Top 10 Beste Bonnetjes Software 2024

Alle Bonnen Programma’s Getest

Losse bonnetjes blijven vaak liggen, omdat je als ondernemer druk bent met andere dingen om ze op de juiste manier op te bergen of handmatig in te boeken. Hierdoor raken ze vaak kwijt of worden ze onleesbaar. Gelukkig is er een handige manier om nooit meer te hoeven zoeken naar rondslingerende inkoopbonnen, tegen de tijd dat de BTW-aangifte is aangebroken dankzij bonnetjes software. In dit artikel belicht ik 10 programma’s die het verwerken van losse bonnen makkelijk maken. Van alle software heb ik de functies uitgebreid getest, en daarna gerangschikt op gebruiksgemak en uiteraard prijs-kwaliteitverhouding. Ook vertel ik wat je nog meer van de beste bonnetjes software kunt verwachten, aangezien veel bonnetjes software onderdeel is van een groter pakket zoals een boekhoudprogramma.

Kort samengevat is dit de Top 3 beste bonnetjes software van dit moment:

e-boekhouden logo

 • 15 maanden gratis voor starters
 • Inclusief digitaal archief
 • Geen extra kosten voor Scan & Herken
 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • Klantwaardering: 8.9
Meer informatie

moneymonk

 • Gratis proefabonnement
 • Mobiele app IOS/android
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Veel functionaliteiten voor gratis software
 • Klantwaardering: 8,1
Meer informatie

rompslomp

 • Facturen e-mailen naar digitale schoenendoos
 • Veel koppelingen met externe apps
 • 30 dagen gratis uitproberen
 • Klantwaardering: 8,3
Meer informatie

Winnaars van de Bonnetjes Software test

Er zijn drie bonnetjes programma’s die beter scoren dan de rest. Elk met hun eigen unieke eigenschappen.

e-Boekhouden.nl – Betrouwbaar, en gratis bonnen scannen voor starters
Het is niet de eerste keer dat e-Boekhouden bovenaan een top 10 belandt en dit komt onder andere omdat het een van de beste keuzes is voor startende ondernemers. e-Boekhouden is een maker van boekhoudsoftware, waarbij de registratie van bonnen zit inbegrepen. Als beginnende ZZP’er ontvang je het hele pakket van e-Boekhouden gratis en dat gedurende 15 maanden lang. Dit is inclusief het verwerken van losse bonnen, waarbij je kunt kiezen uit Scan & Herken en Mail & Herken. Hoewel het natuurlijk geweldig is dat je gratis bonnetjes software ontvangt, hoef je bij deze Nederlandse aanbieder in een later stadium niet bang te zijn voor hoge prijzen. Want ook de betaalde pakketten hebben vrijwel de beste prijs-kwaliteitverhouding uit deze lijst.

MoneyMonk – Betaalbaar en makkelijk bonnetjes verwerken voor ZZP’ers
MoneyMonk biedt net als e-Boekhouden software aan die geschikt is voor het bijhouden van je gehele administratie. De software van MoneyMonk richt zich echter specifiek op ZZP’ers in de dienstverlenende sector. Met name de moderne uitstraling en werking van de software vallen op, zowel via vaste apparaten (browser) als via de MoneyMonk app. Het scannen van bonnen kan echter enkel via de app, maar de verwerking ervan op beide manieren, waarna je enkel de bon hoeft na te kijken en te verwerken. MoneyMonk is al beschikbaar vanaf €7,50 per maand, als je een omzet hebt die lager is dan €10.000 per jaar.

Rompslomp – Handmatig en simpel bonnen registreren
Rompslomp biedt een andere manier aan voor de verwerking van bonnetjes in de administratie, namelijk met hun digitale schoenendoos. De kracht van dit Nederlandse bedrijf is het ondernemers, zowel ZZP’ers als het MKB, zo eenvoudig mogelijke software aan te bieden voor het online regelen van de gehele boekhouding. De bonnetjes software is dus net als bij e-Boekhouden en MoneyMonk onderdeel van een totaalpakket. Je kunt foto’s uploaden via de app, maar het is ook mogelijk om via je laptop of PC bonnen te uploaden en te mailen, evenals het koppelen van je Dropbox. Dankzij deze meerdere mogelijkheden om bonnen te verwerken en de eenvoud van de software, heeft Rompslomp zeker een plaatsje verdiend in de top 3.

Hoe ik bonnetjes software bij Zelfboekhouden.com test

De beste manier om software te testen, is door een programma gedurende een langere periode zelf uit te proberen. Dit is dan ook precies wat ik heb gedaan bij het evalueren van diverse programma’s voor het verwerken van losse bonnetjes in de zakelijke administratie. Daarbij is uiteraard rekening gehouden met verschillende soorten ondernemers en bedrijven, want de beste keuze is mede afhankelijk van jouw individuele behoeften en de grootte/complexiteit van de onderneming. Hieronder de punten waar tijdens het beoordelen op is gelet:

Functionaliteiten – Een van de belangrijkste onderdelen bij het testen van software zijn de mogelijkheden, oftewel de aangeboden functies. Niet zozeer de hoeveelheid functies is van belang, maar vooral de kwaliteit ervan. Alle functies voor het verwerken van bonnen zijn getest, evenals eventuele andere opties die inbegrepen zitten in de prijs.

Soort programma – Naast volledige boekhoudprogramma’s inclusief bonnen software (MoneyMonk, Rompslomp en meer), vind je in deze lijst ook gratis bonnetjes software voor starters (e-Boekhouden). Daarnaast bevat de top 10 specifieke bonnetjes software, als je enkel op zoek bent naar een manier om jouw papierhandel te digitaliseren (Bizcuit en WhiteVision). Tenslotte is er ook software inclusief een boekhoudservice, zodat je alles uit handen geeft behalve het digitaal verzamelen van bonnen (DigiBTW).

Gebruiksvriendelijkheid – Een programma dat makkelijk werkt zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken en het maakt administratieve taken tevens een stuk aangenamer. Vaak zijn uitgebreide programma’s ook wat ingewikkelder om mee te werken, maar als een programma innovatief werkt leer je toch snel alle mogelijkheden kennen.

