Vind een top 10 Boekhouder in Amersfoort

Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven aan te vragen

1: Selecteer de dienst die je nodig hebt

  2: Vind je boekhouder

  boekhouder
  Gratis offertes ontvangen

  Ben je op zoek naar een goede boekhouder of accountant in Amersfoort? Ontvang tot 4 gratis offertes van boekhouders.

  Gratis boekhoudprogramma gebruiken?

  Probeer het uit! Onbeperkt inkoop- en verkoopfacturen boeken, inclusief BTW aangifte, bankkoppeling, boekhoud app en CRM.

  Boekhouder in Amersfoort

  Heb je een boekhouder in Amersfoort nodig? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze website kun je offertes van meerdere boekhouders opvragen. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt helemaal zelf de offertes vergelijken zodat je de boekhouder kunt kiezen die het beste bij jou past. We bieden deskundige boekhouders aan bij gekwalificeerde administratiekantoren. Zo kunnen we je van de beste kwaliteit verzekeren. In de offertes vind je een handig overzicht van de diensten en de prijzen van de boekhouders die bij jou in de buurt wonen. Je ontvangt al binnen 24 uur na aanvraag de offertes via de email, zodat je snel een geschikte boekhouder kunt uitkiezen.

  Een boekhouder voert een heleboel werkzaamheden voor je uit. Denk daarom aan uitgebreide diensten. Een boekhouder kan onder andere de kas- en bankboekingen voor je verwerken. Ook de verkoop- en inkoopfacturen kun je aan een boekhouder geven, zodat hij of zij ze kan administreren. Daarnaast is een boekhouder gespecialiseerd in het bijhouden van de loonadministratie en het regelen van de BTW aangifte. Tevens hebben boekhouders veel kennis over en ervaring met het opstellen van de jaarrekening van het afgelopen jaar en het creëren van de begroting voor het volgende jaar. Tot slot is een boekhouder gekwalificeerd om een liquiditeitsprognose op te stellen, zodat je een idee krijgt van hoe je er voor staat.

  1: Harvest Finance B.V.

  Harvest Finance richt zich volledig op het ontzorgen van ondernemers op het gebied van financiële administratie, salarisadministratie, fiscaal advies en rapportage.

  Daarnaast willen wij graag als een business coach naast de ondernemer staan en de ondernemer verder helpen in iedere groeifase van zijn/haar onderneming. Door onze ruime ervaring en deskundigheid zijn wij tevens in staat om je op strategisch vlak bij te staan.

  • Stadsring 157 B, Amersfoort (Utrecht)
  • Tel: 033-2003200

  2: Administratiekantoor De Vries & Nell

  Administratiekantoor De Vries & Nell Amersfoort is een fris en modern administratiekantoor. Met een team van 5 medewerkers doen we de administratie en het belastingadvies van startende ondernemers, ZZP’ers tot middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt ons kantoor over een uitgebreid netwerk van externe specialisten. Daarom kunt u voor alle financiële vraagstukken bij ons kantoor terecht. Wij zijn een vertrouwd adres voor ondernemer en particulier.

  • Algoweg 11-5, Amersfoort (Utrecht)
  • Tel: 033-4519316

  3: Blaauw Accountants Amersfoort

  Vanuit pure passie voor het vak, biedt Blaauw Accountants de ondernemers een prettige en duurzame samenwerking, waarbij verbinding en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Om dit te bereiken koppelen wij elke ondernemer aan een persoonlijke sparringpartner.

  Wij denken met je mee, inspireren en motiveren jou om bepaalde keuzes wel of niet te maken en indien nodig, sturen wij bij. Als sparringpartner kijken wij altijd met een zakelijke, kritische en nauwkeurige blik naar jouw organisatie om vanuit daar met de beste adviezen te komen. Samen sparren, cijfers en resultaten bekijken, wat kan er anders, hoe kunnen wij ondersteuning en begeleiding bieden naar een hoger rendement, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. En niet geheel onbelangrijk; hoe blijft het werk je passie.

