Vind een top 10 Boekhouder in Eindhoven

Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven aan te vragen

1: Selecteer de dienst die je nodig hebt

  2: Vind je boekhouder

  boekhouder
  Gratis offertes ontvangen

  Ben je op zoek naar een goede boekhouder of accountant in Eindhoven? Ontvang tot 4 gratis offertes van boekhouders.

  Gratis boekhoudprogramma gebruiken?

  Probeer het uit! Onbeperkt inkoop- en verkoopfacturen boeken, inclusief BTW aangifte, bankkoppeling, boekhoud app en CRM.

  Boekhouder in Eindhoven

  Heb je een boekhouder uit Eindhoven nodig? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze website kun je offertes van meerdere boekhouders opvragen. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt helemaal zelf de offertes vergelijken zodat je de boekhouder kunt kiezen die het beste bij jou past. We bieden deskundige boekhouders aan bij gekwalificeerde administratiekantoren. Zo kunnen we je van de beste kwaliteit verzekeren. In de offertes vind je een handig overzicht van de diensten en de prijzen van de boekhouders die bij jou in de buurt wonen. Je ontvangt al binnen 24 uur na aanvraag de offertes via de email, zodat je snel een geschikte boekhouder kunt uitkiezen.

  Een boekhouder voert een heleboel werkzaamheden voor je uit. Denk daarom aan uitgebreide diensten. Een boekhouder kan onder andere de kas- en bankboekingen voor je verwerken. Ook de verkoop- en inkoopfacturen kun je aan een boekhouder geven, zodat hij of zij ze kan administreren. Daarnaast is een boekhouder gespecialiseerd in het bijhouden van de loonadministratie en het regelen van de BTW aangifte. Tevens hebben boekhouders veel kennis over en ervaring met het opstellen van de jaarrekening van het afgelopen jaar en het creëren van de begroting voor het volgende jaar. Tot slot is een boekhouder gekwalificeerd om een liquiditeitsprognose op te stellen, zodat je een idee krijgt van hoe je er voor staat.

  1: BenT Accountants en Belastingadviseurs

  Een jong en modern accountants- en belastingadvieskantoor in Eindhoven. Wij stellen ons ten doel om kwalitatief hoogwaardige diensten te verlenen als onder meer belastingadviseur Eindhoven tegen scherpe tarieven. Daarbij staan de wensen van onze cliënten centraal en is onze advisering to-the-point en bij de tijd. Om te onderstrepen dat de kwaliteit van onze dienstverlening bij ons voorop staat zijn wij aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB).

  • Groenstraat 2A, Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Tel: 040-2573434

  2: ETS Zakelijke Dienstverlening

  Wij zijn ETS, een financiële dienstverlener die zijn vak verstaat volgens onze brancheorganisatie NOAB. Die heeft ons dan ook gecertificeerd als bedrijf met kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. Daar zijn we trots op. Maar het gaat er natuurlijk om, dat wij dit alles op de juiste wijze inzetten. De juiste manier voor ú! Dat kan niet anders dan persoonlijk: als mensen onder elkaar. We luisteren, stellen vragen, discussiëren en denken met u mee. Op basis van de wetten en regels die er zijn. Die kennen wij tot in detail, zodat wij u de beste keuzes kunnen voorleggen. Duidelijk en eerlijk, volgens afspraak.

  • Pastoriestraat 74, Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Tel: 040-2430999

  3: IK Financiële Administratie B.V.

  Mijn naam is Iris Kasbergen (IK). Ik ben in 1994 als zelfstandige gestart met een administratiekantoor in Eindhoven. Mijn bedrijf groeide snel en inmiddels heb ik 4 werknemers in dienst en werk ik samen met een aantal vaste ZZP’ers. IK Financiële Administratie staat voor persoonlijk contact en wij bieden graag steun op maat. Vanuit uw budget kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Wij verzorgen uw complete boekhouding via Exact online of eventueel een ander programma. U beslist zelf hoeveel werkzaamheden u wilt uitbesteden en welk werk u graag zelf blijft doen.

