Boekhouder Maastricht nodig?

Ontvang en vergelijk 5 offertes van boekhouders uit Maastricht

Gratis boekhouder offertes

Ben je op zoek naar een deskundige boekhouder of administratiekantoor in Maastricht? Vraag eenvoudig en vrijblijvend 5 gratis offertes op van verschillende boekhouders. Overzichtelijk de prijzen en diensten van de boekhouders bij jou in de buurt.100% onafhankelijk en eenvoudig ontvang je binnen 24 uur de offertes in je mailbox.

Direct offertes opvragen
boekhouder maastricht vergelijken

Op zoek naar een boekhouder in Maastricht? Vergelijk 5 offertes

Wil je snel de beste boekhouder uit Maastricht vinden? Dan ben je op de goede website. Wij bieden namelijk een handige offerte service zodat je snel en gemakkelijk een boekhouder uit Maastricht kunt vinden. De offerte service is helemaal gratis en vrijblijvend en je kunt 24/7 gebruik maken van de service. Je hoeft alleen wat gegevens in te vullen en wij sturen je al binnen 24 uur meerdere offertes toe.

Je kunt deze offertes zelf in alle rust vergelijken zodat je de beste boekhouder uit Maastricht voor jouw bedrijf kunt vinden. Uiteraard kun je ook contact opnemen met een boekhouder om extra vragen te stellen of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Zo kun je pas echt bepalen of de boekhouder goed bij jou past of dat je toch liever verder zoekt. Uiteraard kun je op onze offertes ook de kosten van boekhouders vergelijken, zodat je een boekhouder kunt kiezen die bij jouw budget past.

Boekhouder Maastricht offertes

Je kunt het beste een boekhouder uit Maastricht vinden met onze offerte service. Je hoeft alleen maar in te vullen wat je woonplaats is en waarnaar je precies op zoek bent. Vervolgens gaan wij direct voor je aan de slag om te analyseren welke boekhouders bij jou in de buurt geschikt voor jou zijn. We sturen je al binnen 24 uur meerdere offertes toe. Je hoeft hiervoor niets te betalen en ook zit je nergens aan vast. Je hoeft dus niet per se een afspraak te maken met één van de boekhouders waarvan je een offerte ontvangt. Heb je meer informatie nodig om je keuze te kunnen maken? Dan kun je de boekhouders mailen of bellen met vragen. Vervolgens kun je een afspraak maken met de boekhouder naar keuze. Tijdens een kennismakingsgesprek kun je afspreken welke diensten hij of zij moet overnemen en wat daarvoor de precieze kosten worden.

Als consultant ben ik veel onderweg en heb daardoor weinig tijd om aan mijn administratie te besteden. Daardoor was ik zoek naar een goede boekhouder. Gelukkig heb ik via zelfboeken.com snel een specialist gevonden die alles voor mij regelt.

Marloes Vlaanderen | consultant
Direct offertes opvragen

Administratiekantoor

Een administratiekantoor is een kantoor waarvoor meerdere boekhouders werken. Het wordt daarom ook wel een boekhoudkantoor genoemd. Een administratiekantoor is gespecialiseerd in het overnemen van de financiën en de administratie van bedrijven. Omdat het kantoor over meerdere boekhouders beschikt, is er altijd wel een geschikte boekhouder bij voor jouw bedrijf. Een administratiekantoor kan vele verschillende functies uitoefenen. Zo kun je bijvoorbeeld contact opnemen met een administratiekantoor voor juridisch of fiscaal advies. Omdat boekhouders ontzettend veel kennis hebben van wetten en regelgeving omtrent bedrijven en bijvoorbeeld belastingen, kan een administratiekantoor je adviseren over alles wat met het bedrijf te maken heeft. Zo zijn boekhouders dus niet alleen nuttig om je financiën bij te houden.

Diensten boekhouders

Boekhouders kunnen dus ten eerste nuttig advies geven over je bedrijfsvoering en je financiën, omdat ze op de hoogte zijn van alle relevante wetten en regels. Ook kunnen boekhouders bepaalde administratieve en financiële taken van je overnemen. Denk daarbij  aan het uitvoeren van de loonadministratie en het verwerken van facturen en rekeningen. Ook kan een boekhouder de jaarrekening opstellen aan het einde van het jaar en een begroting maken voor het nieuwe jaar. Daarnaast kan een boekhouder wanneer nodig een liquiditeitsprognose opstellen, zodat je precies kunt zien hoe je bedrijf eraan toe is. Het is verstandig om ook je btw en belastingaangifte aan een deskundige boekhouder uit Maastricht toe te vertrouwen. Zo weet je zeker dat er geen fouten worden gemaakt.