Integraties – Voor het verwerken van bonnetjes is het bijvoorbeeld handig als je de software kunt integreren met je bankrekening. Zo kunnen afschriften worden gekoppeld aan bonnetjes. Als je losse bonnetjes software gebruikt, is het tevens makkelijk als je deze weer kunt koppelen aan je boekhouding, om dubbel werk te voorkomen en voor een overzicht vanuit één centrale online omgeving.

Prijs en prijsstructuur – Natuurlijk heb ik gekeken naar de kosten, en dan met name wat je voor het afnemen van een maandabonnement ontvangt. Want de prijs-kwaliteitverhouding is het belangrijkste punt om software op te beoordelen. Ook eventuele extra of verborgen kosten komen in deze top 10 aan het licht, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Klantenservice en ondersteuning – Tijdens het evalueren van bonnetjes software, heb ik contact opgenomen met de desbetreffende klantenservice voor het beoordelen van de dienstverlening. Denk aan de reactietijd, contactmogelijkheden, openingstijden en het advies zelf. Tevens heb ik de online informatie, zoals FAQ-sectie en de kennisbank doorgenomen.

Beveiliging en privacy – Software die toegang heeft tot gevoelige en financiële informatie dient goed beveiligd te zijn. Denk aan getroffen veiligheidsmaatregelen evenals de reputatie van de aanbieder.

Populairste bonnetjes software van dit moment

 

Bekijk hier alle bonnen software

Waar je op moet letten bij het kiezen van bonnetjes software

Bij het kiezen van de juiste bonnetjes software is het belangrijk dat het programma aansluit op je persoonlijke wensen en de behoeften van jouw bedrijf. Hierdoor is het best mogelijk dat niet de nummer 1, maar nummer 3 of 6 uit deze lijst de beste keuze is voor jouw onderneming. Mijn advies is om rekening te houden met onderstaande punten:

Wie gaat het bonnetjes programma gebruiken – Ben jij de hoofdgebruiker, of zal je boekhouder of accountant de verwerking van de losse bonnen regelen? In het laatste geval mag de software best wel wat ingewikkelder zijn, aangezien jouw financieel adviseur geen problemen heeft met vaktermen. Als je zelf de hoofdgebruiker bent of als meerdere personen de software gaan gebruiken, is het prettig om een programma te kiezen dat makkelijk te begrijpen is.

Integraties – Bedenk van te voren of je de bonnetjes software wil koppelen aan andere programma’s, denk aan een koppeling met je bank, boekhoudsoftware of een facturatie programma. Dit voorkomt dat je gegevens moet overzetten of, erger nog, op een later moment moet overstappen van aanbieder.

Complexiteit van je bedrijf – Hoewel veel bonnetjes software ongeveer dezelfde opties aanbieden, kan het voorkomen dat jouw bedrijf behoefte heeft aan een specifieke functie. Rompslomp blinkt bijvoorbeeld uit in eenvoud maar is toch geschikt voor redelijk complexe ondernemingen, terwijl Exact Online nog een stuk uitgebreider is.

Omvang van je bedrijf – De grootte van je bedrijf speelt ook een rol bij het kiezen van software voor het verwerken van bonnetjes. Startende ondernemers kunnen bonnetjes gratis registreren met e-Boekhouden, maar ook MoneyMonk is zeer geschikt voor kleine bedrijven.

Budget – Bepaal het budget dat past bij jouw onderneming en kies op basis daarvan de aanbieder uit met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Goede bonnetjes software hoeft helemaal niet duur te zijn.

 

Volledige Top 10 Beste Bonnetjes Software

 1. e-Boekhouden.nl – Beste prijs / kwaliteit
 2. MoneyMonk – Beste voor ZZP’ers
 3. Rompslomp – Beste voor startende ondernemers
 4. DigiBTW – Beste voor kleine bedrijven
 5. Bizcuit – Beste voor internationale bedrijven
 6. Exact Online – Beste Scan & Herken software
 7. Reeleezee – Beste mobile app IOS/Android
 8. WhiteVision – Beste voor de ondernemer die willen groeien
 9. Snelstart – Beste gebruikerservaringen
 10. Klippa – Beste voor grote ondernemingen

Update: Januari 2024

#1 e-Boekhouden.nl – Geweldige prijs-kwaliteitverhouding en gratis voor starters

e-Boekhouden bestaat al meer dan 20 jaar en heeft in al die jaren een goede naamsbekendheid opgebouwd. Deze betrouwbare maker van boekhoud en facturatie software richt zich vooral op ZZP-ers, evenals het (klein) MKB. Hoewel de software zelf een wat ouderwetse look & feel heeft, geldt dit niet voor de technologie achter het programma. Want het handmatig overtypen van bonnetjes is met e-Boekhouden verleden tijd. Je kunt een losse bon fotograferen met de e-Boekhouden app en uploaden, of een foto nemen en deze mailen. Zo komen ze in het digitale archief terecht, waar overigens ook klanten inkoopfacturen naartoe kunnen sturen. De software herkent alle gegevens, zoals de datum, het bedrag, de BTW, en meer. Al deze gegevens worden overgenomen en het enige dat je nog hoeft te doen is deze digitale variant wel of niet goed te keuren.

Hoewel er meer aanbieders zijn in deze top 10 die deze technologie hanteren, heeft e-Boekhouden zeker de beste prijs aangezien de functie onbeperkt zit inbegrepen in het pakket. Veel overige aanbieders hanteren extra kosten, maar dit is iets waar je bij e-Boekhouden niet bang voor hoeft te zijn.

e-boekhouden voor bonnetjes software

Functies, met betrekking tot bonnetjes software

 • Mail & Herken
 • Scan & Herken
 • Digitaal archief
 • Leveranciers kunnen ook documenten mailen
 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • Automatische bankkoppeling
 • iOS en Android app
 • Klantenservice (telefonisch, e-mail en WhatsApp)

Prijzen

PakketBoekhoudenFactureren
Starters15 maanden gratis15 maanden gratis
ZZP/Mini9,95 euro per maandInbegrepen
Standaard14,50 euro per maand9,50 euro per maand

Pluspunten e-Boekhouden.nl

 • Gratis pakket (15 maanden) voor startende ondernemers

 • Kortingen voor verenigingen en stichtingen

 • Zeer betaalbare boekhoud en facturatie programma, inclusief bonnetjes software

 • Geen extra kosten voor Scan & Herken

 • Makkelijk in gebruik

Minpunten e-Boekhouden.nl

 • Software heeft een gedateerde uitstraling

 • Iets minder voordelig voor het MKB dan ZZP’ers

Reviews

Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met e-Boekhouden. Het bonnetjes programma wordt geprezen om zijn eenvoud en gebruiksgemak. De klantenservice wordt als professioneel en deskundig beschouwd. De koppeling met bankrekeningen verloopt vlekkeloos en de FAQ’s zijn een handige functie voor beginners. Enkele gebruikers hebben echter problemen ondervonden, zoals moeizame facturatie bij bepaalde versies en problemen met het scannen van bonnen. Ook is er kritiek op de beperkte functionaliteit in de goedkopere pakketten en de onbereikbaarheid van technische ondersteuning. Toch wordt e-Boekhouden gezien als een eenvoudig en accuraat boekhoudpakket.

