exact Online, is dit niet het geval voor de mogelijke integraties. Visma eAccounting biedt namelijk een stuk minder koppelingen aan. De belangrijkste, waarvan vrijwel iedere ondernemer gebruik maakt, is die met je bankrekening.

Visma eAccounting is te koppelen met ABN AMRO, bunQ, Rabobank, ING Bank, Knab en Triodos Bank. Als je dus een andere zakelijke bankrekening hebt, kun je niet profiteren van een directe koppeling.

Hoewel Visma zegt bezig te zijn met overige koppelingen, zoals voor SNS Bank, is deze op het moment van schrijven helaas nog steeds niet actief. (Via een importbestand is het wel mogelijk om afschriften in te lezen en je kunt een betaalbestand aanmaken om naar je bank te uploaden.) Wat betreft partnerintegraties zijn er meer dan 70 koppelingen, waaronder met: Amazon, Bol, Count-IT, OpenCart, OutSmart, Zettle en Magento. Ook Visma zelf biedt modules aan om de software uit te breiden.

Beveiliging

Visma eAccounting is onderdeel van de overkoepelende organisatie Visma Software BV. Een internationale organisatie, waar bijvoorbeeld ook Visma en het Nederlandse Rompslomp bij horen. Het voordeel van een grote groep is dat de veiligheidseisen veelal ruimschoots in orde zijn, aangezien hier veel ruimte en budget voor is. Visma eAccounting heeft zelfs een specifieke pagina die gaat over dit onderwerp, het Visma Trust Center. Hier staat onder meer dat er een beveiligingsteam is aangesteld om data te beveiligen, waarbij ook regelmatig tests worden gedaan om deze veiligheid te controleren.

Visma heeft onder meer een ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISAE 3402 Type II en een ISAE 3000 Type II certificaat, voldoet aan de AVG wetgeving, en de datacenters zijn gevestigd in Europa. Om precies te zijn in eigen land, evenals Noorwegen en Zweden.

Toekomstige verbeteringen

Om in de toekomst een nog beter product te kunnen aanbieden, zou Visma meer bankkoppelingen kunnen realiseren. Wat met name een pluspunt is voor nieuwe klanten. Bestaande gebruikers hebben naar mijn mening baat bij een live chat, zodat je ook eenvoudig direct een vraag kunt stellen vanuit de software zelf.
Een ander verbeterpunt zou het verlagen zijn van de extra kosten. Bijvoorbeeld door het toevoegen van een gratis bankkoppeling en tweetal gebruikers in de prijs, als je kiest voor het pro pakket.

Wat betreft de functies zelf heeft Visma eAccounting het goed voor elkaar, en zijn er naar mijn mening weinig verbeterpunten. De software is al zeer uitgebreid en bevat vrijwel alles wat de gemiddelde ZZP’er of een MKB-bedrijf nodig heeft.

Conclusie

Visma eAccounting is een boekhoudpakket met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is niet het goedkoopste pakket dat op de markt is, maar gezien de hoeveelheid mogelijkheden is de prijs fair. De software is in staat om met je onderneming mee te groeien, en dit betekent dus ook dat je in de toekomst niet alle data hoeft over te zetten.

De klantenservice is een andere reden om voor Visma eAccounting te kiezen, waarbij je kunt rekenen op hulp van topkwaliteit. Die echter wel alleen tijdens kantooruren beschikbaar is.

Hoewel Visma eAccounting geschikt is voor het MKB en ZZP’ers, zijn er voor eenmanszaken met een eenvoudige administratie goedkopere opties. Heb je echter een complexer bedrijf of verwacht je een behoorlijke groei, dan is Visma Accounting naar mijn mening zeker het overwegen waard. Check wel van te voren of er een directe bankkoppeling beschikbaar is voor jouw zakelijke rekening.

Eenvoudig Boekhouden als ondernemer? Visma eAccounting nu 30 dagen gratis uitproberen!

Prijs / kwaliteit 4 sterren review
4,2
Slimme functies 4 sterren review
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review
4,2

Meestgestelde vragen

Wat zijn de kosten van Visma eAccounting?

Visma eAccounting kun je 30 dagen gratis uitproberen. In deze proefperiode kun je alle functies van het Visma boekhoudprogramma testen. Vervolgens kun je vanaf €8 per maand al gebruik maken van het facturatie programma. De meeste ondernemers kiezen voor het pakket van €21, waardoor alle belangrijke functies beschikbaar zijn en je de gehele administratie kun doen.

Is Visma eAccounting makkelijk te leren?

Visma eAccounting is een zeer uitgebreid boekhoudprogramma, maar niet onoverzichtelijk. De basisfuncties en rapportages zijn zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het maken van een factuur een fluitje van een cent.
Er zijn diverse trainingsvideo’s beschikbaar waarin stap voor stap de functies worden uitgelegd. Middels een voorbeeld boekhouding kun je heel eenvoudig je administratie inrichten.

Voor welke bedrijfstypes is Visma eAccounting geschikt?

Visma eAccounting is geschikt voor bijna alle bedrijfstypes. Het instappakket is bedoeld voor ZZP’ers en eenmanszaken zonder personeel. Er is ook een pakket voor bijvoorbeeld een VOF waarbij de functionaliteiten zijn uitgebreid. Het premium pakket bevat zeer uitgebreide functionaliteiten gericht op een BV met personeel.

Gerelateerde artikelen

e-Boekhouden.nl review | Mijn ervaringen [update 2024]

e-Boekhouden review: e-Boekhouden is volgens veel reviews de beste optie voor starters en ZZP. We bespreken: kosten, funties en ervaringen

Exact Online review | Ervaringen en Kosten [update 2024]

De ervaringen met Exact Online zijn bij een groeiend deel van de gebruikers negatief. We onderzoeken en bespreken beide kampen in onze Exact Online review.

Beste Boekhoudsoftware 2024? | Top 10 Ruim 12 maanden Getest

Welke boekhoudsoftware is wél het geld waard? 100+ programma’s zijn een jaar getest. Ontdek direct welke boekhoudsoftware het best is getest.

Over mij

ZelfBoekhouden is een platform dat vanuit veel passie voor het accountancy vak is ontstaan. Oprichter Mark Rosbergen startte het platform met als doel om mensen te helpen met hun ondernemersvragen, met name op het gebied van boekhouden. Met meer dan 20 jaar ervaring in accountancy worden ondernemers dagelijks geholpen om verder te komen met hun onderneming. Hoe? Oplossingen bieden voor alle ondernemersvraagstukken in de vorm van vergelijkingstools, templates, rijkgevulde artikelen en tips! Wij helpen jouw onderneming verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek je een online boekhoudprogramma?