  • Dillenburgstraat 2, Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Tel: 040-2572428
  Boekhouder in Nederland

  Tip! Prijzen van 4 boekhouders vergelijken

  Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste boekhouders aan te vragen

   

  Vergelijk prijsopgaven

  4: Soetens Finance

  Soetens Finance is gespecialiseerd in financiële administraties van midden- en klein bedrijven. We bestaan als administratiekantoor en belasting adviseurs inmiddels 18 jaar en hebben ruim 25 jaar ervaring in het financiële administratieve vakgebied. Directe betrokkenheid met de klant staat voorop. Soetens Finance biedt daarom een breed pakket aan diensten dat het geheel aan cijfermatige informatie en administratie van een bedrijf omvat.

  • Dillenburgstraat 5D, Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Tel: 040-2554573

  5:  Administratie- en Adviesburo Noord-Brabant B.V.

  Al meer dan 45 jaar “ontzorgen” wij ondernemers in de meest uitgebreide zin van het woord. Dit doen we op het gebied van accountancy, fiscaal advies, salarisadministratie, HR services en financiële administratie. Wij staan hierbij naast de ondernemer en kijken samen met hem naar het benutten van kansen en mogelijkheden op financieel en fiscaal gebied.

  • Beemdstraat 50, Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Tel: 088-2555655

  6:  Boekhouden.support Eindhoven

  Welkom, mijn naam is Peter Aubroeck. Aanvankelijk ben ik begonnen als eenmanszaak, genaamd P.A.-Boekhouden. Na het verloop van tijd kwamen er steeds meer klanten bij die hun boekhouding zelf wilde laten doen. Tegenwoordig gaat dit ook prima met boekhoudprogramma’s als Moneybird. Wegens succes groeide dit al snel uit tot een BV en heb ik een fijn team om me heen verzameld. Wij ondersteunen en adviseren onze ondernemers graag bij het doen van hun financiële administratie. Bij ons kun je terecht met al je vragen over financiën, belastingaangiftes, aanslagen of bijvoorbeeld over het opzetten van je Moneybird, Rompslomp, Jortt, e-Boekhouden of ander boekhoudprogramma. Wij leveren efficiënte, betrokken en betrouwbare ondersteuning bij je boekhouding, bieden trainingen aan én zorgen ervoor dat jij nooit meer fiscale voordelen misloopt.

  • Kennedyplein 200, Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Tel: 085-3034260

  7:  IVA Creditmanagement

  Van oorsprong zijn wij een creditmanagement instituut. Vanuit onze klanten kwamen wij vaak de vraag naar administratieve ondersteuning tegen. Uiteraard hebben wij hierop ingespeeld en zijn wij ook voor administratieve werkzaamheden een professionele en betrouwbare partner geworden. Ook vanuit organisaties waar wij het debiteurenbeheer niet voor verrichten, wordt er naar administratieve ondersteuning gevraagd. De reden daarvoor is meestal dat er de kennis en/of tijd ontbreekt. Ook deze organisaties kunnen profiteren van de expertise van ons team.

  • Weegschaalstraat 3, Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Tel: 085-7731956

  8:  Belastingadviseur Eindhoven

  Administratiekantoor Belastingadviseur Eindhoven beschikt over een team gekwalificeerde ondernemende belastingadviseurs en fiscalisten. Samen met u verzorgen, controleren en begeleiden we u graag bij uw financiële en administratieve organisatie. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals administratieve dienstverlening en fiscale advisering voor particulieren en ondernemers, maar ook loonadministratie– en boekhoudpakketten.

  • Stratumsedijk 6, Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Tel: 040-3035112

  9:  oamkb Bedrijfsadvies & Administratie Eindhoven

  Ik ben Ben Jenniskens en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit Eindhoven. Ik werk graag samen met ondernemers, ik zorg ervoor dat zij kunnen ondernemen en dat ik ze daarbij bijsta op financieel en administratief gebied. Al 15 jaar heb ik jaarrekeningen en fiscale aangiften verzorgd. Ik laat ondernemers graag zien dat gedigitaliseerde administratie zoveel makkelijker, sneller en tijdbesparender kan.