Prijs / kwaliteit 5 sterren review
5
Slimme functies 5 sterren review
5
Gebruiksgemak 5 sterren review
5

Conclusie

Veel overige aanbieders hanteren extra kosten, maar dit is iets waar je bij e-Boekhouden niet bang voor hoeft te zijn. De software is overigens geschikt voor je gehele zakelijke administratie, inclusief een uren- en rittenregistratie en een onbeperkt aantal gratis gebruikers. De betaalde pakketten variëren op basis van gebruik. Als ZZP’er (onder de 240 boekingen per jaar) betaal je €9,95 per maand voor de boekhoud en facturatie software, en als MKB’er (boven de 240 boekingen per jaar) €14,50 voor de boekhoud software en €9,50 voor de facturatie software. De functies die je ontvangt zijn voor beide pakketten identiek. Voor dit bedrag ontvang je trouwens ook hulp van de deskundige klantenservice, die hoog wordt aangeschreven in reviews van huidige gebruikers.

#2 MoneyMonk – Modern en voordelig voor kleine ondernemers

De belangrijkste reden om voor MoneyMonk te kiezen is de werking van de software. Het programma werkt namelijk erg intuïtief en is ook qua uitstraling erg prettig om in te werken. Het scannen van bonnetjes is werkelijk een makkie en de suggesties koppelen de bon aan een specifieke banktransactie. Toch zit er ook een klein nadeel aan MoneyMonk, waardoor deze aanbieder net niet de eerste plaats heeft gehaald. Want hoewel de software moderner is dan de nummer één, is de bonnetjes software niet voor alle ondernemers geschikt. Grotere bedrijven, ondernemers die behoefte hebben aan extra gebruikers en ZZP’ers die handelen in producten, zijn namelijk niet de specifieke doelgroep. Waardoor de software niet de optimale keuze is en vooral bij een hoge omzet en extra gebruikers een stuk duurder kan uitvallen.

moneymonk voor bonnen software

Functies, met betrekking tot bonnetjes software

 • Scan & Herken
 • Bonnetjes koppelen aan bankafschrijvingen
 • Bankkoppeling met alle Nederlandse banken
 • iOS en Android app
 • Klantenservice (telefonisch en e-mail)

Prijzen

PakketPrijsExtra
Pre-StartGratisAlleen ter voorbereiding
Start7,50 euro per maandTot €10.000 jaaromzet
Growth15 euro per maandTot €30.000 jaaromzet
Pro25 euro per maandVanaf €30.000 jaaromzet

Pluspunten MoneyMonk

 • Alle functies zijn beschikbaar bij het goedkoopste pakket (Start)

 • Voordelige keuze als je een dienstverlenende ZZP’er bent zonder extra gebruikers en een relatief lage omzet

 • Zeer moderne en gebruiksvriendelijke software

 • Bankkoppelingen beschikbaar met alle Nederlandse banken

 • Gratis opstartservice en proefabonnement

Minpunten MoneyMonk

 • Geen Mail & Herken

 • Prijzig als je veel gebruikers wil toevoegen of een hoge omzet hebt (>€30.000 per jaar)

Reviews

Gebruikers van MoneyMonk zijn in het algemeen zeer tevreden over dit bonnetjes programma. Het wordt geprezen om de eenvoud van gebruik en het overzichtelijke ontwerp. De klantenservice wordt als snel en behulpzaam ervaren, met een persoonlijke opstartservice die vooral handig is voor beginnende gebruikers. Gebruikers melden dat het programma ideaal is voor ZZP’ers en dat ze vertrouwen hebben in de toekomst met MoneyMonk. Er zijn wel enkele verbeterpunten, bijvoorbeeld een niet-responsive web app en het ontbreken van alle functies in de mobiele app. Over het algemeen is het programma zeer geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk boekhoudpakket.

Prijs / kwaliteit 5 sterren review
5
Slimme functies 5 sterren review
5
Gebruiksgemak 5 sterren review
5

Conclusie

MoneyMonk is een geweldige keuze voor ZZP’ers die behoefte hebben aan moderne software die erg prettig werkt. Zelfs zonder het gebruik van het totale aanbod aan functies is de prijs eerlijk, want je betaalt namelijk voor het goedkoopste pakket maar €7,50 per maand, inclusief gratis opstartservice. Houd er wel rekening mee dat als je van plan bent je onderneming snel te laten groeien, de kans groot is dat je zal moeten overstappen aangezien het pakket voor grotere ondernemingen aan de dure kant is. Je stroomt dan namelijk automatisch door als je de omzet mijlpaal bereikt hebt.

#3 Rompslomp – Simpel maar uitgebreid

Rompslomp is eveneens boekhoudsoftware inclusief een bonnetjes programma. Hoewel het pakket voor beginnende ondernemers erg goedkoop is, zullen de meeste meer hebben aan het uitgebreidere pakket vanaf €17,25 per maand. Door deze wat duurdere prijs is het zonde om enkel de software af te nemen voor het verwerken van bonnetjes. Als je echter op zoek bent naar een uiterst simpel programma voor je gehele administratie, waaronder meerdere opties voor het verwerken van bonnen, dan is een abonnement bij dit innovatieve bedrijf een goede optie. Dankzij het grote aantal mogelijkheden groeit de software met je mee en kun je er jarenlang mee voort.

rompslomp voor bonnetjes

Functies,met betrekking tot bonnetjes software

 • Digitale schoenendoos
 • Scan & Herken
 • Facturen e-mailen naar schoenendoos
 • Automatische bankkoppeling
 • Overzicht
 • Koppeling Dropbox
 • Klantenservice (contactformulier, e-mail en inplannen korte online afspraak)
 • Bonnen app voor iOS en Android

