Vind een top 10 Boekhouder in Nijmegen

Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven aan te vragen

1: Selecteer de dienst die je nodig hebt

  2: Vind je boekhouder

  boekhouder
  Gratis offertes ontvangen

  Ben je op zoek naar een goede boekhouder of accountant in Nijmegen? Ontvang tot 4 gratis offertes van boekhouders.

  Gratis boekhoudprogramma gebruiken?

  Probeer het uit! Onbeperkt inkoop- en verkoopfacturen boeken, inclusief BTW aangifte, bankkoppeling, boekhoud app en CRM.

  Boekhouder in Nijmegen

  Heb je een boekhouder in Nijmegen nodig? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze website kun je offertes van meerdere boekhouders opvragen. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt helemaal zelf de offertes vergelijken zodat je de boekhouder kunt kiezen die het beste bij jou past. We bieden deskundige boekhouders aan bij gekwalificeerde administratiekantoren. Zo kunnen we je van de beste kwaliteit verzekeren. In de offertes vind je een handig overzicht van de diensten en de prijzen van de boekhouders die bij jou in de buurt wonen. Je ontvangt al binnen 24 uur na aanvraag de offertes via de email, zodat je snel een geschikte boekhouder kunt uitkiezen.

  Een boekhouder voert een heleboel werkzaamheden voor je uit. Denk daarom aan uitgebreide diensten. Een boekhouder kan onder andere de kas- en bankboekingen voor je verwerken. Ook de verkoop- en inkoopfacturen kun je aan een boekhouder geven, zodat hij of zij ze kan administreren. Daarnaast is een boekhouder gespecialiseerd in het bijhouden van de loonadministratie en het regelen van de BTW aangifte. Tevens hebben boekhouders veel kennis over en ervaring met het opstellen van de jaarrekening van het afgelopen jaar en het creëren van de begroting voor het volgende jaar. Tot slot is een boekhouder gekwalificeerd om een liquiditeitsprognose op te stellen, zodat je een idee krijgt van hoe je er voor staat.

  1: Eijkhout & Partners

  Als Nijmeegse ondernemer ligt uw focus op ondernemen, het is dan belangrijk dat uw boekhouding goed geregeld is. Wij verzorgen graag de boekhouding voor uw bedrijf en nemen daarmee alle administratieve handelingen uit uw handen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een correcte afhandeling van de boekhouding en u zich enkel hoeft te focussen op de activiteiten van uw onderneming. Als boekhouder in Nijmegen hebben wij zowel mkb’ers, zzp’ers als grote ondernemingen in ons klantenbestand. Geen bedrijf is voor ons te klein- of groot. Eijkhout & partners helpt de Nijmeegse ondernemer met boekhouden

  • Hatertseweg 138, Nijmegen (Gelderland)
  • Tel:024-3600010

  2: Blokland & Duin

  Wat ons onderscheidt van vele kantoren, is de manier waarop we tegen het vak aankijken. We zijn oprecht geïnteresseerd in je en willen een bijdrage leveren aan het succes van je bedrijf. Samen met jou kijken we waar winst te behalen valt of waar ruimte is voor verbetering. Dat kan alleen als we je organisatie goed kennen en daarover regelmatig van gedachten wisselen. Of je nou een startende of een ervaren ondernemer bent, wij geven je financieel advies vanuit ons kantoor in Nijmegen.

  • Wijchenseweg 132, Nijmegen (Gelderland)
  • Tel:024-3792266

  3: Duqaat

  Wij combineren onze passie voor cijfers en vakkennis graag met een moderne, informele aanpak. ZZP’ers en MKB-bedrijven tot 50 medewerkers kunnen wij de complete boekhouding uit handen nemen. Bij grotere organisaties kunnen wij financiële processen optimaliseren en fungeren als controller op de afdeling administratie

  • Bijsterhuizen 1102 G29, Nijmegen (Gelderland)
  • Tel:024-2340102
  Boekhouder in Nederland

  Tip! Prijzen van 4 boekhouders vergelijken

  Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste boekhouders aan te vragen

   

  Vergelijk prijsopgaven

  4: Wessels Administratie Groep

  Wessels Administratie & Advies draagt zorg voor de financiële administratie van haar klanten. Hierbij ligt de nadruk vooral op de adviserende taak met als doel het inzicht van de ondernemer in de huidige financiële situatie van de onderneming te vergroten. Daarnaast verzorgt het bedrijf de boekhouding (inclusief salarisverwerking) van het kleinbedrijf, ZZP-ers en startende ondernemers.

  • Valkenaerhof 116, Nijmegen (Gelderland)
  • Tel:06-51261611

  5:  Den Heijer Administratie & Advies

  Sinds 2016 heb ik mij volledig toegelegd op het voeren van financiële administratie en de bijbehorende advisering op fiscaal gebied. Mijn dienstverlening kenmerkt zicht door betrokkenheid en kunde. Verder vind ik gemakkelijk mijn weg met alle digitale middelen die vandaag de dag steeds meer mogelijkheden bieden voor klanten, en voor mij. Wanneer je net gestart bent of juist aan het opschalen bent, ik help graag bij het organiseren en optimaliseren van de gehele financiële administratie.

  • Kerkenbos 10-21, Nijmegen (Gelderland)
  • Tel:06-23162464

  6:  Balduk Finance B.V.

  Als ondernemer is het belangrijk dat je je kunt richten op wat je het beste doet – jouw onderneming runnen. Balduk Finance zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd bent op financieel gebied, zodat je je kunt focussen op wat echt telt. Dankzij ons kun je je volledig richten op jouw succes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je boekhouding, salarisadministratie of belastingaangifte.

  • De Wellenkamp 1468, Nijmegen (Gelderland)
  • Tel:06-25055045

  7:  Danny Dal Administratie

  De meeste mensen vinden de boekhoudingen belastingen maar tijdrovend werk. Wij verzorgen uw boekhouding en financiële administratie, zo heeft u tijd voor hetgeen wat u leuk vind!

  • Meijhorst 5440, Nijmegen (Gelderland)
  • Tel:06-82162895

  8:  3B Adviseurs & Accountants Nijmegen

  Btw-aangiftes, begrotingen, jaarrekeningen, administratieve zaken, juridische dienstverlening, belastingvraagstukken: iedere ondernemer krijgt ermee te maken. Het is dus zaak om een goede boekhouder in Nijmegen te vinden, die u bij al deze zaken van dienst kan zijn. 3B accountants & adviseurs heeft zowel boekhouders, accountants en bedrijfsadviseurs tot uw beschikking. Onze boekhouder in Nijmegen weet waar hij over praat en is u graag van dienst.

  • Jonkerbosplein 52, Nijmegen (Gelderland)
  • Tel:024-3031400

  9:  De Boekhoudfabriek

  Boekhouden een tijdrovende en bewerkelijke klus? Dat is vanaf nu verleden tijd! De professionals van DeBoekhoudFabriek.nl in Nijmegen nemen je al het werk uit handen, zodat jij je kunt richten om waar het écht om draait: de core business van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je cijfers kloppen en up-to-date zijn. In onze online omgeving heb je in een handomdraai overal en altijd inzicht in de financiële prestaties van jouw onderneming en creëer je rust en overzicht

  • Berg en Dalseweg 127, Nijmegen ( Gelderland)
  • Tel: 024-8442841

  10:  Numberzz B.V.

  Wij, jonge financiële adviseurs, begonnen met Numberzz. Een digitale boekhouder, die gelooft in duidelijkheid en betrouwbaarheid. In helderheid. Wij groeien doordat we onze klanten helpen om beter en groter te worden. Sinds de oprichting van Numberzz zijn wij elke dag bezig met het leveren van een eerlijke, betrouwbare en duidelijke service aan echte ondernemers. 

  • Kerkenbos 1228c, Nijmegen (Gelderland)
  • Tel:085-3032865

  Hoe de werkwijze is van offertes vergelijken

  Ben je op zoek naar een deskundige boekhouder of administratiekantoor in jou plaats? Vraag eenvoudig en vrijblijvend 4 gratis offertes op van verschillende boekhouders. Overzichtelijk de prijzen en diensten van de boekhouders bij jou in de buurt.100% onafhankelijk en eenvoudig ontvang je binnen 24 uur de offertes in je mailbox.

  boekhouder offerte
  Stap 1: vul je gegevens in

  Nadat je op onderstaande blauwe knop hebt geklikt kun je de gegevens van je bedrijf invullen. Daarnaast worden er nog een paar eenvoudige vragen gesteld over de werkzaamheden die je wil uitbesteden aan een boekhouder in Nederland. Hierdoor krijg je relevante offertes specifiek voor jou situatie.

  Boekhouder offerte per mail
  Stap 2: offertes ontvangen

  Zodra de aanvraag is ingediend ontvang je binnen 24 uur de offertes van de boekhouders uit je regio. Hierop zullen overzichtelijk alle diensten met de prijzen staan die voor jou situatie van belang zijn.

  boekhouder werkwijze offerte
  Stap 3: offertes vergelijken

  Na ontvangst van de offertes kun je deze met elkaar vergelijken op basis van de diensten en prijzen. De betreffende boekhouders zullen contact met je opnemen om de offertes door te nemen. Hierna kun je met de boekhouder van jou keuze een afspraak inplannen.

  Wat kost een boekhouder

  Het uurtarief van een boekhouder varieert tussen de € 40 en € 80 per uur. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van een boekhouder. Als je de gehele boekhouding wil uitbesteden aan een boekhouder kun je rekening houden met gemiddeld € 120 per maand aan boekhoudkosten voor ZZP. Een boekhouder mag zelf de prijzen bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Lees meer over de kosten van een boekhouder.

  Wat een boekhouder kost is afhankelijk van de ondernemingsvorm van je bedrijf. Indicatief kan je rekening houden met de volgende maandbedragen:

  • ZZP: 120 euro per maand
  • Eenmanszaak: 135 euro per maand
  • Vennootschap onder Firma (V.O.F.): 150 euro per maand
  • Besloten vennootschap (B.V.): 200 euro per maand
  • Stichting: 115 euro per maand
  • Vereniging: 115 euro per maand
  • Vereniging van eigenaren (VVE): 100 euro per maand

  Veelgestelde vragen

  Zelf boekhouden of uitbesteden aan een boekhouder?

  Voor het uitbesteden van de boekhouding aan een boekhouder ben je al snel € 120 per maand kwijt. Wanneer je eenmanszaak of ZZP’er bent is het zelf bijhouden van de boekhouding met een online boekhoudprogramma erg eenvoudig. Daarnaast zijn de kosten een stuk lager als dan wanneer je alles uitbesteed aan een boekhouder. Er zijn zelfs boekhoudprogramma’s die je voor een bepaalde periode gratis kunt gebruiken.

  Wat is het uurtarief van een boekhouder in Nijmegen?

  Het uurtarief van een boekhouder varieert tussen de € 40 en € 80 per uur. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van een boekhouder. Als je de gehele boekhouding wil uitbesteden aan een boekhouder kun je rekening houden met gemiddeld € 120 per maand aan boekhoudkosten voor ZZP of een eenmanszaak.

  Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

  De werkzaamheden die een accountant en een boekhouder doen verschillen, maar toch is er een grote overlap. Beiden zijn bezig met de financiële administratie en jaarrekeningen, alleen de rol die ze beiden hierin hebben kan verschillen. Over het algemeen houdt een boekhouder zich meer bezig met uitvoerende taken, zoals het maken van facturen, het indienen van de btw-aangifte of het doen van de salarisadministratie. Een accountant zal zich meer bezighouden met controlerende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan opstellen van een accountantsverklaring, het controleren van de jaarrekening of het opzetten van de financiële administratie. Dit verschilt natuurlijk per organisatie, maar in het algemeen zie je hoe complexer het wordt, hoe groter de kans is dat een accountant eraan werkt.

  Wat kost een boekhouder voor ZZP?

  Een realistischer beeld van het kostenplaatje van een zzp boekhouder ligt rond de € 60. Boekhouders met gemiddelde ervaring die zich hoofdzakelijk op zzp-ers richten, zijn te vinden rond dit uurtarief. Mocht je bedrijf in omvang toenemen, adviseren de meeste boekhouders van dit kaliber je over te stappen op een boekhouder met corporate ervaring of een accountant.

  Wat zijn de maandelijkse kosten van een ZZP boekhouder?

  Wat zijn dan precies de maandelijkse kosten die jij aan een boekhouder kwijt bent? Dat is sterk afhankelijk van hoeveel van jouw boekhouding precies door de boekhouder wordt overgenomen en hoe groot jouw boekhouding precies is. Als jij een twintigtal facturen per maand verstuurd en ontvangt, blijven de boekhoudkosten laag. Je kunt dan rekenen op een maandelijks bedrag van rond de € 30 tot € 50. Doe jij jouw eigen btw-aangifte en heb je nauwelijks advies nodig? Dan betaal je niet meer dan € 30 per maand. Wanneer je echter regelmatig advies van je boekhouder wilt inwinnen en alle periode aangiftes laat verzorgen, lopen de kosten op. Je kunt dan rekenen op minimaal € 50 tot ongeveer € 200. Bij enkele werknemers kan dit bedrag nog verder oplopen.

  Wat doet een boekhouder precies?

  Als je een boekhouder nodig hebt, weet je waarschijnlijk wel dat boekhouders zich voornamelijk bezig houden met de administratie van een bedrijf. Maar wat doet een boekhouder nou precies? Een boekhouder heb je nodig om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf de regels van de belastingdienst correct opvolgt. Ook zorgt een boekhouder ervoor dat jouw bedrijf volgens de wet wordt gerund. Je kunt je boekhouder dus om advies vragen over alles wat er gaande is in je bedrijf. De boekhouder biedt deskundig advies op gebied van rechten, fiscale zaken en de bedrijfsvoering. Je hebt dus niet alleen een boekhouder nodig voor de financiële administratie.

  Hoe kom je aan een boekhouder met voldoende kwaliteit?

  Uiteraard heb jij een boekhouder nodig die goede kwaliteit levert. Alleen zo weet je zeker dat je administratie goed geregeld wordt. Er zit nogal wat verschil in de kwaliteit die boekhouders leveren. Sommige boekhouders en administratiekantoren hebben nu eenmaal niet dezelfde kwalificaties en specialisaties als andere. Wij hebben onze boekhouders met zorg voor je uitgezocht, zodat we zeker weten dat we alleen goede kwaliteit leveren. We hebben onze boekhouders namelijk uitgezocht op basis van de ervaringen van hun klanten. Ook worden ze continu gemonitord, zodat we zeker weten dat ze niet verslappen in kwaliteit. Onze boekhouders beschikken over een ruime fiscale kennis, kunnen goed communiceren en komen hun afspraken na.

  Hoe kies je de beste boekhouder?

  De beste boekhouder kies je uit door meerdere offertes op te vragen. Zo zie je al snel welke boekhouders in Nijmegen geschikt zijn voor jouw bedrijf. Let daarbij vooral op het boekhoudprogramma dat de boekhouder gebruikt. Het is essentieel dat de boekhouder een online systeem gebruikt, zodat jij altijd kunt meekijken met jouw financiën. Vaak gaat dit heel handig via een applicatie. Je kunt zo precies zien wat de boekhouder doet en hem of haar eventueel laten controleren. Zo weet je zeker dat er geen fouten worden gemaakt. Ook kun je zo altijd direct zien hoe je bedrijf er voor staat en of je winst of verlies maakt. Bovendien kun je in deze app zien of er nog facturen zijn die betaald moeten worden.

  Kun je de kosten van een boekhouder terugverdienen?

  Een boekhouder heb je nodig om jouw financiële zaken te regelen. Ook kun je een boekhouder om juridisch en fiscaal advies vragen over alle bedrijfszaken. Een boekhouder zorgt ervoor dat je aan het einde van het jaar zo min mogelijk belasting en btw betaalt. Boekhouders zijn er namelijk in gespecialiseerd om gebruik te maken van alle handige regels omtrent de belasting. Zo kunnen ze vaak gebruik maken van speciale regelingen zodat je daar een flink belastingvoordeel uithaalt. De kosten van een boekhouder kun je daarom zeker terugverdienen doordat je waarschijnlijk minder belasting hoeft te betalen.

  Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een boekhouder?

  Er zitten veel voordelen aan het inschakelen van een boekhouder. Ten eerste bespaart het je een hoop tijd en moeite, omdat je zelf niet meer alle boekhouding hoeft bij te houden. Op de tweede plaats weet je zeker dat de boekhouding volledig correct wordt gedaan, omdat een deskundige boekhouder veel ervaring en kennis heeft in dit vakgebied. Ten derde heeft een professionele boekhouder veel kennis van belastingvoordeel, zodat je waarschijnlijk minder belasting en btw betaalt dan wanneer je zelf de boekhouding zou doen. Ten vierde kun je met vele juridische en fiscale vragen bij de boekhouder terecht, zodat je altijd precies weet wat de beste manier is om je bedrijf te runnen. Tot slot houd je zelf meer tijd over om aan je bedrijf te werken, zodat je bedrijf sneller en efficiënter kan groeien.

  Onze boekhouders en accountants zijn aangesloten bij de volgende beroepskeurmerken

  noab administratie consultant logo

  De Nederlandse Orde van Administratie – en Belastingdeskundigen (NOAB) is een branchevereniging met 1.100 administratiekantoren. De NOAB kantoren bedienen 175.000 ondernemers in het MKB. Het keurmerk vertegenwoordigd de hoge kwaliteitsstandaard van de administratiekantoren. De kantoren zijn met name gespecialiseerd in administratieve – en fiscale dienstverlening.

  rb belastingadviseurs logo

  Het Register Belastingadviseurs (RB) is een beroepsvereniging met 6.000 aangesloten fiscalisten en belastingadviespraktijken. De leden van het RB staan voor kwaliteit en hebben actuele kennis en belangrijke vaardigheden op fiscaal gebied. Door de verplichte bijscholing van de belastingadvieskantoren wordt er een hoog niveau behaald. De RB kantoren zijn met name gespecialiseerd in het geven van fiscaal advies en het verzorgen van belastingaangiften.

  nba accountants logo

  De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de belangenorganisatie van alle 22.000 accountants. De leden dragen de titel AA of RA en is een waarborg voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De accountants volgen verplichte jaarlijkse educatie, waardoor hun kennis actueel is. Accountantskantoren zijn met name gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen en geven van financieel advies.

  Boekhouders in populaire plaatsen

  Zoek je een boekhouder of accountant in Nijmegen?