  • Utrechtseweg 45, Amersfoort (Utrecht)
  • Tel: 088-8482828
  Boekhouder in Nederland

  Tip! Prijzen van 4 boekhouders vergelijken

  Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste boekhouders aan te vragen

   

  Vergelijk prijsopgaven

  4: Flow Accountants 

  Flow werkt helder, concreet, doeltreffend en vooral ook klantgericht. Deze uitgangspunten zijn kenmerkend voor de aanpak van Flow Accountants. Een jonge accountants- en adviesorganisatie met een ruime ervaring binnen het MKB. De ideale combinatie. Jong van handelen en geest en een frisse kijk op zaken.

  • Nijverheidsweg Noord 60-23, Amersfoort (Utrecht)
  • Tel: 033-4652260

  5:  Jan Cent-en-Kwesties

  Bij alles wat ik doe staan betrouwbaarheid, zorgvuldigheid, humor en aandacht voorop. Ik verbind me graag aan mensen, projecten en organisaties die de wereld nog mooier of nog leuker maken, van creatieve een-pitters tot kleine bedrijven en stichtingen.

  1. Zzp’ers helpen met het zelf doen van de boekhouding.
  2. Adviezen geven over het opzetten van een eenmanszaak of een stichting.
  3. Samen aangifte doen bij de belastingdienst.

  • Weverssingel 36, Amersfoort (Utrecht)
  • Tel: 06-13302240

  6: oamkb Amersfoort

  Met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Amersfoort met hun administratie en fiscale aangelegenheden. Zo zorg ik ervoor dat je profiteert van alle fiscale voordelen waar je recht op hebt. We begeleiden MKB-bedrijven, ZZP’ers, advocaten en starters op heel eigen en innovatieve wijze. We voeren een groot deel van de werkzaamheden online uit. We werken niet alleen vóór jou, maar vooral mét jou.

  • Kleine Koppel 14, Amersfoort (Utrecht)
  • Tel: 06-53408859

  7:  C.J. Administratiekantoor

  CJ Administratie is een relatief jong kantoor in de regio Amersfoort. Met een team van momenteel 3 mensen begeleiden wij ondernemers uit het MKB, ZZP’ers en Particulieren uit de regio op allerlei administratieve en financiële terreinen.

  Wj willen dat u met een goed ingerichte en zorgvuldig bijgehouden administratie snel inzicht krijgt in de financiële situatie van uw onderneming en in privé. Op basis hiervan kunnen wij u ook adviseren over uw toekomst en de eventueel te nemen stappen.

  • Xenonweg 13, Amersfoort (Utrecht)
  • Tel: 033-4624322

  8: Nano Administratiekantoor

  Het team van Nano administratiekantoor neemt uw volledige bedrijfsadministratie uit handen. In onze beleving gaat dit verder dan eenmaal per periode de boekhouding verwerken, controleren en de btw-aangiften indienen. Wij zorgen dat u laagdrempelig bij ons terecht kunt voor al uw vragen en advies, zodat u tijdig uw bedrijf kunt bijsturen als dat nodig is.

  • Havikshorst 3, Amersfoort (Utrecht)
  • Tel: 06-40945432

  9:  Rebel Administraties

  Wij zijn een betrokken administratiekantoor in Amersfoort waarbij u als klant voorop staat. Met meer dan 30 jaar ervaring in de financiële administratie denken wij u met een compleet aanbod van administratieve dienstverlening uw financiële zaken uit handen te kunnen nemen.
  Ons uitgangspunt is dat u als klant meer mag vragen van ons dan alleen het inboeken van uw administratie of het invullen van uw belastingaangiften. Wij willen u op de juiste wijze advies geven en meedenken over alle zaken die voor u als ondernemer belangrijk zijn.