Prijzen

PakketPrijs
Gratis0 euro per maand
Plus5,75 euro per maand
Pro17,25 euro per maand

Pluspunten Rompslomp

 • Veel opties

 • Speciale bonnen app

 • Korting bij een jaarbetaling

 • Diverse koppelingen mogelijk

Minpunten Rompslomp

 • Extra kosten, voor o.a. de bankkoppeling

 • Niet geschikt als je enkel op zoek bent naar bonnen software

Reviews

De beoordelingen van Rompslomp zijn zeer positief. Gebruikers prijzen de eenvoud en lage kosten van de bonnetjes software, evenals de mogelijkheid om gemakkelijk facturen en bonnen te maken en te versturen en een jaarrekening op te stellen. De klantenservice wordt gewaardeerd om hun snelle reactievermogen en deskundigheid. Enkele gebruikers merkten echter op dat de klantnummering soms een beetje verwarrend kan zijn wanneer klantnummers worden gewijzigd. Desalniettemin wordt Rompslomp algemeen als een uitstekend programma voor ZZP’ers en freelancers beschouwd, en met name de gratis versie wordt als zeer waardevol beschouwd.

Prijs / kwaliteit 5 sterren review
5
Slimme functies 5 sterren review
5
Gebruiksgemak 5 sterren review
5

Conclusie

Rompslomp is een van de simpelste programma’s en ideaal als je geen verstand hebt van de boekhouding, of als je hier gewoonweg geen zin in hebt. De speciale bonnen app maakt het verzamelen van losse bonnetjes erg eenvoudig en wanneer je tijd hebt kun je deze in één keer verwerken vanuit de online schoenendoos. Houd wel rekening met extra kosten, bijvoorbeeld voor het koppelen van je bankrekening of voor het toevoegen van extra gebruikers. Huidige klanten zijn enthousiast over de software en de klantenservice, en zelfs als nieuwe ondernemer krijg je met de bonnetjes module van Rompslomp duidelijk overzicht in jouw zakelijke kosten.

#4 DigiBTW – Een top 3 optie voor ZZP’ers

DigiBTW kan zich eigenlijk toevoegen aan de top 3, aangezien het eveneens een kwalitatief boekhoudprogramma is voor een zeer goede prijs. De enige reden dat de software op de vierde plaats is beland, is vanwege het feit dat het echt gericht is op ZZP’ers en niet op het MKB. Dit heeft dus niets te maken met de kwaliteit van de software zelf.

Bonnen scannen kan door het maken van een foto en deze te mailen naar de bonnen inbox. Je hebt hier dus geen app voor nodig. Dit geldt niet alleen voor bonnen, maar ook voor andere inkoopfacturen. Als je er op dat moment geen tijd voor hebt, kun je de bon ook op een later moment mailen naar de bonnen inbox, door ze bijvoorbeeld in te scannen. De software van DigiBTW heeft een zakelijke en moderne uitstraling, inclusief veel functies zoals een automatische bankkoppeling. Deze is zelflerend, waardoor het systeem steeds beter leert om transacties en bonnen te matchen.

digibtw voor bonnetjes software

Functies, met betrekking tot bonnen software

 • Bonnen inbox
 • Bonnen mailen, foto of scan
 • Handmatig uploaden van bonnen
 • Automatische bankkoppeling met alle Nederlandse banken, plus een aantal Belgische en Europese banken
 • Mogelijkheid voor het volledig automatisch verwerken van transacties
 • Zelflerende software
 • Klantenservice (contactformulier en telefonisch)

Prijzen

PakketPrijs
FacturatieGratis
Compleet€12,50 per maand

Pluspunten DigiBTW

 • Geen extra kosten

 • Duidelijk programma met veel opties

 • Tevens een bankkoppeling met een aantal niet Nederlandse banken

 • Slechts €10 per maand bij een jaarbetaling/jaarcontract

Minpunten DigiBTW

 • Zeer weinig koppelingen

 • Niet geschikt voor het MKB

Reviews

Gebruikers zijn overwegend erg tevreden over DigiBTW. Het bonnetjes programma is eenvoudig in gebruik en zeer gebruiksvriendelijk voor starters en ZZP’ers. Gebruikers zijn blij met de nodige functionaliteiten, zoals geautomatiseerde processen. Het programma is veel gemakkelijker en goedkoper dan andere boekhoudprogramma’s en bespaart gebruikers veel tijd. De klantenservice krijgt lof voor hun snelle en vriendelijke hulp bij het overstappen naar het programma en het overzetten van boekhoudgegevens. Het enige nadeel lijkt een huidige afwezigheid van automatische bank import en herinneringen/incasso’s, hoewel werd verteld dat dit eraan komt.

Prijs / kwaliteit 4 sterren review bonnen software
4,2
Slimme functies 4 sterren review bonnen software
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review bonnen software
4,2

Conclusie

DigiBTW kan een heel goede keuze zijn voor ZZP’ers, die zowel een boekhoudprogramma zoeken inclusief uitgebreide bonnetjes software. Houd er wel rekening mee dat er weinig mogelijkheden zijn tot uitbreiden, want ze bieden één pakket aan en vrijwel geen koppelingen met overige software. Het is echter wel een compleet programma, inclusief een eigen inbox voor alle losse bonnen. De ervaringen van gebruikers zijn goed en de software is simpel in gebruik. De klantenservice is ook uitmuntend, waarbij je zelfs kunt kiezen voor een complete boekhoudservice van €89 per maand. Als je hiervoor kiest hoef je dus enkel je bonnetjes door te sturen, betalingen te doen en natuurlijk jouw facturen naar klanten sturen. De rest wordt dan geregeld door het team van DigiBTW.

#5 Bizcuit – Specifieke bonnetjes software, in samenwerking met je boekhouder

Bizcuit is een Nederlandse onderneming die zich richt op het uitwisselen van informatie. Hiervoor hebben ze specifieke software ontwikkeld, die dus ook erg geschikt is voor het digitaliseren van losse bonnetjes. Het programma maakt het bijvoorbeeld erg gemakkelijk als je wil samenwerken met een accountant of boekhouder, en niet per se zelf je administratie wil doen. De automatiseringen van Bizcuit zorgen ervoor dat foutjes bij het handmatig overtikken van bonnetjes worden voorkomen en dat je tijd vrij houdt voor andere zaken. En net zoals eerdere genoemde opties, is het ook bij Bizcuit mogelijk om je zakelijke bankrekening te koppelen en dit kan zelfs voor meerdere bankrekeningen.

bizcuit bonnen software

Functies

 • Bonnetjes digitaliseren en versturen naar je boekhouding of boekhouder
 • Automatisch doorsturen mogelijk
 • Herkenningsgraad van 95%
 • Bankkoppeling, meerdere koppelingen mogelijk
 • App voor iOS en Android

Prijzen

PakketBasisprijsPrijs buiten bundel
Bizcuit pakket€7,95 per maand€0,15 per stuk
Inbegrepen: 50 Scan & Herken documenten (bonnetjes), 3 administraties en 3 bankkoppelingen, en onbeperkt facturen maken en betalen

Pluspunten Bizcuit

 • Koppelingen mogelijk met meerdere bankrekeningen

 • Veel koppelingen met boekhoudpakketten

 • Specifieke software voor het digitaliseren van documenten

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

 • Geschikt voor meerdere administraties

Minpunten Bizcuit

 • Klantenservice alleen op basis van een ticketing systeem

 • Weinig online ervaringen te vinden van gebruikers

 • In het begin heb je wat tijd nodig om het programma te begrijpen

Reviews

Bizcuit wordt geprezen om zijn handige mogelijkheid om bankkoppelingen te realiseren tussen Bunq en Twinfield, waardoor het financiële overzicht voor bedrijven gemakkelijker te bewaren is. Gebruikers waarderen ook de tijdbesparing bij het verwerken van administraties en facturen, vooral bij het betalen van facturen zonder betalingskenmerk. Er zijn echter klachten over frequente problemen met gegevensoverdracht die tijdverspilling veroorzaken en gebruikers dwingen om te onderzoeken waar de problemen liggen. Sommige gebruikers hebben ook geklaagd over ongewenste e-mails van Bizcuit. Over het algemeen wordt de software als nuttig beschouwd voor bepaalde bankkoppelingen, maar er zijn zorgen over de betrouwbaarheid en problemen met gegevensoverdracht.

Prijs / kwaliteit 4 sterren review bonnen software
4,2
Slimme functies 4 sterren review bonnen software
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review bonnen software
4,2

Conclusie

Bizcuit is een goede optie als je enkel bonnetjes software wil afnemen, en niet wil betalen voor functies die je niet gebruikt. Maar als je het programma toch wil koppelen aan een boekhoudprogramma, dan zijn er 15 opties. Controleer dus wel even of het door jou gewenste boekhoudprogramma erbij staat. Je hebt de mogelijkheid om de software te koppelen met meerdere bankrekeningen en boekhoudpakketten, wat handig kan zijn. Toch zijn er ook een paar minpuntjes. Zo is het soms even zoeken hoe iets werkt, met name als je de software nog maar net gebruikt. Daarbij kun je enkel om hulp vragen via het online contactformulier, waardoor je wat geduld moet hebben als je een dringende vraag hebt. Plus het feit dat deze onderneming vrij nieuw is, waardoor er niet veel recensies te vinden zijn van huidige gebruikers en hun ervaringen.

#6 Exact Online – No-Hands Accounting add-on

Exact is een bekende aanbieder van online boekhoudsoftware, evenals tal van andere fintech oplossingen. De optie voor het verwerken van bonnetjes is een losse add-on, die je kunt toevoegen aan je Exact Online abonnement. Hoewel het dus losse bonnetjes software is, kun je er enkel gebruik van maken als je ook je zakelijke administratie met Exact Online regelt. Je betaalt voor de No-Hands Accounting add-on per boekingsvoorstel, met een minimale afname van 10 stuks per maand. De add-on is net als het abonnement zelf maandelijks opzegbaar en geschikt voor het gebruik via de mobiele app.

exact online no hands accounting

Functies

 • Automatische factuurherkenning en het verwerken van banktransacties
 • Ontvangen van e-facturen via Peppol
 • Facturen koppelen
 • Bonnetjes scannen via mobiele app
 • Klantenservice (via het Portal)
 • Toegang tot de kennisbank

Prijzen

PakketMinimale afname van 10 stuksPrijs buiten bundel
No Hands Accounting€0,49 * 10 = €4,90 per maand€0,59
Enkel af te nemen in combinatie met een ander pakket, zoals Exact Online vanaf €42 per maand

Pluspunten Exact Online

 • Zeer uitgebreid en geschikt voor het MKB

 • Lage minimale afname van 10 stuks

 • Toe te voegen aan Exact Online, maar ook aan overige pakketten zoals Handel, Productie, Bouw en Projecten

 • Aanbieder bestaat al enorm lang

Minpunten Exact Online

 • Hoger prijssegment

 • Losse bonnetjes software alleen af te nemen als een add-on

 • Buiten je bundel betaal je meer

 • Ongebruikte boekingsvoorstellen kunnen niet worden meegenomen naar de volgende maand

 • Hoge prijs per boekingsvoorstel

Reviews

De reviews over Exact zijn erg verdeeld. Er zijn positieve verhalen over de stabiliteit en exportmogelijkheden van het programma en de deskundige hulp van de klantenservice. Echter, er zijn ook veel negatieve ervaringen. Klanten hebben moeite met de klachtenafhandeling en het gebrek aan gebruiksvriendelijkheid van de software. Ook zijn er klachten over facturen die niet kloppen en niet beantwoorde berichten. Over het algemeen wordt Exact geassocieerd met onbehulpzame ondersteuning en verouderde software.

Prijs / kwaliteit 4 sterren review bonnen software
4,2
Slimme functies 4 sterren review bonnen software
4,2
Gebruiksgemak 4 sterren review bonnen software
4,2

Conclusie

De No-Hands Accounting module van Exact kan veel tijd besparen, dankzij de automatische verwerking van zowel in- als verkoop documenten. Helaas is de prijs per stuk aan de hoge kant, waarbij je meer betaalt als je buiten je bundel zit. Het is fijn dat de optie bestaat, als je al klant bent van Exact Online, maar voor de meeste ondernemers zijn er kosteneffectievere mogelijkheden. Exact Online kan een goede keuze zijn als je naast bonnetjes software dus ook op zoek bent naar zeer uitgebreide boekhoudsoftware. Zo niet, dan zou ik je adviseren om nog even verder te zoeken naar een geschikte aanbieder in deze top 10.

