CRM software vergelijken

Exact, Monday en meer

Het beheren van je klantgegevens neemt behoorlijk wat tijd in beslag, maar met een CRM systeem wordt dit een stuk makkelijker. In dit artikel vergelijken we de beste CRM software, om tijd en kosten te besparen. Van het bijhouden van interacties met klanten, tot het verkrijgen van inzicht in nieuwe kansen, waarbij alles online op één centrale plaats wordt opgeslagen. Lees snel verder om te ontdekken wat de beste mogelijkheid is voor jouw onderneming.

Kort samengevat is dit de Top 3 beste CRM software op dit moment:

 • Monday – Beste prijs / kwaliteit
 • Gripp – Zeer veel integratie mogelijkheden
 • ZOHO – Gratis tot 3 gebruikers

monday crm software

 • CRM App
 • Koppelingen met externe software
 • 24/7 support
 • Klantwaardering: 8.9
Meer informatie

gripp crm software

 • Veel functionaliteiten
 • Compleet all-in-one oplossing
 • Inclusief inrichting van de software
 • Klantwaardering: 8,1
Meer informatie

zoho crm software

 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Gratis CRM software tot 3 gebruikers
 • Veel slimme functies
 • Klantwaardering: 8,3
Meer informatie

Wat betekent CRM?

CRM is de Engelse afkorting voor Customer Relationship Management, oftewel klanten- of relatiebeheer. Doordat CRM software alle gegevens verzamelt en analyseert van jouw klanten, is het mogelijk om meer over bepaalde doelgroepen te weten te komen en op hun behoefte in te spelen. Een CRM systeem of CRM software helpt je om betere relaties op te bouwen en een betere service te bieden. Onder andere door een overzicht te krijgen van alle interacties, het ontdekken van kansen en het stellen van prioriteiten. Uiteindelijk heeft deze software als doel de omzet te vergroten en jouw onderneming te laten groeien. CRM software is ook ontzettend handig als je met een team samenwerkt, om de onderlinge communicatie tussen medewerkers en afdelingen te verbeteren.

crm software

Waarom een CRM software gebruiken?

Uiteraard ben je als onderneming niet verplicht om CRM software te gebruiken maar desalniettemin kan het je een hoop voordelen opleveren, met name op financieel gebied. De meeste ondernemingen starten eerst met het bijhouden van klantgegevens in bijvoorbeeld Excel, iets dat te doen is als je nog niet zoveel data hebt. Toch is het ook als kleine ondernemer absoluut geen slecht idee om in een vroeg stadium CRM software te gaan gebruiken, en niet alleen omdat dit jou het nodige invoerwerk scheelt.

Het grootste voordeel van goede CRM software is namelijk het inzicht dat je krijgt in jouw klanten, waardoor het makkelijker is om hierop in te spelen. Zo heb je vanaf het begin alle klantgegevens op een centrale plaats staan, in een beveiligde online omgeving. Ik heb het dan natuurlijk niet alleen over persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer. Maar ook over de aankoopgeschiedenis van een klant, communicatievoorkeuren en voorgaande interacties met jouw onderneming of een van je medewerkers. Dit zorgt ervoor dat de interactie met jouw relaties en klanten echt gepersonaliseerd kan worden, waardoor klanten het gevoel krijgen dat ze ertoe doen en er naar hen geluisterd wordt. Met als resultaat een langdurige en betere klantenbinding. En zoals we allemaal weten, bestaat een groot deel van het ondernemen uit het opbouwen en behouden van goede, professionele relaties.

Als jouw onderneming al bestaat uit meerdere afdelingen of teams, dan vergemakkelijkt CRM software de onderlinge communicatie. Denk bijvoorbeeld aan transparantie tussen het marketing- en sales team, zodat ze altijd op de hoogte zijn van elkaars acties en handelingen. Het is ook eenvoudiger voor medewerkers om taken over te dragen aan iemand anders, of om nieuwe medewerkers in te werken. Want alle gegevens worden dankzij een CRM systeem op een overzichtelijke en logische manier gepresenteerd.

Alle voordelen van CRM software op een rij:

 • Tijdbesparend, waardoor meer tijd kan worden besteedt aan andere dingen
 • Alle gegevens worden op een centrale plaats opgeslagen en overzichtelijk weergegeven
 • Meer inzicht, waardoor het inspelen op de behoeften van klanten eenvoudiger is
 • Persoonlijker en beter klantcontact, waardoor klanten langer loyaal blijven
 • Verbeterde onderlinge communicatie, het is makkelijk om andere medewerkers of teams op de hoogte te houden
 • Het levert meer geld op, omdat het juiste CRM systeem uiteindelijk zal helpen om de omzet van de onderneming te laten groeien
 • Eenvoudig in gebruik, handig als er verloop is binnen jouw personeel

Volledige Top 7 beste CRM Software

 1. Exact – Groeit mee met je onderneming
 2. Gripp – Veel functionaliteiten
 3. Monday – Eenvoudig in gebruik
 4. Compenda – Inclusief CRM App
 5. ZOHO – Gratis CRM systeem
 6. Afas – Veel integratiemogelijkheden
 7. PerfectView – Veel slimme functies

De 7 beste CRM software systemen met elkaar vergeleken

De vraag naar goede CRM software vanuit het bedrijfsleven is groot, en dit betekent dat er behoorlijk wat aanbod te vinden is. Maar hoe weet je nu welke CRM software het beste is, en past bij jouw onderneming? Hieronder heb ik een aantal van de beste CRM pakketten met elkaar vergeleken, om jou antwoord te kunnen geven op deze vraag. Dit zijn Exact, Gripp, Monday, Compenda, ZOHO, AFAS en PerfectView. Welke in willekeurige volgorde worden behandeld.

Exact CRM systeem

Als eerste het CRM systeem van Exact. Een groot voordeel van deze CRM software is, dat het is gekoppeld aan de online boekhoudsoftware van Exact Online. Waardoor je echt alles op één plek hebt staan, en dubbel werk daadwerkelijk tot het verleden behoort. Exact heeft een lange geschiedenis in het maken van financiële software voor bedrijven, die teruggaat tot 1984. Ze hebben in al die jaren een goede reputatie opgebouwd, inclusief loyale klanten dankzij hun innovatieve software en nieuwe releases.

De CRM software van Exact is inbegrepen in de pakketprijs van Exact Online, waardoor je dus één bedrag betaald voor zowel boekhoud-, als CRM software. Exact Online is te verkrijgen in drie verschillende pakketten, welke variëren in het aantal functies, gebruikers en administraties. De kosten starten vanaf €42 per maand en kunnen oplopen tot prijzen op aanvraag voor internationale ondernemingen. Welk pakket je ook kiest, deze is standaard voorzien van een CRM systeem en een maand lang gratis uit te proberen.

exact crm software vergelijken

De CRM functies bestaan onder andere uit het onderhouden van accounts en contactpersonen, het maken van verkoopprognoses, het aanmaken en bewerken van offertes, en het verkrijgen van inzicht in de customer acquisition costs. Alle informatie wordt real-time bijgewerkt, zodat iedereen binnen jouw organisatie altijd op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen.

Het CRM systeem is zowel toegankelijk via vaste als mobiele apparaten, zodat je ook onderweg of op locatie nog snel even wat gegevens kunt opzoeken via de Exact CRM app voor zowel iOS als Android. Deze CRM app bevat een aantal handige functies, zoals een activiteitenoverzicht, het linken van afspraken aan de relevante account in de kalender, een activiteitenlijst, en het sorteren van verkoopkansen. Je kunt uiteraard ook specifieke gegevens opzoeken via de zoekfunctie.

Mocht je ergens niet uitkomen, of het nu een inhoudelijke vraag is of een vraag over jouw Exact account, dan zijn er meerdere manieren om in contact te komen met de Exact klantenservice. Dit doe je via het portaal, waar je onder meer een FAQ’s vindt, een community voor het stellen van vragen, video tutorials, online webinars en uiteraard de klantenservice zelf.

Pluspunten Exact

 • Veel functies en mogelijkheden
 • Meerdere software oplossingen en externe apps
 • Groeit mee met je onderneming
 • Inclusief gratis boekhoudsoftware
 • CRM app

Minpunten Exact

 • Je hebt wat tijd nodig om het programma te leren kennen

Gripp CRM

Zoals de naam het al zegt heeft de software van Gripp het doel om jouw grip te geven op alle basisprocessen van jouw onderneming. Gripp is opgericht in 2012, waarbij inzicht en efficiënt werken voorop staat. De software stuurt aan op het verbeteren van de onderlinge samenwerking en zorgt ervoor dat alle cijfers en gegevens transparant zijn voor iedereen.  Gripp streeft naar een hoge klantvriendelijkheid, en is een van de weinige ondernemingen die jou je geld terug geeft als je na 3 maanden nog steeds ontevreden bent.

Deze Nederlandse onderneming biedt drie verschillende opties aan, waarvan CRM een onderdeel is. Je betaalt echter voor een totaalpakket van verschillende software oplossingen, inclusief facturatie, uren, offertes, sales, planning, opdrachten en rapportages. De goedkoopste optie kost €110 per maand voor drie gebruikers, waarbij het mogelijk is om in ruil voor een meerprijs een boekhoudmodule en/of realtime koppeling af te nemen. De duurdere pakketten bieden meer mogelijkheden aan, inclusief betere en specifiekere inzichten. Indien gewenst kun je een eenmalige betaling doen in ruil voor het opzetten en instellen van de software, zodat je direct aan de slag kunt.

gripp crm software vergelijken

Het CRM systeem van Gripp bevat de volgende functies: vrije velden, een timeline, tariefuitzonderingen per klant, sales rapporten, factureren in eigen huisstijl met inbegrip van abonnementen en gedeeltelijk factureren, offertes digitaal ondertekenen, budgetten, persoonlijke agenda’s, het inplannen van taken, uren schrijven en fiatteren, een digitaal personeelsdossier en nog veel meer. Met name als je op zoek bent naar software dat veel meer is dan enkel een CRM systeem, bespaar je al snel op de kosten vanwege het uitgebreide aantal mogelijkheden plus het gebruik van de Gripp app.

Net als Exact biedt ook Gripp een enorme hoeveelheid mogelijkheden om vragen te beantwoorden en je kennis te vergroten. Je hebt toegang tot de Gripp kennisbank, je kunt trainingen volgen, en uiteraard kun je contact opnemen met de klantenservice via het contactformulier of telefonisch. Gripp beschikt tevens over een bezoekadres.

Pluspunten Gripp

 • Veel functies en mogelijkheden
 • Meerdere software oplossingen
 • De mogelijkheid om de software te laten instellen
 • Een flexibele online werkomgeving

Minpunten Gripp

 • Hoger prijssegment voor startende ondernemingen
 • Die enkel behoefte hebben aan een CRM systeem en geen totaalpakket

Monday CRM software

Monday is een internationale onderneming, inclusief een Nederlandse branche. De onderneming richt zich op het ontwikkelen van bedrijfssoftware, waaronder sales CRM software. Monday is met name populair omdat hun software eenvoudig is in gebruik en makkelijk te installeren. Je bepaalt overigens zelf wat jij met jouw CRM wil doen, zoals: de verkooppijplijn, contractbeheer, lease management, marketing activiteiten, onderlinge communicatie binnen teams, en klantprojecten.

Het Monday Sales CRM bestaat uit meerdere pakketten, waaronder een gratis optie voor maximaal 2 gebruikers en 1.000 contacten. Een betaald pakket is mogelijk vanaf €10 per gebruiker per maand, tot kosten van €72 of meer voor een op maat gemaakt pakket. Hoe duurder het pakket dat je afneemt; hoe meer mogelijkheden. Alle pakketten beschikken over een onbepaald aantal contacten, borden en pijplijnen. Houd er wel rekening mee dat Monday een jaarlijkse facturatie hanteert en een minimaal aantal gebruikers. Voor het goedkoopste abonnement met 3 gebruikers betaal je dus in totaal geen €10, maar €30.

monday crm software vergelijken

Hoewel de software van Monday eenvoudig is in gebruik, heb je wel een groot aantal opties. Denk bijvoorbeeld aan het insluiten van een formulier op je website voor het vastleggen van gebruikersgegevens met betrekking tot leads, het aanpassen van pijplijnen zonder te coderen, het organiseren van projecten, klanten en processen aan de hand van borden, gepersonaliseerde meldingen, een onbeperkt aantal kijkers (alleen-lezen gebruikers), en meer. Niet al deze opties zijn voor ieder pakket beschikbaar.

Bij bepaalde pakketten is het tevens mogelijk om andere software en applicaties te integreren of te koppelen, waaronder je Gmail account, Outlook, MailChimp, Facebook ads en de Google Kalender. Iets waar je wel van profiteert ongeacht het gekozen abonnement is de Monday CRM app, 24/7 ondersteuning en dagelijkse live webinars.

Pluspunten Monday

 • Eenvoudig in gebruik
 • Flexibele software
 • CRM app
 • Live webinars
 • 24/7 support
 • Veel koppelingen met externe applicaties

Minpunten Monday

 • Facturatie per jaar

Compenda CRM software pakketten

Compenda heeft als motto jouw als ondernemer te helpen om het maximale te halen uit je bedrijf. Ze beschrijven hun team van professionals als ambitieus en enthousiast, en mensen die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Iets dat voor veel ondernemers zo is. Compenda is gevestigd in Assen, Nederland, en biedt tal van software oplossingen aan voor het MKB waaronder dus hun CRM software. Andere opties die ze aanbieden zijn: facturatie, urenregistratie, projectmanagement en HRM software. Het grote voordeel van de Compenda software is het gebruiksgemak, want je hebt geen kennis nodig om ermee aan de slag te gaan.

Compenda biedt twee verschillende pakketten aan waarvan de prijzen dicht bij elkaar liggen, van €21 en €27,50. Het grote verschil zit hem in de extra functies waar je bij het duurdere pakket van profiteert, zoals het werken met projecten, urenregistratie, het maken van offertes en facturen, en HRM- en verlofregistratie. De prijzen zijn per maand en per gebruiker, waarvoor je een gratis demo kunt aanvragen.

compenda crm software

De CRM software van Compenda heeft als doel jouw organisatie klantgerichter te maken, waarbij alle essentiële gegevens van jouw relaties op één centrale plek staan. Een van de voordelen van deze CRM software is de mogelijkheid om vrije velden te gebruiken voor het opslaan van specifieke informatie. Zo behoud je de flexibiliteit en zit je niet gebonden aan een vaste structuur. De informatie uit de vrije velden wordt overigens gewoon opgenomen in de database van gegevens, zodat deze ook verschijnen in de zoekresultaten.

Een andere functie die Compenda erg prettig maakt om in te werken, is de kalender inclusief takenlijst. Hier kun je afspraken inplannen voor zowel jezelf als collega’s. Taken die vaak terugkomen op een bepaald moment zijn te automatiseren, denk aan het inplannen van een belafspraak een aantal dagen na het versturen van een offerte.

Zoals je weet is een van de grote voordelen van CRM software niet alleen het inzien van gegevens, maar ook het inspelen hierop. Dankzij de duidelijke overzichten kun je jouw marketingtechnieken specifiek aanpassen op een bepaalde doelgroep, of zelfs op een specifieke klant. Compenda is overigens te koppelen aan MailChimp, voor het versturen van updates, nieuwsbrieven en meer. Ook andere koppelingen zijn mogelijk, zoals een boekhoudkoppeling. Evenals Exact beschikt ook Compenda over een CRM app, voor gebruik onderweg.

Pluspunten Compenda

 • Gebruiksvriendelijk
 • Meerdere software oplossingen
 • CRM app
 • Koppeling mogelijk met MailChimp
 • Flexibele mogelijkheden zoals vrije velden
 • Het automatiseren van afspraken

Minpunten Compenda

 • Proefabonnement enkel op aanvraag

ZOHO CRM software

ZOHO is onderdeel van de Gunfactor en maakt evenals eerder genoemde ondernemingen meerdere soorten software oplossingen. De software van ZOHO zelf heeft een hoofdkantoor in India, waarbij hun vlaggenschip de CRM software is. Het Nederlandse team van ZOHO bestaat op het moment van schrijven uit een team van 8 medewerkers, waarvan een groot deel voor jou klaar staat als onderdeel van het support team.

zoho crm software vergelijken

Het ZOHO CRM systeem is met name populair omdat het meerdere zaken samenvoegt, zoals: marketing, verkoop, dienstverlening en transacties. Daarnaast heeft het een eenvoudige interface waardoor het erg gebruiksvriendelijk is, ook als je nieuw bent in de wereld van CRM software. Naast het gratis proefabonnement van 15 dagen, biedt ZOHO de software zelfs geheel gratis aan voor maximaal 3 gebruikers. Een erg mooie manier dus om te testen of de software bevalt. Als je meer gebruikers nodig hebt dan heb je de keuze om per maand of per jaar te betalen. Voor het afsluiten van een jaarabonnement ontvang je korting. Uitgaande van een maandabonnement variëren de prijzen van €20 tot €65 per gebruiker, afhankelijk van het gekozen pakket.

Een aantal functies waar ieder pakket over beschikt zijn: werken met leads, het bijhouden van contacten, het bijhouden van een bellijst, geavanceerde filters en het noteren van taken. Functies die enkel beschikbaar zijn bij specifieke pakketten zijn: sales prognoses, BCC dropbox voor e-mail, herinneringen, verkoopsignalen en meer. Hoewel de software zelf in het Engels is, spreekt de klantenservice wel gewoon Nederlands. Je kunt contact opnemen door het aanmaken van een ticket, via de service portaal van de GunFactor.

Pluspunten ZOHO

 • Eenvoudig in gebruik
 • Gratis CRM systeem voor 3 of minder gebruikers
 • Handige extra functies

Minpunten ZOHO

 • De software is in het Engels
 • Contact opnemen is op basis van het aanvragen van een ticket

AFAS CRM software

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS omschrijft zichzelf als passievol en een beetje gek. Ze ontwikkelen innovatieve software voor de zakelijke markt, waaronder op het gebied van: ERP, financieel, HRM, ordermanagement, payroll, projecten en payflow management. Een groot voordeel als je op zoek bent naar meerdere oplossingen die naadloos op elkaar aansluiten. AFAS is opgericht in 1996 en bestaat inmiddels uit een team van meer dan 600 medewerkers en meer dan 12.500 klanten. Hun Nederlandse vestiging bevindt zich in Leusden, maar ze hebben ook kantoren in België en op de Nederlandse Antillen. Met de AFAS Foundation geven ze terug aan de maatschappij, en dat bedrag zal in 2023 8.5 miljoen euro zijn.

De CRM software wordt door AFAS gezien als de basis van jouw onderneming, waarin je al jouw contactmomenten met relaties vastlegt. Hun software is inclusief: relatiebeheer, verkoop, forecasting, marketing en klantenservice. Daarnaast is het mogelijk om de software te integreren met jouw boekhouding. Het bijhouden van relaties doe je in het AFAS CRM systeem op één centrale plek. Dus niet alleen van je klanten, maar ook van je medewerkers, sollicitanten en leveranciers. Van iedere relatie bouw je een eigen dossier op, met relevante informatie zoals e-mailverkeer, facturen en financiële gegevens. Het CRM systeem van AFAS is automatisch onderdeel van hun ERP software.

afas crm software

Forecasting is tevens een belangrijk onderdeel van het CRM systeem, zoals het voorspellen van de verwachte orderwaarde en het verkrijgen van inzicht in marketingactiviteiten. Evenals de integratie met het HR systeem, zodat ook zij geen dubbel werk hoeven te doen en data niet verspreid staat over meerdere systemen.

AFAS beschikt tevens over een app met de naam de AFAS Pocket app, waardoor je altijd toegang hebt tot de CRM gegevens. De app is geïntegreerd met Google Maps zodat je makkelijk kunt navigeren en je kunt ook klanten bellen vanuit de CRM mobiele app.

Pluspunten AFAS

 • Meerdere software oplossingen
 • de AFAS Foundation
 • Je voldoet automatisch aan de actuele privacy wetgeving
 • Onderdeel van het ERP systeem
 • Veel integratiemogelijkheden
 • AFAS app

Minpunten AFAS

 • Prijzen enkel op aanvraag

PerfectView CRM

PerfectView bestaat al meer dan 36 jaar en ze beschikken inmiddels over 18.400 gebruikers verdeeld over 5.200 klanten. Het mooie van dit Nederlandse bedrijf is dat ze zich echt specialiseren in CRM software. Daarnaast bieden ze een groot aantal koppelingen aan, zoals met boekhoudsoftware maar ook met Voip en Mollie.

perfectview crm software

PerfectView geeft je de mogelijkheid om hun software twee weken lang gratis uit te proberen zonder verplichtingen. Daarna kun je kiezen voor een betaald abonnement, waarvan de prijzen starten vanaf €15 per maand, voor de eerste 5 gebruikers. Hierna betaal je het dubbele voor iedere gebruiker, maar je blijft voor de eerste 5 gebruikers slechts €15 per maand betalen. Beide pakketten beschikken over dezelfde functies, en een onbeperkte data opslag.

PerfectView heeft een groot aantal functies, zoals: relatiebeheer, postregistratie, het opvolgen van leads, forecast, doelgroepsegmentatie, het versturen van nieuwsbrieven, klantsegmentatie, facturen en herinneringen, beheer van social media kanalen, en nog veel meer. De software van PerfectView is inclusief onbeperkte support, die je tevens kunt aanvragen via de applicatie. Het enige nadeel is dat je wordt teruggebeld, waardoor je niet direct van hulp wordt voorzien. Het voordeel is wel dat de contactaanvragen handmatig worden gesorteerd op prioriteit, en indien gewenst kun je ook en Engelstalige medewerker spreken.

Pluspunten PerfectView

 • Gespecialiseerd in CRM software
 • Onbeperkte support en dataopslag
 • Uitgebreide functies
 • Opties voor social media

Minpunten PerfectView

 • Ze bieden geen andere software oplossingen aan
 • Beperkt aantal contactmogelijkheden

Conclusie

Een CRM systeem heeft meerdere voordelen voor ondernemers, met name als je werknemers in dienst hebt of groeiende bent. Het verkrijgen van inzicht, het feit dat alles overzichtelijk op een centrale plaats staat en het inspelen op kansen zijn de belangrijkste voordelen van een CRM systeem. Daarnaast zijn vrijwel alle systemen te koppelen met andere software, waaronder je boekhouding.

Het is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en wensen, welke software past bij jouw onderneming. Gelukkig zijn de beste programma’s gratis uit te proberen, zodat je zelf de gebruiksvriendelijkheid kunt testen. Ook zijn ze te verkrijgen in verschillende prijsklassen, waaronder een gratis CRM systeem. Ik hoop dat dit artikel jou heeft geholpen bij het kiezen van de beste CRM software voor jouw onderneming.

monday crm software

 • CRM App
 • Koppelingen met externe software
 • 24/7 support
 • Klantwaardering: 8.9
Meer informatie

gripp crm software

 • Veel functionaliteiten
 • Compleet all-in-one oplossing
 • Inclusief inrichting van de software
 • Klantwaardering: 8,1
Meer informatie

zoho crm software

 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Gratis CRM software tot 3 gebruikers
 • Veel slimme functies
 • Klantwaardering: 8,3
Meer informatie

Veelgestelde vragen over CRM software vergelijken

Wat is CRM-software en waarom is het belangrijk voor mijn bedrijf?

CRM-software is een tool die bedrijven helpt om hun klantenrelaties te managen en te verbeteren. Het maakt het makkelijker om bij te houden wat klanten nodig hebben en om met hen te communiceren. Dit zorgt ervoor dat klanten blij zijn en dat je bedrijf meer verkoopt.

Wat zijn de belangrijkste functies en kenmerken van CRM-software?

De belangrijkste functies van CRM-software zijn contactbeheer, verkoopbeheer, rapportage en analyses, marketingautomatisering en integratie met andere tools.

Hoe kan ik de beste CRM-software voor mijn bedrijf kiezen?

Bij het kiezen van de beste CRM-software moet je rekening houden met de specifieke behoeften van je bedrijf, het budget en de mogelijkheid om de software te integreren met andere tools die je al gebruikt.

Hoe kan ik CRM-software integreren met andere zakelijke tools en systemen die we al gebruiken?

CRM-software kan worden geïntegreerd met andere zakelijke tools en systemen, zoals e-mailmarketingplatforms, social media management tools en boekhoudsoftware, om gegevens te delen en workflows te stroomlijnen. Dit bespaart tijd en maakt het gemakkelijker om je bedrijf te managen.

Gerelateerde artikelen

De beste Klantenbeheer Software van dit moment (Review)

Heeft jouw bedrijf steeds meer klanten? Relaties beheren, omzet maximaliseren en kansen benutten. Dit is mijn favoriete klantenbeheer software.

Gripp Review: Beste CRM uit Nederland?

Gripp wordt door velen geliefd om het gebruiksgemak en de veelzijdigheid. Wat heb ik daarvan in mijn review ervaren?

Exact koppelen met CRM Software en Apps

Je kunt Exact koppelen met verschillende CRM software en apps. Ik leg je uit welke CRM’s en hoe je dit doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar CRM software?