  • Muurhuizen 104, Amersfoort ( Utrecht)
  • Tel: 033-4701984

  10:  Mijnboekhouder.nl

  Met jarenlange ervaring in uiteenlopende branches zijn wij dé boekhouder in Amersfoort waar u naar op zoek bent. Onze boekhoudkundige expertise is breed en diepgaand. Of u nu een startende ondernemer of een zzp’er bent, met Mijnboekhouder.nl houdt u grip op uw zaak! Onze professionals hebben ruime ervaring in het midden- en kleinbedrijf, met als boekhoudkundige specialisatie de horeca-, hotel-, en transportbranche voor de zelfstandige professional, de zzp’er en de detailhandel.

  • Van Boetzelaerlaan 22 C, Hoogland (Utrecht)
  • Tel: 033-4630388

  Hoe de werkwijze is van offertes vergelijken

  Ben je op zoek naar een deskundige boekhouder of administratiekantoor in jou plaats? Vraag eenvoudig en vrijblijvend 4 gratis offertes op van verschillende boekhouders. Overzichtelijk de prijzen en diensten van de boekhouders bij jou in de buurt.100% onafhankelijk en eenvoudig ontvang je binnen 24 uur de offertes in je mailbox.

  boekhouder offerte
  Stap 1: vul je gegevens in

  Nadat je op onderstaande blauwe knop hebt geklikt kun je de gegevens van je bedrijf invullen. Daarnaast worden er nog een paar eenvoudige vragen gesteld over de werkzaamheden die je wil uitbesteden aan een boekhouder in Nederland. Hierdoor krijg je relevante offertes specifiek voor jou situatie.

  Boekhouder offerte per mail
  Stap 2: offertes ontvangen

  Zodra de aanvraag is ingediend ontvang je binnen 24 uur de offertes van de boekhouders uit je regio. Hierop zullen overzichtelijk alle diensten met de prijzen staan die voor jou situatie van belang zijn.

  boekhouder werkwijze offerte
  Stap 3: offertes vergelijken

  Na ontvangst van de offertes kun je deze met elkaar vergelijken op basis van de diensten en prijzen. De betreffende boekhouders zullen contact met je opnemen om de offertes door te nemen. Hierna kun je met de boekhouder van jou keuze een afspraak inplannen.

  Wat kost een boekhouder

  Het uurtarief van een boekhouder varieert tussen de € 40 en € 80 per uur. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van een boekhouder. Als je de gehele boekhouding wil uitbesteden aan een boekhouder kun je rekening houden met gemiddeld € 120 per maand aan boekhoudkosten voor ZZP. Een boekhouder mag zelf de prijzen bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Lees meer over de kosten van een boekhouder.

  Wat een boekhouder kost is afhankelijk van de ondernemingsvorm van je bedrijf. Indicatief kan je rekening houden met de volgende maandbedragen:

  • ZZP: 120 euro per maand
  • Eenmanszaak: 135 euro per maand
  • Vennootschap onder Firma (V.O.F.): 150 euro per maand
  • Besloten vennootschap (B.V.): 200 euro per maand
  • Stichting: 115 euro per maand
  • Vereniging: 115 euro per maand
  • Vereniging van eigenaren (VVE): 100 euro per maand

  Veelgestelde vragen

  Zelf boekhouden of uitbesteden aan een boekhouder?

  Voor het uitbesteden van de boekhouding aan een boekhouder ben je al snel € 120 per maand kwijt. Wanneer je eenmanszaak of ZZP’er bent is het zelf bijhouden van de boekhouding met een online boekhoudprogramma erg eenvoudig. Daarnaast zijn de kosten een stuk lager als dan wanneer je alles uitbesteed aan een boekhouder. Er zijn zelfs boekhoudprogramma’s die je voor een bepaalde periode gratis kunt gebruiken.

  Wat is het uurtarief van een boekhouder in Amersfoort?

  Het uurtarief van een boekhouder varieert tussen de € 40 en € 80 per uur. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van een boekhouder. Als je de gehele boekhouding wil uitbesteden aan een boekhouder kun je rekening houden met gemiddeld € 120 per maand aan boekhoudkosten voor ZZP of een eenmanszaak.

  Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

  De werkzaamheden die een accountant en een boekhouder doen verschillen, maar toch is er een grote overlap. Beiden zijn bezig met de financiële administratie en jaarrekeningen, alleen de rol die ze beiden hierin hebben kan verschillen. Over het algemeen houdt een boekhouder zich meer bezig met uitvoerende taken, zoals het maken van facturen, het indienen van de btw-aangifte of het doen van de salarisadministratie. Een accountant zal zich meer bezighouden met controlerende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan opstellen van een accountantsverklaring, het controleren van de jaarrekening of het opzetten van de financiële administratie. Dit verschilt natuurlijk per organisatie, maar in het algemeen zie je hoe complexer het wordt, hoe groter de kans is dat een accountant eraan werkt.

  Wat kost een boekhouder voor ZZP?

  Een realistischer beeld van het kostenplaatje van een zzp boekhouder ligt rond de € 60. Boekhouders met gemiddelde ervaring die zich hoofdzakelijk op zzp-ers richten, zijn te vinden rond dit uurtarief. Mocht je bedrijf in omvang toenemen, adviseren de meeste boekhouders van dit kaliber je over te stappen op een boekhouder met corporate ervaring of een accountant.

  Wat zijn de maandelijkse kosten van een ZZP boekhouder?

  Wat zijn dan precies de maandelijkse kosten die jij aan een boekhouder kwijt bent? Dat is sterk afhankelijk van hoeveel van jouw boekhouding precies door de boekhouder wordt overgenomen en hoe groot jouw boekhouding precies is. Als jij een twintigtal facturen per maand verstuurd en ontvangt, blijven de boekhoudkosten laag. Je kunt dan rekenen op een maandelijks bedrag van rond de € 30 tot € 50. Doe jij jouw eigen btw-aangifte en heb je nauwelijks advies nodig? Dan betaal je niet meer dan € 30 per maand. Wanneer je echter regelmatig advies van je boekhouder wilt inwinnen en alle periode aangiftes laat verzorgen, lopen de kosten op. Je kunt dan rekenen op minimaal € 50 tot ongeveer € 200. Bij enkele werknemers kan dit bedrag nog verder oplopen.

  Wat doet een boekhouder precies?

  Als je een boekhouder nodig hebt, weet je waarschijnlijk wel dat boekhouders zich voornamelijk bezig houden met de administratie van een bedrijf. Maar wat doet een boekhouder nou precies? Een boekhouder heb je nodig om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf de regels van de belastingdienst correct opvolgt. Ook zorgt een boekhouder ervoor dat jouw bedrijf volgens de wet wordt gerund. Je kunt je boekhouder dus om advies vragen over alles wat er gaande is in je bedrijf. De boekhouder biedt deskundig advies op gebied van rechten, fiscale zaken en de bedrijfsvoering. Je hebt dus niet alleen een boekhouder nodig voor de financiële administratie.

  Hoe kom je aan een boekhouder met voldoende kwaliteit?

  Uiteraard heb jij een boekhouder nodig die goede kwaliteit levert. Alleen zo weet je zeker dat je administratie goed geregeld wordt. Er zit nogal wat verschil in de kwaliteit die boekhouders leveren. Sommige boekhouders en administratiekantoren hebben nu eenmaal niet dezelfde kwalificaties en specialisaties als andere. Wij hebben onze boekhouders met zorg voor je uitgezocht, zodat we zeker weten dat we alleen goede kwaliteit leveren. We hebben onze boekhouders namelijk uitgezocht op basis van de ervaringen van hun klanten. Ook worden ze continu gemonitord, zodat we zeker weten dat ze niet verslappen in kwaliteit. Onze boekhouders beschikken over een ruime fiscale kennis, kunnen goed communiceren en komen hun afspraken na.

  Hoe kies je de beste boekhouder?

  De beste boekhouder kies je uit door meerdere offertes op te vragen. Zo zie je al snel welke boekhouders in Amersfoort geschikt zijn voor jouw bedrijf. Let daarbij vooral op het boekhoudprogramma dat de boekhouder gebruikt. Het is essentieel dat de boekhouder een online systeem gebruikt, zodat jij altijd kunt meekijken met jouw financiën. Vaak gaat dit heel handig via een applicatie. Je kunt zo precies zien wat de boekhouder doet en hem of haar eventueel laten controleren. Zo weet je zeker dat er geen fouten worden gemaakt. Ook kun je zo altijd direct zien hoe je bedrijf er voor staat en of je winst of verlies maakt. Bovendien kun je in deze app zien of er nog facturen zijn die betaald moeten worden.

  Kun je de kosten van een boekhouder terugverdienen?

  Een boekhouder heb je nodig om jouw financiële zaken te regelen. Ook kun je een boekhouder om juridisch en fiscaal advies vragen over alle bedrijfszaken. Een boekhouder zorgt ervoor dat je aan het einde van het jaar zo min mogelijk belasting en btw betaalt. Boekhouders zijn er namelijk in gespecialiseerd om gebruik te maken van alle handige regels omtrent de belasting. Zo kunnen ze vaak gebruik maken van speciale regelingen zodat je daar een flink belastingvoordeel uithaalt. De kosten van een boekhouder kun je daarom zeker terugverdienen doordat je waarschijnlijk minder belasting hoeft te betalen.

  Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een boekhouder?

  Er zitten veel voordelen aan het inschakelen van een boekhouder. Ten eerste bespaart het je een hoop tijd en moeite, omdat je zelf niet meer alle boekhouding hoeft bij te houden. Op de tweede plaats weet je zeker dat de boekhouding volledig correct wordt gedaan, omdat een deskundige boekhouder veel ervaring en kennis heeft in dit vakgebied. Ten derde heeft een professionele boekhouder veel kennis van belastingvoordeel, zodat je waarschijnlijk minder belasting en btw betaalt dan wanneer je zelf de boekhouding zou doen. Ten vierde kun je met vele juridische en fiscale vragen bij de boekhouder terecht, zodat je altijd precies weet wat de beste manier is om je bedrijf te runnen. Tot slot houd je zelf meer tijd over om aan je bedrijf te werken, zodat je bedrijf sneller en efficiënter kan groeien.

  Onze boekhouders en accountants zijn aangesloten bij de volgende beroepskeurmerken

  noab administratie consultant logo

  De Nederlandse Orde van Administratie – en Belastingdeskundigen (NOAB) is een branchevereniging met 1.100 administratiekantoren. De NOAB kantoren bedienen 175.000 ondernemers in het MKB. Het keurmerk vertegenwoordigd de hoge kwaliteitsstandaard van de administratiekantoren. De kantoren zijn met name gespecialiseerd in administratieve – en fiscale dienstverlening.

  rb belastingadviseurs logo

  Het Register Belastingadviseurs (RB) is een beroepsvereniging met 6.000 aangesloten fiscalisten en belastingadviespraktijken. De leden van het RB staan voor kwaliteit en hebben actuele kennis en belangrijke vaardigheden op fiscaal gebied. Door de verplichte bijscholing van de belastingadvieskantoren wordt er een hoog niveau behaald. De RB kantoren zijn met name gespecialiseerd in het geven van fiscaal advies en het verzorgen van belastingaangiften.

  nba accountants logo

  De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de belangenorganisatie van alle 22.000 accountants. De leden dragen de titel AA of RA en is een waarborg voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De accountants volgen verplichte jaarlijkse educatie, waardoor hun kennis actueel is. Accountantskantoren zijn met name gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen en geven van financieel advies.

  Boekhouders in populaire plaatsen

  Zoek je een boekhouder of accountant in Amersfoort?