#7 Reeleezee – Twee opties voor het registreren van bonnen

Reeleezee is tegenwoordig onderdeel van Exact, maar voor het gemak blijf ik even Reeleezee gebruiken in plaats van Exact Reeleezee. Net als meerdere aanbieders in deze lijst is de bonnen software van Reeleezee onderdeel van een totaaloplossing. Bij Reeleezee heb je echter de keuze uit een facturatie en een boekhoudpakket, waarbij de laatste optie duurder en uitgebreider is. Helemaal aangezien het goedkoopste boekhoudpakket maar geschikt is voor de registratie van 10 losse bonnen. Als je beide pakketten samen wil afnemen ben je toch al €22,50 per maand kwijt, wat enkel een goede deal is als je een groot aantal van de andere functies gaat gebruiken. Reeleezee is echter wel een programma dat mee kan bewegen met je onderneming, maar dit zal enkel interessant zijn voor een select aantal ondernemers, waaronder groeiende en complexe bedrijven.

reeleezee voor bonnetjes archiveren

Functies, met betrekking tot bonnetjes software

 • Uitgaven registreren met bijlage, zowel handmatig als via de app
 • Inkoopfacturen uploaden
 • Scan & Herken
 • Onbeperkt bonnetjes scannen (facturatie module)
 • Betaling registreren op uitgave
 • Uitgaven in batch boeken (boekhoud module)
 • In- en uitgaven verrekenen (boekhoud module)
 • Uitgaven kopiëren (boekhoud module)
 • Overzicht openstaande inkoopfacturen
 • Uitgaven in vreemde valuta verwerken
 • Auto Collect; ophalen van inkoopfacturen leveranciers (boekhoud module)
 • Inkoopfacturen e-mailen (boekhoud module)
 • Automatisch boeken inkoopfacturen (duurste pakket boekhoud module)
 • App
 • Bankkoppeling
 • Kennisbank
 • Klantenservice (telefonisch en contactformulier)

Prijzen

PakketPrijs
Slim Factureren Onderweg7,50 euro per maand
Slim Factureren Onderweg +16,50 euro per maand
Slim Boekhouden Start15 euro per maand
Slim Boekhouden33 euro per maand
Slim Boekhouden +66 euro per maand

Pluspunten Reeleezee

 • Veel opties voor het verwerken van bonnetjes

 • Geschikt voor het MKB

 • Mogelijkheden voor vreemde valuta

Minpunten Reeleezee

 • Hoger prijssegment

 • Beperkte klantenservice

 • Duur als je enkel de bonnetjes software wil gebruiken

 • Automatiseringen zijn beperkt in vergelijking met het prijssegment

 • Beperkt aantal inkoopbonnen bij het goedkoopste boekhoudpakket

Reviews

Uit de reviews blijkt dat Reeleezee over het algemeen een eenvoudig boekhoudprogramma is, met handige functies zoals automatische boekmutaties en inkoopfactuur verwerking. De app voor het scannen van facturen werkt goed en de klantenservice wordt geprezen om hun vakkennis. Echter, sommige gebruikers vinden Reeleezee te duur voor wat het biedt en klagen over fouten en bugs in het programma. De nieuwe versie van de software wordt als traag ervaren en support kan beter. Ook worden er problemen gemeld bij opzeggen en prijsverhogingen. Al met al is Reeleezee een aanrader voor kleine boekhoudingen, maar voor grotere bedrijven lijkt het minder geschikt.

Prijs / kwaliteit 3 sterren review
3
Slimme functies 3 sterren review
3
Gebruiksgemak 3 sterren review
3

Conclusie

Reeleezee is een prima keuze als je een grotere onderneming of complex bedrijf hebt en je zoekt naar een uitgebreide oplossing voor zowel het registreren van bonnetjes als overige boekhoud- of facturatie functies. Als je alleen behoefte hebt aan de bonnetjes software, zijn er betere opties naar mijn mening. Een voordeel van Reeleezee boven de meeste aanbieders in deze top 10, is het feit dat ook vreemde valuta mogelijk zijn. De reviews van huidige klanten zijn echter niet alleen maar positief, waarbij de recente updates van de software niet optimaal zijn volgens huidige gebruikers. Zowel de software zelf als de klantenservice veroorzaken nogal wat problemen, sinds Exact en Reeleezee de handen ineen hebben geslagen.

#8 WhiteVision – Documenten digitaliseren voor grote en complexe bedrijven

WhiteVision lijkt qua aanbod het meeste op Bizcuit, want ook deze onderneming biedt software aan die zich specifiek richt op het digitaliseren van bedrijfsdocumenten. De bonnetjes software werkt op basis van slimme OCR software, die patronen kan herkennen en dit gebruikt voor het herkennen en overnemen van cijfers en letters. Het “slimme” gedeelte van de software zorgt voor de interpretatie ervan, denk aan het BTW bedrag of juist het totaalbedrag van de bon. Het feit dat de prijzen op aanvraag zijn, laat zien dat ze zich richten op grote ondernemers die baat hebben bij het digitaliseren van talloze documenten. Dit is de reden van een lagere positie in deze top 10, gewoon weg omdat de software slechts voor een selecte groep ondernemers interessant is.

whitevision bonnetjes app

Functies

 • Automatisch inkoop verwerkingsproces
 • Mogelijkheid om de inbox met documenten handmatig of automatisch voor te sorteren
 • Feedback geven aan het zelflerende systeem
 • Digitaal archief voor verwerkte bonnetjes
 • Scan & Herken
 • Drag & Drop systeem
 • Koppelingen met ERP software
 • Klantenservice (klantenportaal en hulp op afstand)
 • App voor iOS en Android

Prijzen

Prijzen zijn op aanvraag

Pluspunten WhiteVision

 • Zeer uitgebreid in een specifieke tak

 • Slimme software

 • Moderne uitstraling

 • Branchegerichte functies

Minpunten WhiteVision

 • Prijzen zijn op aanvraag

 • Geen online proefabonnement, wel een demo

 • Niet geschikt voor ZZP’ers en het klein-MKB

Reviews

De recensies van WhiteVision zijn erg positief. Gebruikers zijn tevreden over de uitstekende OCR- en automatische boekingsfuncties, waarmee bonnetjes snel kunnen worden verwerkt en facturen gemakkelijk kunnen worden gemaakt. Daarnaast wordt de klantenservice geprezen om hun vriendelijkheid en deskundigheid bij het oplossen van eventuele problemen. Enkele gebruikers hebben echter problemen ondervonden met de softwarecompatibiliteit en de kosten van het programma. Over het algemeen wordt WhiteVision gezien als een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor bonnetjesverwerking en boekhouding.

Prijs / kwaliteit 3 sterren review
3
Slimme functies 3 sterren review
3
Gebruiksgemak 3 sterren review
3

Conclusie

WhiteVision is met name interessant als je een ERP systeem hebt, waaraan je software wil koppelen om bonnetjes en allerlei andere documenten te digitaliseren. Denk aan: facturen, orderbevestigingen, service orders en afleverbonnen (bouwsector). WhiteVision is te koppelen met meerdere ERP-systemen, waaronder AFAS, Exact en Kraan. De prijzen van de drie pakketten (Base, Extended en Professional) zijn enkel op aanvraag. Ondanks het feit dat de onderneming al bestaat sinds 2005 zijn er relatief weinig recensies te vinden van gebruikers, vooral op onafhankelijke platforms. Persoonlijk vind ik de software, op het gebied van Scan & Herken, naar behoren werken en de rustige maar moderne uitstraling is zeker een pluspunt, enkel de gele kleur gaat op den duur een klein beetje irriteren. Een ander pluspunt is de slimme software die “bijleert”, naarmate je de functie meer gebruikt.

#9 Snelstart – Facturatie software inclusief het verwerken van losse bonnetjes

SnelStart is een volledig boekhoudprogramma, waar de bonnetjes software onderdeel van is. Ze bieden meerdere pakketten aan voor iedere soort ondernemer, waarbij een duurder pakket meer functies bevat. De bonnetjes software is gelukkig onderdeel van de goedkoopste optie, namelijk het inStap pakket voor €12,50 per maand. Dit pakket is met name geschikt voor de facturatie, waardoor het een ideale optie is als je ook op zoek bent naar een facturatieprogramma. Houd er wel rekening mee dat SnelStart er bij dit pakket van uitgaat dat je boekhouder de verwerking van de bonnen regelt. Bij het inKaart pakket van €18 heb je dit zelf in handen en dit is tevens een klein, maar volledig boekhoudpakket.

snelstart voor automatische herkenning bonnen

Functies, met betrekking tot bonnen software

 • Foto’s maken via de app, ook uploaden mogelijk via SnelStart Web
 • Extra bijlagen toevoegen tijdens controle
 • Digitale brievenbus
 • Bonnetjes direct verwerken of opslaan voor later
 • Mogelijkheid om zelf een mailbox in te stellen
 • Bankkoppeling met zes Nederlandse banken en PayPal
 • Koppelingen
 • Klantenservice (e-mail, telefoon en hulp op afstand)

Prijzen

PakketPrijs
inStap12,50 euro per maand
inKaart18 euro per maand
inBalans33 euro per maand
inZicht45 euro per maand
inControlePrijs op aanvraag (vanaf € 100 per maand)

Pluspunten Snelstart

 • Geschikt voor ZZP’ers

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Koppeling mogelijk met PayPal

Minpunten Snelstart

 • Extra kosten (verbruikskosten)

 • De software werkt soms een beetje omslachtig

 • Geen bankkoppeling mogelijk met alle Nederlandse banken

Reviews

De meningen over SnelStart variëren sterk. Het programma wordt geprezen vanwege de eenvoud, snelheid en efficiëntie, en de klantenservice wordt geprezen om hun hulpvaardigheid en expertise. Gebruikers van de desktopversie zijn over het algemeen positiever dan gebruikers van de WEB-omgeving, die vaak klagen over storingen en een gebrek aan functionaliteit. Er zijn problemen gemeld met de traagheid van het programma, vooral bij het maken van facturen en bij het scannen van bonnetjes. In het algemeen lijkt SnelStart betrouwbaar, maar sommige gebruikers zijn toch teleurgesteld in de beperkingen en problemen die ze ervaren.

Prijs / kwaliteit 3 sterren review
3
Slimme functies 3 sterren review
3
Gebruiksgemak 3 sterren review
3

Conclusie

SnelStart zit een beetje tussen de aanbieders van boekhoudsoftware in, aangezien het programma uitgebreider is dan e-Boekhouden en DigiBTW, maar minder uitgebreid dan Exact Online. Wat betreft de bonnetjes software mag het naar mijn mening wel wat eenvoudiger en maken de meerdere opties om losse bonnen te verwerken het niet makkelijker. De Scan & Herken functie blijft qua innovatie achter in vergelijking met andere aanbieders, waardoor het naar mijn mening niet de beste keuze is. Dit betekent niet dat het slechte software is in het algemeen, want gebruikers zijn tevreden.

#10 Klippa – Dure AI documentverwerking voor grote aantallen

Klippa is een internationale organisatie met een Nederlandse tak die bestaat sinds 2015. Met een behoorlijk team en twee kantoren in eigen land richten ze zich op grote ondernemingen die op zoek zijn naar een oplossing voor het digitaliseren van een groot aantal documenten, waaronder bonnetjes en inkoopfacturen. De Scan & Herken functie werkt op basis van AI, die zowel jpg, png en pdf bestanden kan uitlezen. De verwerking van documenten is snel, inclusief andere valuta’s en talen. Met prijzen vanaf €90 per maand en tot 4.000 inkoopfacturen is het duidelijk dat Klippa enkel geschikt is voor zeer grote ondernemingen, wat exclusief kosten is voor het koppelen van overige software.

klippa voor scan en herken

Functies, met betrekking tot bonnen software

 • Inkoopfacturen en bonnen mailen, of uploaden via de app
 • Opslag in de cloud
 • Zelflerende software voor het verwerken van gegevens
 • Digitaal accorderen (extra kosten)
 • Automatische fraudedetectie
 • Rapporten en gegevens exporteren
 • Koppelingen, met boekhoudprogramma’s en ERP software (extra kosten)
 • Mobiele app voor iOS en Android
 • Klantenservice (e-mail, telefoon en chat)

Prijzen

PakketPrijsInclusief
Effective95 euro per maand4.000 inkoopfacturen en 10 gebruikers
Premium245 euro per maand12.000 inkoopfacturen en 30 gebruikers
CustomOp aanvraag
Let op: het koppelen van boekhoudsoftware kost minimaal €50 extra en voor ERP software is dit minimaal €100 extra, per maand. Documenten die buiten de bundel vallen kosten €0,28 per factuur/bon.