Kosten boekhouders

De kosten van een boekhouder uit Maastricht hangen van een aantal factoren af. Ten eerste is het van belang welke diensten en taken de boekhouder precies voor je moet gaan uitvoeren. De boekhouder maakt een schatting van hoeveel uren hij of zij daarmee bezig zal zijn, bijvoorbeeld per maand. Dan is ook de complexiteit van deze diensten van invloed op de kosten.

Een ingewikkelde boekhouding voor een grote B.V. zal over het algemeen meer kosten dan de boekhouding van een wat simpeler en kleiner bedrijf. Dat komt omdat een boekhouder voor een complexe administratie vaak meer ervaring nodig heeft. De kosten van een boekhouder hangen dus ook af van de ervaring die hij of zij heeft. Een boekhouder uit Maastricht kan tussen de 30 en de 125 euro per uur kosten. Een boekhouder met weinig ervaring kost meestal tussen de 30 en de 50 euro per uur. Voor een boekhouder met meer ervaring kunnen de kosten oplopen tot 125 euro per uur.

De werkwijze van Boekhouder Maastricht offertes aanvragen

Stap 1: vul je gegevens in

boekhouder offerte werkwijzeNadat je op onderstaande blauwe knop hebt geklikt kun je de gegevens van je bedrijf invullen. Daarnaast worden er nog een paar eenvoudige vragen gesteld over de werkzaamheden die je wil uitbesteden aan een boekhouder. Hierdoor krijg je relevante offertes specifiek voor jou situatie.

Stap 2: offertes ontvangen

Boekhouder offerte per mailZodra de aanvraag is ingediend ontvang je binnen 24 uur de offertes van de boekhouders uit je regio. Hierop zullen overzichtelijk alle diensten met de prijzen staan die voor jou situatie van belang zijn.

Stap 3: offertes vergelijken

boekhouder werkwijze offerteNa ontvangst van de offertes kun je deze met elkaar vergelijken op basis van de diensten en prijzen. De betreffende boekhouders zullen contact met je opnemen om de offertes door te nemen. Hierna kun je met de boekhouder van jou keuze een afspraak inplannen.

Een vaste prijs

Het is verstandig om van tevoren alvast een vaste prijs af te spreken met een boekhouder uit Maastricht. Op deze manier weet je van tevoren precies waar je aan toe bent en kun je niet voor nare verrassingen komen te staan. Een boekhouder schat dan hoeveel uren hij of zij precies met een taak bezig zal zijn en op basis daarvan bedenkt hij of zij een vaste prijs. Deze prijs kan bijvoorbeeld per maand zijn of op jaarbasis.

Je kunt per dienst een aparte prijs bepalen of de prijzen van alle diensten bij elkaar optellen en zo op één totaalbedrag uitkomen. Op deze manier kun je de boekhouder eenvoudig betalen en weet je zeker dat het werk wordt geleverd. Ook wanneer de taak lastiger blijkt te zijn dan verwacht, hoef je niet meer te betalen, omdat de prijs van tevoren al vast stond. Een boekhouder heeft vaak wel inzicht nodig in je financiën voordat de prijs bepaald kan worden. Dat komt omdat de boekhouder moet inzien hoeveel werk het zal zijn.

Online boekhouding

Het is slim om een boekhouder uit Maastricht te kiezen die werkt met een online boekhoudsysteem. Online boekhouding maakt het veel gemakkelijker voor jou als ondernemer om je boekhouding in te zien. Je kunt zo met een handige applicatie ook zelf je boekhouding bekijken. Op deze manier kun je de boekhouder te allen tijde controleren en kijken of alle taken wel op tijd gedaan worden. Ook kun je in een online boekhoudsysteem altijd inzien of er nog facturen of rekeningen openstaan en of de lonen wel op tijd worden uitbetaald. Daarnaast kun je altijd zien hoe je bedrijf er financiëel voorstaat en een liquiditeitsprognose laten maken. Zo weet je over hoeveel liquide middelen je nog beschikt. Een online boekhoudsysteem is dus zeker een aanrader voor een efficiënte en transparante boekhouding.

Als journalist heb ik een kleine administratie. Voorheen zat ik bij een veel te duur accountantskantoor, totdat ik via zelfboekhouden.com offertes van boekhouders kon vergelijken. Gelukkig zit ik nu bij een heel deskundig administratiekantoor voor een goede prijs.

Lieke de Graaf | journalist
Direct offertes aanvragen