  • Scheiweg 26, Gemert (Noord-Brabant)
  • Tel: 0492-369075

  10:  Creatieve Boekhouding

  Vanuit het Klokgebouw in Eindhoven ondersteunen wij inmiddels talloze creatieve ondernemers met eindeloos veel verschillende passies. Wij streven hierbij naar een efficiënte aanpak zodat jouw boekhouding jou zo min mogelijk tijd en geld kost. Kenmerkend voor Creatieve Boekhouding is onze persoonlijke stijl met heldere taal. Wij hebben dan ook een open en informele relatie met onze klanten in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt bij ondernemers in de creatieve sector. Wij zijn dan ook de ideale schakel tussen jou en de Belastingdienst.

  • Klokgebouw 246, Eindhoven (Noord-Brabant)
  • Tel: 040-7877975

  Hoe de werkwijze is van offertes vergelijken

  Ben je op zoek naar een deskundige boekhouder of administratiekantoor in jou plaats? Vraag eenvoudig en vrijblijvend 4 gratis offertes op van verschillende boekhouders. Overzichtelijk de prijzen en diensten van de boekhouders bij jou in de buurt.100% onafhankelijk en eenvoudig ontvang je binnen 24 uur de offertes in je mailbox.

  boekhouder offerte
  Stap 1: vul je gegevens in

  Nadat je op onderstaande blauwe knop hebt geklikt kun je de gegevens van je bedrijf invullen. Daarnaast worden er nog een paar eenvoudige vragen gesteld over de werkzaamheden die je wil uitbesteden aan een boekhouder in Nederland. Hierdoor krijg je relevante offertes specifiek voor jou situatie.

  Boekhouder offerte per mail
  Stap 2: offertes ontvangen

  Zodra de aanvraag is ingediend ontvang je binnen 24 uur de offertes van de boekhouders uit je regio. Hierop zullen overzichtelijk alle diensten met de prijzen staan die voor jou situatie van belang zijn.

  boekhouder werkwijze offerte
  Stap 3: offertes vergelijken

  Na ontvangst van de offertes kun je deze met elkaar vergelijken op basis van de diensten en prijzen. De betreffende boekhouders zullen contact met je opnemen om de offertes door te nemen. Hierna kun je met de boekhouder van jou keuze een afspraak inplannen.

  Wat kost een boekhouder

  Het uurtarief van een boekhouder varieert tussen de € 40 en € 80 per uur. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van een boekhouder. Als je de gehele boekhouding wil uitbesteden aan een boekhouder kun je rekening houden met gemiddeld € 120 per maand aan boekhoudkosten voor ZZP. Een boekhouder mag zelf de prijzen bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Lees meer over de kosten van een boekhouder.

  Wat een boekhouder kost is afhankelijk van de ondernemingsvorm van je bedrijf. Indicatief kan je rekening houden met de volgende maandbedragen:

  • ZZP: 120 euro per maand
  • Eenmanszaak: 135 euro per maand
  • Vennootschap onder Firma (V.O.F.): 150 euro per maand
  • Besloten vennootschap (B.V.): 200 euro per maand
  • Stichting: 115 euro per maand
  • Vereniging: 115 euro per maand
  • Vereniging van eigenaren (VVE): 100 euro per maand

  Veelgestelde vragen

  Zelf boekhouden of uitbesteden aan een boekhouder?

  Voor het uitbesteden van de boekhouding aan een boekhouder ben je al snel € 120 per maand kwijt. Wanneer je eenmanszaak of ZZP’er bent is het zelf bijhouden van de boekhouding met een online boekhoudprogramma erg eenvoudig. Daarnaast zijn de kosten een stuk lager als dan wanneer je alles uitbesteed aan een boekhouder. Er zijn zelfs boekhoudprogramma’s die je voor een bepaalde periode gratis kunt gebruiken.

  Wat is het uurtarief van een boekhouder in Eindhoven?

  Het uurtarief van een boekhouder varieert tussen de € 40 en € 80 per uur. Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring van een boekhouder. Als je de gehele boekhouding wil uitbesteden aan een boekhouder kun je rekening houden met gemiddeld € 120 per maand aan boekhoudkosten voor ZZP of een eenmanszaak.

  Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

  De werkzaamheden die een accountant en een boekhouder doen verschillen, maar toch is er een grote overlap. Beiden zijn bezig met de financiële administratie en jaarrekeningen, alleen de rol die ze beiden hierin hebben kan verschillen. Over het algemeen houdt een boekhouder zich meer bezig met uitvoerende taken, zoals het maken van facturen, het indienen van de btw-aangifte of het doen van de salarisadministratie. Een accountant zal zich meer bezighouden met controlerende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan opstellen van een accountantsverklaring, het controleren van de jaarrekening of het opzetten van de financiële administratie. Dit verschilt natuurlijk per organisatie, maar in het algemeen zie je hoe complexer het wordt, hoe groter de kans is dat een accountant eraan werkt.

  Wat kost een boekhouder voor ZZP?

  Een realistischer beeld van het kostenplaatje van een zzp boekhouder ligt rond de € 60. Boekhouders met gemiddelde ervaring die zich hoofdzakelijk op zzp-ers richten, zijn te vinden rond dit uurtarief. Mocht je bedrijf in omvang toenemen, adviseren de meeste boekhouders van dit kaliber je over te stappen op een boekhouder met corporate ervaring of een accountant.

  Wat zijn de maandelijkse kosten van een ZZP boekhouder?

  Wat zijn dan precies de maandelijkse kosten die jij aan een boekhouder kwijt bent? Dat is sterk afhankelijk van hoeveel van jouw boekhouding precies door de boekhouder wordt overgenomen en hoe groot jouw boekhouding precies is. Als jij een twintigtal facturen per maand verstuurd en ontvangt, blijven de boekhoudkosten laag. Je kunt dan rekenen op een maandelijks bedrag van rond de € 30 tot € 50. Doe jij jouw eigen btw-aangifte en heb je nauwelijks advies nodig? Dan betaal je niet meer dan € 30 per maand. Wanneer je echter regelmatig advies van je boekhouder wilt inwinnen en alle periode aangiftes laat verzorgen, lopen de kosten op. Je kunt dan rekenen op minimaal € 50 tot ongeveer € 200. Bij enkele werknemers kan dit bedrag nog verder oplopen.

  Wat doet een boekhouder precies?

  Als je een boekhouder nodig hebt, weet je waarschijnlijk wel dat boekhouders zich voornamelijk bezig houden met de administratie van een bedrijf. Maar wat doet een boekhouder nou precies? Een boekhouder heb je nodig om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf de regels van de belastingdienst correct opvolgt. Ook zorgt een boekhouder ervoor dat jouw bedrijf volgens de wet wordt gerund. Je kunt je boekhouder dus om advies vragen over alles wat er gaande is in je bedrijf. De boekhouder biedt deskundig advies op gebied van rechten, fiscale zaken en de bedrijfsvoering. Je hebt dus niet alleen een boekhouder nodig voor de financiële administratie.

  Hoe kom je aan een boekhouder met voldoende kwaliteit?

  Uiteraard heb jij een boekhouder nodig die goede kwaliteit levert. Alleen zo weet je zeker dat je administratie goed geregeld wordt. Er zit nogal wat verschil in de kwaliteit die boekhouders leveren. Sommige boekhouders en administratiekantoren hebben nu eenmaal niet dezelfde kwalificaties en specialisaties als andere. Wij hebben onze boekhouders met zorg voor je uitgezocht, zodat we zeker weten dat we alleen goede kwaliteit leveren. We hebben onze boekhouders namelijk uitgezocht op basis van de ervaringen van hun klanten. Ook worden ze continu gemonitord, zodat we zeker weten dat ze niet verslappen in kwaliteit. Onze boekhouders beschikken over een ruime fiscale kennis, kunnen goed communiceren en komen hun afspraken na.

  Hoe kies je de beste boekhouder?

  De beste boekhouder kies je uit door meerdere offertes op te vragen. Zo zie je al snel welke boekhouders in Eindhoven geschikt zijn voor jouw bedrijf. Let daarbij vooral op het boekhoudprogramma dat de boekhouder gebruikt. Het is essentieel dat de boekhouder een online systeem gebruikt, zodat jij altijd kunt meekijken met jouw financiën. Vaak gaat dit heel handig via een applicatie. Je kunt zo precies zien wat de boekhouder doet en hem of haar eventueel laten controleren. Zo weet je zeker dat er geen fouten worden gemaakt. Ook kun je zo altijd direct zien hoe je bedrijf er voor staat en of je winst of verlies maakt. Bovendien kun je in deze app zien of er nog facturen zijn die betaald moeten worden.

  Kun je de kosten van een boekhouder terugverdienen?

  Een boekhouder heb je nodig om jouw financiële zaken te regelen. Ook kun je een boekhouder om juridisch en fiscaal advies vragen over alle bedrijfszaken. Een boekhouder zorgt ervoor dat je aan het einde van het jaar zo min mogelijk belasting en btw betaalt. Boekhouders zijn er namelijk in gespecialiseerd om gebruik te maken van alle handige regels omtrent de belasting. Zo kunnen ze vaak gebruik maken van speciale regelingen zodat je daar een flink belastingvoordeel uithaalt. De kosten van een boekhouder kun je daarom zeker terugverdienen doordat je waarschijnlijk minder belasting hoeft te betalen.

  Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een boekhouder?

  Er zitten veel voordelen aan het inschakelen van een boekhouder. Ten eerste bespaart het je een hoop tijd en moeite, omdat je zelf niet meer alle boekhouding hoeft bij te houden. Op de tweede plaats weet je zeker dat de boekhouding volledig correct wordt gedaan, omdat een deskundige boekhouder veel ervaring en kennis heeft in dit vakgebied. Ten derde heeft een professionele boekhouder veel kennis van belastingvoordeel, zodat je waarschijnlijk minder belasting en btw betaalt dan wanneer je zelf de boekhouding zou doen. Ten vierde kun je met vele juridische en fiscale vragen bij de boekhouder terecht, zodat je altijd precies weet wat de beste manier is om je bedrijf te runnen. Tot slot houd je zelf meer tijd over om aan je bedrijf te werken, zodat je bedrijf sneller en efficiënter kan groeien.

  Onze boekhouders en accountants zijn aangesloten bij de volgende beroepskeurmerken

  noab administratie consultant logo

  De Nederlandse Orde van Administratie – en Belastingdeskundigen (NOAB) is een branchevereniging met 1.100 administratiekantoren. De NOAB kantoren bedienen 175.000 ondernemers in het MKB. Het keurmerk vertegenwoordigd de hoge kwaliteitsstandaard van de administratiekantoren. De kantoren zijn met name gespecialiseerd in administratieve – en fiscale dienstverlening.

  rb belastingadviseurs logo

  Het Register Belastingadviseurs (RB) is een beroepsvereniging met 6.000 aangesloten fiscalisten en belastingadviespraktijken. De leden van het RB staan voor kwaliteit en hebben actuele kennis en belangrijke vaardigheden op fiscaal gebied. Door de verplichte bijscholing van de belastingadvieskantoren wordt er een hoog niveau behaald. De RB kantoren zijn met name gespecialiseerd in het geven van fiscaal advies en het verzorgen van belastingaangiften.

  nba accountants logo

  De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de belangenorganisatie van alle 22.000 accountants. De leden dragen de titel AA of RA en is een waarborg voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De accountants volgen verplichte jaarlijkse educatie, waardoor hun kennis actueel is. Accountantskantoren zijn met name gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen en geven van financieel advies.

  Zoek je een boekhouder of accountant in Eindhoven?