Pluspunten Klippa

 • Snelle verwerking van grote aantallen bonnen en documenten

 • Zelflerende software

Minpunten Klippa

 • Veel extra kosten

 • Zeer hoog prijssegment

 • Niet geschikt voor ZZP’ers en het klein MKB

 • Geen gratis proefabonnement, wel online demo

Reviews

Klippa wordt geprezen om zijn eenvoudige implementatie en gebruiksvriendelijke benadering. Gebruikers prijzen het als een betaalbare en handige oplossing voor het verwerken van declaraties en bonnen. Vooral studieverenigingen melden voordelen in termen van tijdsbesparing en gebruiksgemak, waarbij het indienen van declaraties zo eenvoudig is als het maken van een foto in de app. Klippa wordt ook gewaardeerd voor het digitaliseren van het declaratieproces en het elimineren van het verlies van bonnetjes. Integratie met boekhoudsoftware, zoals Exact, wordt als positief ervaren. Er zijn echter meldingen van haperingen in de app en sommige functionaliteiten, zoals het verwijderen van gebruikers en bulkbewerkingen, worden als niet altijd even eenvoudig beschouwd. Er is ook een klacht over onjuiste weergave van btw in boekingsregels, die handmatige aanpassingen vereisen. Over het algemeen wordt Klippa geprezen om zijn eenvoud en bruikbaarheid, maar er zijn nog enkele optimalisaties nodig om de algehele ervaring te verbeteren.

Prijs / kwaliteit 3 sterren review
3
Slimme functies 3 sterren review
3
Gebruiksgemak 3 sterren review
3

Conclusie

Klippa is een software aanbieder voor grote bedrijven, die baat hebben bij het versnellen van de verwerking van inkoopbonnen en tevens behoefte hebben aan fraude detectie. De software is namelijk erg prijzig, waarbij je tevens rekening moet houden met veel extra bijkomende kosten die ook niet goedkoop zijn. Er zijn helaas weinig recensies te vinden op onafhankelijke sites. De reviews van online gebruikers zijn in principe goed, maar toch zijn er meerdere klanten die aangeven dat de herkenningsgraad aan de lage kant is. Iets dat een deal-breaker kan zijn voor software in deze prijscategorie.

Meest gekozen bonnen software van dit moment

 

Bekijk hier alle bonnen software

Veelgestelde vragen over bonnetjes software

Hoe weet ik welke bonnetjes software geschikt is voor mijn type bedrijf of branche?

Om te bepalen welk bonnetjes programma het beste aansluit op jouw onderneming, doe je er goed aan om een lijstje te maken van de functies die nodig zijn. Vergelijk dit vervolgens met de aanbieders in deze top 10, die passen binnen jouw budget.

Wat is de beste bonnetjes software?

De beste bonnetjes software verschilt per onderneming, omdat ieder bedrijf uniek en anders is. In de top 10 vind je de beste software in het algemeen, waardoor het best mogelijk is dat een programma buiten de top 3 voor jouw onderneming een betere keuze is.

Is bonnetjes software eenvoudig te gebruiken en te begrijpen voor beginners?

In deze top 10 heb ik alle programma’s getest op gebruiksvriendelijkheid. Over het algemeen werkt de software eenvoudig, waardoor ook nieuwe gebruikers meteen bonnen kunnen scannen, controleren en goedkeuren.

Kan ik een bonnetjes programma integreren met andere systemen, zoals een ERP systeem of boekhoudsoftware?

Ja, veel bonnetjes software is te koppelen aan een boekhoudpakket of aan andere software. Echter zijn de meeste oplossingen al onderdeel van een overkoepelend programma, zoals een boekhoudprogramma of facturatie software. Bijvoorbeeld: MoneyMonk, DigiBTW, e-Boekhouden en Rompslomp, waardoor een koppeling niet nodig is.

Hebben bonnetjes programmas proefperiodes voor startende ondernemers?

Alle aanbieders in deze top 10 bieden de mogelijkheid om de software gratis te testen, via een proefabonnement of een demo. e-Boekhouden heeft zelfs een zeer gulle aanbieding voor startende ZZP’ers, namelijk gratis bonnetjes software voor 15 maanden.

Hoe zit het met de beveiliging en privacy van mijn financiële gegevens in de software?

Bedrijven die fintech oplossingen aanbieden moeten voldoen aan strenge regels en wetten om jouw gegevens te beveiligen. Als je twijfelt aan de veiligheid van een programma, lees dan de algemene voorwaarden en het privacybeleid door.

Kan de software mij helpen bij het verwerken van bonnen in mijn administratie?

De reden dat veel bonnetjes software onderdeel is van boekhoudsoftware, is omdat op deze manier bonnen na goedkeuring direct kunnen worden verwerkt in je administratie. Specifieke bonnetjes software kan meestal worden gekoppeld met administratieve programma’s. 

Gerelateerde artikelen

Top 10 Boekhouding Apps

De moderne ondernemer kan niet meer zonder een boekhouding app. Maar wat zijn dit soort apps eigenlijk? Wat kan je met een boekhoud app?

Inkoopfacturen inboeken: Waar moet je op letten en hoe?

Boek je inkoopfacturen in met een boekhoudprogramma. Binnen enkele seconden kun je online inkoopfacturen inboeken en verwerken.

Wat is een Boekhoudkoppeling en hoe werkt het?

Kies de boekhoudkoppeling die het beste bij jouw onderneming past. Bespaar tijd en geld door jouw online boekhouding automatisch aan jouw zakelijke bankrekening te koppelen.

Over mij

ZelfBoekhouden is een platform dat vanuit veel passie voor het accountancy vak is ontstaan. Oprichter Mark Rosbergen startte het platform met als doel om mensen te helpen met hun ondernemersvragen, met name op het gebied van boekhouden. Met meer dan 20 jaar ervaring in accountancy worden ondernemers dagelijks geholpen om verder te komen met hun onderneming. Hoe? Oplossingen bieden voor alle ondernemersvraagstukken in de vorm van vergelijkingstools, templates, rijkgevulde artikelen en tips! Wij helpen jouw onderneming verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *