Voorbeeld declaratieformulier

Een declaratieformulier is een formulier waarmee je gemaakte kosten kunt opgeven en terug kunt vragen. Die gemaakte kosten kunnen van alles zijn. De kosten verhaal je op iemand anders door middel van het declaratieformulier. Omdat het type kosten zo uiteen kunnen lopen zijn er ook verschillende soorten declaratie formulieren. Ben je op zoek naar een voorbeeld declaratie formulier, download deze dan via onderstaande knop. 

Het is mogelijk het declaratieformulier na het downloaden te printen en bij uw overige administratie te bewaren. Soms kan het makkelijk zijn een kilometer registratie formulier te printen en in de auto te leggen. Zo is het makkelijker na iedere rit de gemaakte kilometers bij te houden. 

Een voorbeeld van veel gemaakte kosten die gedeclareerd worden, zijn zakelijk gemaakte kilometers door werknemers. Wanneer je dit wil declareren, door middel van een declaratieformulier voor werknemers is een kilometer registratie formulier in te vullen. Dit formulier kan vervolgens dienen als declaratieformulier voor de gemaakte reiskosten. Het reiskostendeclaratieformulier is een bekend voorbeeld, maar dit zijn zeker niet het enige type kosten dat je kunt declareren. Het declaratieformulier kan ook als bijlage van een factuur gebruikt worden om bepaalde kosten te specificeren.

Aan de hand van het voorbeeld declaratieformulier kun je ook zelf aan de slag. Wanneer je weet welke gegevens je nodig hebt voor het declaratieformulier kun je deze maken in Excel. 

Ons voorbeeld declaratieformulier is opgemaakt in Word en kan in Word worden aangepast. Het template bestaat uit drie verschillende onderdelen. Eén deel waarin algemene gegevens kunnen worden ingevuld. Denk hierbij aan de NAW-gegevens van de persoon die declareert, rekeningnummer, mailadres etc. In het tweede deel kunnen de kosten die gedeclareerd worden, worden ingevuld. Dit kan worden gedaan met de datum, omschrijving en het bedrag exclusief en inclusief btw. In het derde gedeelte kan het formulier door zowel de indiener als de ontvangen worden ondertekend. 

Voorbeeld Declaratieformulier Word

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *